Ektovil X-250
αντιαναφλεκτικό βερνίκι ξύλου

Αγοράστε τώρα το Ektovil X-250 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις
1. Ταυτότητα του προϊόντος
Κατηγορία WINWET: 7. Αντιαναφλεκτικά εμποτισμού
Περιγραφή προϊόντος: Αντιαναφλεκτικό και αδιάβροχο βερνίκι ξύλου, διαφανές, διεισδυτικό και επικαλυπτικό υδατοδιαλυτό συμπολυμερές γαλάκτωμα ακρυλικού τύπου για την προστασία ξύλινων κατασκευών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από τη φωτιά.
Δεδομένα ασφαλείας: Δεν περιέχει καρκινογόνους διαλύτες, έχει ως βάση το νερό. Η πολυμερισμένη ρητίνη είναι εντελώς οικολογική. Δεν περιέχει φαινολικούς πλαστικοποιητές, διαλύτες και φορμαλδεΰδη.
Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος.
Υλικά πάνω στα οποία εφαρμόζεται: Ξύλινες επιφάνειες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, πέργκολες, κάγκελα, φράχτες, έπιπλα κήπου, σκάλες, βάθρα, εξέδρες, έπιπλα κτλ.)
2. Στοιχεία για τη λειτουργία του προϊόντος
Ποια προβλήματα
λύνει το προϊόν και
με ποιους τρόπους:
Το βερνίκι εμποτισμού Ektovil X-250 προστατεύει αποτελεσματικά όλο των ξύλινο εξοπλισμό κτιρίων από τη φωτιά, καθώς περιέχει συστατικά που κάνουν το ξύλο άφλεκτο. Ταυτόχρονα παρέχει στο ξύλο και την προστασία που παρέχει κάθε καλό βερνίκι εμποτισμού, από την ακτινοβολία του ήλιου, το νερό, τους ρύπους κτλ. Ζωντανεύει το χρώμα του ξύλου και το κάνει λαμπερό, χωρίς να του προσδίδει γυαλάδα.
Αρχή λειτουργίας και τρόπος δράσης: Χάρη στη διεισδυτική ικανότητα του νερού στο οποίο είναι διαλυμένη και στους ειδικούς διεισδυτές που περιέχει, η ρητίνη εισέρχεται μέσα στους πόρους του ξύλου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αόρατη επίστρωση. Στη συνέχεια, καθώς το νερό εξατμίζεται, η ρητίνη στεγνώνει. Τότε, καθώς έρχεται σε επαφή με τον αέρα, αρχίζει ο πολυμερισμός («πλαστικοποίηση») της ρητίνης. Με την ολοκλήρωση του πολυμερισμού όλοι οι υδατοπερατοί πόροι του έχουν οριστικά σφραγιστεί και δεν υπάρχει πλέον καμία δίοδος για το νερό και την υγρασία, ενώ αντίθετα οι πιο μικροί μη υδατοπερατοί πόροι παραμένουν ανοικτοί και επιτρέπουν τη διαπνοή, ώστε να «αναπνέει» το ξύλινο κτίριο ή η όποια άλλη ξύλινη κατασκευή. Επιπλέον, χάρη στην ειδική σύνθεση της ρητίνης, το ξύλο γίνεται άκαυστο.
Γενικές πληροφορίες για τα προϊόντα της οικογένειας Ektovil: 1. Είναι υδατοδιαλυτά και περιέχουν σύμπλοκα άλατα πυριτίου, φωσφόρου και αντιμονίου. Διατίθενται, ανάλογα με τη χρήση, είτε ως υγρά εμποτισμού (οπότε προσδίδουν ελαφρά θολότητα στο ξύλο, που για κάποιους μπορεί να μην είναι επιθυμητή), είτε ως επιστρωτικά λούστρου (βερνίκια νερού, όπως είναι το Ektovil X-250), είτε ως χρωμορεπουλίνες νερού. Στην περίπτωση των υγρών εμποτισμού απαιτείται η προστασία τους με Contraqua WS, ώστε να αντέχουν στη βροχή. Στις άλλες περιπτώσεις δεν απαιτείται, αλλά συνιστάται.
2. Δεν παρέχουν μυκητοκτόνο ή εντομοαπωθητική προστασία. Κατά συνέπεια, η συνιστώμενη σειρά ενεργειών είναι η εξής: Πρώτα εφαρμόζουμε κάποιο μυκητοκτόνο ή εντομοαπωθητικό προϊόν της αγοράς (συνιστούμε το άχρωμο Fungostop, για να «δέσει» καλύτερα με το Ektovil X-250, επειδή και αυτό έχει ως βάση το νερό), στη συνέχεια εφαρμόζουμε το Ektovil X-250 (σκέτο ή αναμιγμένο με λίγο ακόμα Fungostop για ακόμα καλύτερη αντιμυκητιακή προστασία) και, τέλος, το Contraqua WS.
Οφέλη: 1. Προστατεύει το ξύλο από τη φωτιά.2. Προστατεύει τις ξύλινες επιφάνειες από την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία, την αλμύρα, τη βρωμιά κτλ. Σε συνδυασμό με το Contraqua WSπαρέχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία από αυτούς τους παράγοντες.3. Δεν επιτρέπει τη γήρανση και το ξεθώριασμα του φυσικού χρώματος του ξύλου, το οποίο συνεχίζει να δείχνει σαν καινούργιο Προστατεύει το ξύλο από λεκέδες κάθε είδους και από το άσπρισμα που προκαλεί η αλμύρα, καθώς δεν επιτρέπει τη διείσδυσή τους μέσα στους πόρους.4. Αποτρέπει τη δημιουργία τριχοειδών ρωγμών και σκασιμάτων στο ξύλο.5. Αποτρέπει την παγοπληξία του ξύλου, κατά την οποία τα επικαθημένα σταγονίδια παγώνουν τη νύκτα και, καθώς διαστέλλονται, καταργούν τη συνοχή των ινών του.6. Σε ξύλινα σπίτια επιτυγχάνει σημαντική θερμομόνωση από το ψύχος, επειδή δε δαπανάται η μεγάλη ποσότητα θερμότητας που συνήθως δαπανάται για την εξάτμιση της υγρασίας που εισέρχεται μέσα στους πόρους του ξύλου.7. Το ξύλο πλένεται εύκολα με νερό και σφουγγάρι ή νερό υπό πίεση.8. Σε συνδυασμό με το Contraqua WS παρέχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία από όλους τους πιο πάνω παράγοντες πλην της πυροπροστασίας όπου το Contraqua WS δεν έχει καμία συμμετοχή.
Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων: Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Ektovil X-250 έναντι άλλων προϊόντων πυροπροστασίας για ξύλο είναι ότι ανάλογα με την ποσότητα που θα εφαρμοστεί επιτυγχάνεται και ο αντίστοιχος βαθμός προστασίας του ξύλου από τη φωτιά, χωρίς να υπάρχει όριο. Με άλλα λόγια, η πυροπροστασία που παρέχει το Ektovil X-250 ξεπερνά ακόμα και τις πιο δύσκολες προδιαγραφές. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει όριο όσον αφορά το χρόνο που μπορεί να αντέχει το ξύλο ενώ το γλείφουν οι φλόγες, χωρίς να καίγεται. Βέβαια, κάποια στιγμή, λόγω υπερβολικής αύξησης της θερμοκρασίας (π.χ. αν ρίξουμε το ξύλο μέσα στο τζάκι) το ξύλο αυτοαναφλέγεται από το εσωτερικό του. Με άλλα λόγια το ξύλο γίνεται μεν άκαυστο, όμως δεν μπορεί να γίνει πυρίμαχο.
Σύγκριση με άλλα υλικά της οικογένειας Winwet: 1. Σε σύγκριση με το Contraqua WS παρέχει ελαφρώς μικρότερη προστασία από την υγρασία, αφού εκείνο είναι 100% αδιάβροχο και υδρόφοβο ενώ το Ektovil X-250 είναι μόνο αδιάβροχο, όμως το Ektovil X-250 παρέχει επιπλέον πυροπροστασία, γι’ αυτό και συνιστάται η συνδυασμένη εφαρμογή και των δύο ρητινών..2. Σε σύγκριση με το Ektovil Verde η διαφορά του έγκειται στο πεδίο εφαρμογής: εκείνο προστατεύει χόρτα, δέντρα, θάμνους και άλλα φυτά από τη φωτιά, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ένα πολύ καλό λίπασμα, ενώ το Ektovil X-250 προστατεύει ξύλινες κατασκευές.
Πειράματα ελέγχου της αποτελεσματικότητας του προϊόντος Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το ξύλο που είχε εμποτιστεί με βερνίκι Ektovil X-250 άντεξε επί 13 λεπτά εκτεθειμένο σε φλόγα θερμοκρασίας πάνω από 1.000°C. Στη συνέχεια το πείραμα διακόπηκε και έτσι δε γνωρίζουμε για πόσο χρόνο ακόμα θα άντεχε το ξύλο χωρίς να αναφλεγεί.
Πεδία εφαρμογής Στις ΗΠΑ το Ektovil Χ-250 χρησιμοποιείται ευρέως ως βερνίκι ξύλου για το λουστράρισμα ξύλινων επιφανειών, εμφανών ή αφανών, που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή στεγών και ξύλινων σπιτιών.
3. Η εφαρμογή του προϊόντος
Απαραίτητος εξοπλισμός για την εφαρμογή: Για την εφαρμογή της ρητίνης θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας:­ όσα αναφέρονται στη Λίστα Εξοπλισμού Εφαρμογών Winwet.­ όσα αναφέρονται στο κείμενο που αφορά το συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής του προϊόντος
Προετοιμασία επιφάνειας πριν την εφαρμογή: Πρέπει το ξύλο να είναι στεγνό και καλά σκουπισμένο, ώστε οι πόροι του να είναι ανοικτοί.
Προστασία άλλων επιφανειών: Επειδή, όταν στεγνώσει πάνω σε μάρμαρα, πλακάκια, μέταλλα κ.ά. επιφάνειες, πολύ δύσκολα καθαρίζεται, προστατέψτε τέτοιες επιφάνειες με νάιλον ή εφημερίδες. Σε περίπτωση που στάξει, σκουπίστε άμεσα καλά την επιφάνεια με βρεγμένο πανί ή χαρτί, πριν αρχίσει ο πολυμερισμός της ρητίνης.
Αραίωση: Χρησιμοποιείται αραιωμένο σε νερό ή αυτούσιο. Σε μεγάλες αραιώσεις επιτυγχάνεται εμποτισμός μέσα στους πόρους του ξύλου.
Αριθμός περασμάτων: Δύο ή περισσότερα χέρια: ανάλογα με την ποσότητα που θα εφαρμοστεί επιτυγχάνεται και ο αντίστοιχος βαθμός προστασίας του ξύλου από τη φωτιά. Δε χρειάζεται να στεγνώσει το ένα χέρι για να περαστεί το επόμενο.
Τρόποι εφαρμογής: Με πινέλο, ρολό, σφουγγάρι ή σπρέι.
Απαιτούμενος χρόνος για την εφαρμογή: Η εφαρμογή της ρητίνης είναι πολύ απλή και γρήγορη: περίπου 40 λεπτά για επιφάνεια 100 m2ή πολύ λιγότερο, αν η εφαρμογή γίνει με ρολό.(Οι χρόνοι αφορούν τη συνολική εργασία, όχι μόνο το ένα χέρι.)
Καιρικές συνθήκες κατά την εφαρμογή: Με συννεφιά ή ηλιοφάνεια, με κρύο ή με ζέστη το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ο ήλιος και η ζέστη απλά επιταχύνουν τον πολυμερισμό και την αδιαβροχοποίηση. Αν υπάρχει πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχή, θα πρέπει η εφαρμογή να αναβληθεί.
Κατώτατη θερμοκρασία πολυμερισμού: 16οC. (Τις ώρες που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από αυτή τη θερμοκρασία ο πολυμερισμός προσωρινά αναστέλλεται και ξαναρχίζει όταν η θερμοκρασία ανέβει ξανά. Αν, όμως, η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 3οC πριν ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός, τότε το νερό και οι ειδικοί διεισδυτές που περιέχει η ρητίνη αρχίζουν να παγώνουν, με αποτέλεσμα να χάνει τη συνεκτικότητα και την αδιαβροχία της. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η εφαρμογή της ρητίνης όταν κάνει πολύ κρύο. Όταν πλέον έχει πολυμεριστεί, η παγωνιά δεν προκαλεί καμία φθορά στη ρητίνη.)
Χρόνος στεγνώματος: Μέσα σε λίγη ώρα η ρητίνη έχει απορροφηθεί από την επιφάνεια και μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνει εντελώς.
Χρόνος ολοκλήρωσης του πολυμερισμού: 4 ημέρες ή λιγότερο. Τις ζεστές και ξηρές ημέρες του καλοκαιριού ο πολυμερισμός διαρκεί περίπου 24 ώρες.
Αν η επιφάνεια βραχεί πριν ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός της ρητίνης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με ένα ακόμα χέρι (αφού στεγνώσει το ξύλο) η ζημιά αποκαθίσταται απόλυτα.
Δυνατότητα βαφής μετά την εφαρμογή: Η ξύλινη επιφάνεια βάφεται με δυσκολία τον πρώτο καιρό. Όσο παλιώνει η ρητίνη, το ξύλο βάφεται όλο και πιο εύκολα. Αν χρειαστεί να βαφτεί το ξύλο σύντομα μετά την εφαρμογή του Ektovil X-250, υπάρχουν οι εξής δύο τρόποι:

  1. να ασταρωθεί με ένα χέρι BetostalF/18 ή Sovaplex DS και μετά να βαφτεί,
  2. να υγρανθεί ελαφρά και να βαφτεί με Smaltofix είτε λευκό είτε χρωματισμένο με πρόσμικτο χρώμα.
Δυνατότητα χρωματισμού με πρόσμικτο χρώμα: Δεν έχει νόημα η ανάμιξη της ρητίνης με χρώμα πριν την εφαρμογή της, επειδή δεν είναι επικαλυπτική και κατά συνέπεια δεν μπορεί να χρωματίσει την επιφάνεια στην οποία θα εφαρμοστεί.
4. Αντοχές του εφαρμοσμένου προϊόντος
Ανθεκτικότητα σε συστολοδιαστολές, δονήσεις και σεισμούς: Πολύ καλή. Η πολυμερισμένη ρητίνη δεν ξεχειλώνει ούτε σχίζεται εξαιτίας της κίνησης και των εσωτερικών τριβών που προκαλούν τέτοια φαινόμενα.
Ανθεκτικότητα σε κτυπήματα και τριβές: Πολύ καλή.
Συμπεριφορά σε όξινο και σε αλκαλικό περιβάλλον: Η πολυμερισμένη ρητίνη δεν προσβάλλεται από το αλκαλικό ή το όξινο περιβάλλον που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες και άλλοι παράγοντες. Επίσης, δεν προσβάλλεται από ηλεκτρολύτες.
Αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας: Χάρη στην ελαστικότητά της η πολυμερισμένη ρητίνη αντέχει σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.
Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες: Άριστη, ακόμα και σε μεγάλο καύσωνα και σε παγωνιά σαν αυτές που συμβαίνουν μόνο σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου: Καλή.
Αντοχή σε συνεχή επαφή με νερό ή υγρό χώμα ή άλλη μορφή υγρασίας: Πολύ καλή. Δε γαλακτώνει, παρά μόνο μετά από μακροχρόνια συνεχόμενη έκθεση σε υγρασία ή νερό, πράγμα που είναι εξαιρετικά σπάνιο για τις ξύλινες επιφάνειες. Πάντως, για ακόμα καλύτερη αντοχή μπορεί να γίνει ενίσχυση με το Contraqua WS.
Αντοχή σε θετική πίεση: Μεγάλη.
Αντοχή σε αρνητική πίεση: Αυτή η ιδιότητα δεν είναι χρήσιμη για τα είδη των εφαρμογών όπου χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο προϊόν.
Διάρκεια ζωής: Σε εσωτερικούς χώρους απεριόριστη. Σε εξωτερικούς χώρους εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας αντέχει μόνο για λίγα χρόνια.
Περιοδικές προληπτικές επαναλήψεις εφαρμογής: Σε εφαρμογές εξωτερικών χώρων συνιστάται επανάληψη κάθε λίγα χρόνια. Σε περίπτωση που έχει γίνει και εφαρμογή του Contraqua WS στην ίδια επιφάνεια η επανάληψη εξυπηρετεί να γίνεται την ίδια εποχή και για τα δύο προϊόντα κάθε δύο χρόνια.
5. Φυσικές ιδιότητες του προϊόντος
Μορφή του προϊόντος πριν την εφαρμογή του: Διαφανές λεπτόρρευστο υγρό.
Μορφή του προϊόντος μετά την εφαρμογή και τον πολυμερισμό του: Ενιαία διαφανής, άχρωμη, αδιάβροχη συνεκτική ελαστική μάζα διάχυτη μέσα στους πόρους του ξύλου και στην επιφάνειά του.
Ελαστικότητα: Πολύ καλή.
Συγκολλητικότητα: Πολύ καλή.
Πρόσφυση – διείσδυση: Βαθιά διείσδυση, ισχυρή πρόσφυση λόγω της διείσδυσης και λόγω της συγκολλητικότητας.
Επικάλυψη: Η ρητίνη, όταν πολυμεριστεί, εκτός από τη διείσδυση δημιουργεί ισχυρό λεπτό διαφανές ελαστικό στρώμα επικάλυψης μη αισθητό από την αφή, που δεν αλλοιώνει την εμφάνιση του ξύλου.
Αεροδιαπερατότητα και ατμοδιαπερατότητα: Ναι, επιτρέπει τη διαπνοή, αν και κάνει επικάλυψη, χάρη στην ειδική μοριακή σύνθεσή της, επειδή η πολυμερισμένη ρητίνη έχει τέτοια μοριακή δομή που δεν επιτρέπει τη διέλευση του νερού αλλά επιτρέπει τη διέλευση του αέρα και των υδρατμών ανάμεσα από τα μόριά της.Έτσι, στις περιπτώσεις ξύλινων σπιτιών ή σπιτιών από μπετόν και ξύλο εξασφαλίζονται τα ακόλουθα σημαντικά οφέλη:
1. Το κτίριο αερίζεται επαρκώς και η διαμονή σε αυτό γίνεται υγιεινή και ευχάριστη, γιατί δεν υπάρχει δυσοσμία («κλεισούρα») ούτε ανεπάρκεια οξυγόνου που προκαλεί πονοκεφάλους, υπνηλία, μειωμένη απόδοση κτλ.
2. Δεν επιδεινώνεται η τάση να σχηματίζονται συμπυκνώματα υδρατμών (σταγονίδια) και μούχλα στα ταβάνια και στους τοίχους.
3. Χάρη στον επαρκή αερισμό αποφεύγεται η σταδιακή απανθράκωση και εξασθένηση του σκυροδέματος που μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει αυξημένη συγκέντρωση του CO2 μέσα στο κτίριο εξαιτίας κακού αερισμού.
Ικανότητα γεμίσματος κοιλοτήτων και ρωγμών: Όλες οι διεισδυτικές ρητίνες Winwet γεμίζουν τριχοειδείς ρωγμές και πόρους. Σε περίπτωση που κάποιες ρωγμές δεν είναι τριχοειδείς αλλά έχουν ένα μικρό άνοιγμα, έστω και κλάσμα του χιλιοστού, απαιτείται να προηγηθεί επισκευή της ρωγμής με Armofix.
Διαλυτότητα στο νερό: Ναι.
Αδιαβροχία: Άριστη.
Υδροφοβία και ελαιοφοβία: Όχι. Για την απόκτηση υδροφοβίας και μερικής ελαιοφοβίας είναι απαραίτητη η εφαρμογή του Contraqua WS πάνω από το Ektovil Χ-250.
Βατότητα (αφορά μόνο την εφαρμογή σε οριζόντιες επιφάνειες): Η επιφάνεια περπατιέται άφοβα από την πρώτη στιγμή μετά την εφαρμογή. Τις πρώτες μέρες τα παπούτσια μπορεί να κολλάνε λίγο πάνω στην επιφάνεια, αυτό όμως δεν προκαλεί καμία φθορά στο βερνίκι.
Ολισθηρότητα: Δεν προκαλεί ολισθηρότητα.
Υφή και εμφάνιση της επιφάνειας μετά την εφαρμογή: Η επιφάνεια παραμένει λίγο κολλώδης μέχρι να ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός και για λίγες μέρες ακόμα. Τελικά η υφή της γίνεται όπως ήταν πριν την εφαρμογή, ελάχιστα πιο σκούρα και με λίγο πιο ζωντανά χρώματα, χωρίς όμως γυαλάδα.
6. Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλογος πελατών: Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με αριθμούς τηλεφώνων και ονόματα αρμοδίων, που είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν τη θετική εμπειρία τους από το προϊόν.
Περιγραφές εφαρμογών: Περιγραφές εφαρμογώντου προϊόντος σε εγκαταστάσεις πελατών μας, που αποτελούνται από τις εξής ενότητες:
a. αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ή των προβλημάτων που είχε ο πελάτης
b. περιγραφή της λύσης ή των λύσεων που εφαρμόσαμε
c. με ποιους τρόπους διαπίστωσε ο πελάτης ότι η εφαρμογή είχε επιτυχία
Συστατικές επιστολές Συστατικές επιστολές ικανοποιημένων πελατών που με τη βοήθεια του προϊόντος έλυσαν οριστικά κάποια προβλήματά τους που ως τότε δεν είχαν βρει λύση
Συχνές ερωτήσεις και αντιρρήσεις πελατών: Πατήστε εδώ για να σας απαντηθούν τυχόν απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που συχνά προβάλλουν οι υποψήφιοι αγοραστές του προϊόντος, μαζί με τις έγκυρες απαντήσεις που λαμβάνουν σχετικά με διάφορα θέματα, τα κυριότερα από τα οποία είναι:­
– η αρχή λειτουργίας του προϊόντος
– η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του
– η διάρκεια ζωής του
– η υγεία και η ασφάλεια κατά τη χρήση του
– ο τρόπος εφαρμογής του
– ειδικές συνθήκες που καθιστούν αμφίβολη την επιτυχία της εφαρμογής
– η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
7. Εμπορικές πληροφορίες
Συσκευασία, τιμή,
καλυπτικότητα:
Για τις συσκευασίες, τις τιμές και την καλυπτικότητα πατήστε εδώ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας: Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.
Εγγύηση: Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων WinWet πατήστε εδώ

Αγοράστε τώρα το Ektovil X-250 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media