Θερμομονωτικές Ανακλαστικές ή Ψυχρές Βαφές WINWET

Τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια
χρηματοδοτούνται από προγράμματα επιδοτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Τα δύο προϊόντα αυτής της κατηγορίας έχουν ταξινομηθεί στην ενότητα Μόνωση Θερμότητας μαζί με άλλες ανακλαστικές βαφές και άλλες λύσεις θερμομόνωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις δύο πιο κάτω ανακλαστικές βαφές, που η δράση τους βασίζεται στους κόκκους οψιδιανού που περιέχουν, οι οποίοι έχουν διογκωθεί με μέθοδο νανοτεχνολογίας, με αποτέλεσμα να ανακλούν την υπέρυθρη ακτινοβολία και να εξασφαλίζουν δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα, με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση της λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι και των λεβήτων θέρμανσης το χειμώνα:

  • Aerozyl
    Πρωτοποριακό χρώμα νανοτεχνολογίας, που παρέχει ταυτόχρονα 5 λειτουργίες: βαφή ρελιέφ, στεγάνωση, θερμομόνωση, ηχομόνωση, πυροπροστασία. Εφαρμόζεται σε ταράτσες και σε εξωτερικούς τοίχους.
  • Antitherm
    Λευκό, λείο χρώμα νανοτεχνολογίας, με αντιθερμικές ιδιότητες, πιστοποιημένο από τον Δημόκριτο. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς τοίχους για οικονομία ενέργειας το χειμώνα και σε εξωτερικούς τοίχους για δροσιά μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Εφαρμόζεται επίσης και σε ταράτσες.

Μαρτυρίες πελατών

Πολλοί πελάτες μας εκφράζουν προφορικά και γραπτά την ικανοποίησή τους τονίζοντας ότι δεν πίστευαν ότι οι ανακλαστικές βαφές μας θα είχαν τόσο καλά αποτελέσματα. Ενδεικτικά σας παραπέμπουμε στο www.michanikos.gr, όπου αναφέρεται το εξής σχόλιο από ένα μηχανικό με έδρα τα Χανιά Κρήτης:

“Τελευταία και αφού έψαξα αρκετά και μέσα από το site σας άκουσα την προτροπή για επάλειψη της ταράτσας μου με Aerozyl. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Είμαι στο σπίτι τύπου μεζονέτας 4 χρόνια και είναι η πρώτη φορά κατά την οποία είναι εφικτός ο ύπνος το μεσημέρι (καλοκαίρι) στον πάνω όροφο. Μιλάω για την περιοχή των Χανίων και θερμοκρασίες >33-35 σχεδόν καθημερινά. Χωρίς να κάνω διαφήμιση στο υλικό πιστεύω ότι δουλεύει παρα πολύ καλά.”
Μοιράσου το στα social media