Fungostop
οικολογικό υδατικό μυκητοκτόνο

1. Ταυτότητα του προϊόντος
Κατηγορία WINWET: 8. Οικολογικά καθαριστικά – μυκητοκτόνα
Περιγραφή προϊόντος: Οικολογικό υδατικό μυκητοκτόνο κατά της μούχλας σε τοίχους, ταράτσες, ταβάνια, ξύλα, αρμούς κτλ.
Δεδομένα ασφαλείας: Δεν περιέχει καρκινογόνους διαλύτες, έχει ως βάση το νερό. Δεν περιέχει βαρέα μέταλλα, φορμαλδεΰδες, φαινολικά παράγωγα και ενώσεις αλογόνων.
Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος.
Υλικά πάνω στα οποία εφαρμόζεται: Μπετόν, σοβάς, χρώμα, ξύλο και όπου αλλού δημιουργείται μούχλα.
2. Στοιχεία για τη λειτουργία του προϊόντος
Ποια προβλήματαλύνει το προϊόν καιμε ποιους τρόπους: Η μούχλα που αναπτύσσεται σε υγρές επιφάνειες, όπως τοίχοι, ταβάνια, αρμοί πλακιδίων κτλ. είναι αντιαισθητική, προκαλεί δυσάρεστη οσμή και αποτελεί εστία ανάπτυξης μικροβίων. Το Fungostop είναι ίσως το μοναδικό οικολογικό μυκητοκτόνο ευρέως φάσματος που έχοντας ως βάση το νερό, χωρίς διαλύτες, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της μούχλας, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπει και την ανάπτυξη άλλων μικροοργανισμών. Το Fungostop είναι ένα οικολογικό μυκητοκτόνο πού διαλύεται στο νερό σε κάθε αναλογία για την αντιμετώπιση των οσμών και της μούχλας, ενώ είναι μεγάλης διάρκειας. Δεν έχει δυσάρεστη οσμή.
Αρχή λειτουργίας και τρόπος δράσης: Το Fungostop δεν διαλύει την προϋπάρχουσα μούχλα, γι’ αυτό είναι απαραίτητος ο καλός καθαρισμός της επιφάνειας πριν την εφαρμογή του. Τα μυκητοκτόνα συστατικά που περιέχει εξασφαλίζουν ότι δε θα αναπτυχθεί μούχλα στο μέλλον.
Οφέλη: 1. Καταργεί τη δυσοσμία και την αντιαισθητική εμφάνιση της μούχλας.2. Δεν επιτρέπει τη δημιουργία μούχλας σε περιπτώσεις όπου λόγω διαφοράς εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας το χειμώνα συμπυκνώνονται υδρατμοί στους εσωτερικούς τοίχους.3. Με την προσθήκη λίγου Fungostop μέσα στο χρώμα μπορεί κανείς να εξασφαλίζει εκ των προτέρων για κάθε επιφάνεια που βάφει ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να πιάσει μούχλα, όση υγρασία και αν μαζευτεί στην επιφάνεια.
Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων: 1. Σε σύγκριση με άλλα μυκητοκτόνα της αγοράς έχει το πλεονέκτημα ότι είναι οικολογικό.2. Η λύση του απλού βαψίματος χωρίς να έχει προηγηθεί εφαρμογή μυκητοκτόνου έχει το μειονέκτημα ότι αργά ή γρήγορα θα αναπτυχθεί ξανά μούχλα μέσα από το χρώμα, θα το διαπεράσει και η επιφάνεια θα μαυρίσει ξανά.
Πείραμα ελέγχου της αποτελεσματικότητας του προϊόντος: Κείμενο υπό κατασκευή.
Πεδία εφαρμογής: Αυτός ο χώρος θα καλυφθεί προσεχώς με συνδέσμους (links) που θα οδηγούν σε ένα ξεχωριστό κείμενο για κάθε διαφορετικό πεδίο εφαρμογής του προϊόντος.
3. Η εφαρμογή του προϊόντος
Απαραίτητος εξοπλισμός για την εφαρμογή: Για την εφαρμογή της ρητίνης θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας:­ όσα αναφέρονται στη Λίστα Εξοπλισμού Εφαρμογών Winwet.­ όσα αναφέρονται στο κείμενο που αφορά το συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής του προϊόντος
Προετοιμασία επιφάνειας πριν την εφαρμογή: Ξύνουμε τη μουχλιασμένη επιφάνεια με μία σπάτουλα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά με χλωρίνη ή με οικολογικό απολυμαντικό προϊόν Belcan-C, μέχρι να φύγει εντελώς η παλιά μούχλα.
Προστασία άλλων επιφανειών: Δεν προκαλεί φθορές στις επιφάνειες. Αν πέσει κατά λάθος σε κάποια επιφάνεια, απλά ξεπλύνετε με νερό.
Αραίωση: Χρησιμοποιείται είτε αραιωμένο σε νερό είτε αυτούσιο.
Αριθμός περασμάτων: Ένα χέρι είναι αρκετό.
Τρόποι εφαρμογής: Εφαρμόζουμε το Fungostop με τη βοήθεια ενός ψεκαστήρα χειρός για λουλούδια ή με ρολό ή με πινέλο. Μετά από 24 ώρες τουλάχιστον βάφουμε την επιφάνεια, αφού προηγουμένως έχουμε προσθέσει στο χρώμα 2-5% Fungostop.
Απαιτούμενος χρόνος για την εφαρμογή: Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και γρήγορη.
Χρόνος στεγνώματος: Μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνει εντελώς.
Δυνατότητα βαφής μετά την εφαρμογή: Η επιφάνεια μπορεί να βαφτεί αφού περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες μετά το στέγνωμα του Fungostop.
Δυνατότητα χρωματισμού με πρόσμικτο χρώμα: Προσθέτετε πάντα 2-5% Fungostop σε όλα τα χρώματα που χρησιμοποιείτε, για να μην υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί μούχλα στις βαμμένες επιφάνειες στο μέλλον.
Οδηγίες χρήσης: Πατήστε εδώ για να δείτε σε μορφή αρχείου PDF την ετικέτα με τις οδηγίες χρήσης που είναι κολλημένη πάνω στο προϊόν.
4. Αντοχές του εφαρμοσμένου προϊόντος
Αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας: Αντέχει σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.
Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες: Άριστη, ακόμα και σε μεγάλο καύσωνα και σε παγωνιά σαν αυτές που συμβαίνουν μόνο σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου: Καλή.
Αντοχή σε συνεχή επαφή με νερό ή υγρό χώμα ή άλλη μορφή υγρασίας: Άριστη, εφόσον εφαρμοστεί ως πρόσμικτο μέσα σε Contraqua 7/50 ή Betocryl, που αντέχουν σε συνεχή επαφή με το νερό. Έτσι, είναι κατάλληλο και για την προστασία αρμών πλακιδίων πισίνας από τα άλγη που συνήθως αναπτύσσονται εκεί.
Αντοχή σε θετική πίεση: Μεγάλη, εφόσον εφαρμοστεί ως πρόσμικτο μέσα σε Contraqua 7/50 ή Betocryl.
Αντοχή σε αρνητική πίεση: Μεγάλη, εφόσον εφαρμοστεί ως πρόσμικτο μέσα σε Contraqua 7/50 ή Betocryl, τα οποία εφαρμόζονται πάνω από ρητίνες που αντέχουν σε αρνητικές πιέσεις, όπως είναι το Smaltofix και το Betostal SLN.
Διάρκεια ζωής: Απεριόριστη, όταν εφαρμόζεται ως πρόσμικτο μέσα σε Contraqua 7/50 ή Betocryl ή μέσα σε χρώμα. Όταν εφαρμόζεται μόνο του, εξασθενεί με τον καιρό.
Περιοδικές προληπτικές επαναλήψεις εφαρμογής: Συνιστάται επανάληψη μια φορά το χρόνο.
5. Φυσικές ιδιότητες του προϊόντος
Μορφή του προϊόντος πριν την εφαρμογή του: Διαφανές λεπτόρρευστο υγρό.
Μορφή του προϊόντος μετά την εφαρμογή του: Αόρατη διαφανής μεμβράνη.
Συγκολλητικότητα: Καλή.
Πρόσφυση – διείσδυση: Μεγάλη.
Αεροδιαπερατότητα και ατμοδιαπερατότητα: Ναι.
Διαλυτότητα στο νερό: Ναι.
Υφή και εμφάνιση της επιφάνειας μετά την εφαρμογή: Δε μεταβάλλονται καθόλου.
6. Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλογος πελατών: Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με αριθμούς τηλεφώνων και ονόματα αρμοδίων, που είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν τη θετική εμπειρία τους από το προϊόν
Περιγραφές εφαρμογών: Περιγραφές εφαρμογών του προϊόντος σε εγκαταστάσεις πελατών μας, που αποτελούνται από τις εξής ενότητες:
a. αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ή των προβλημάτων που είχε ο πελάτης
b. περιγραφή της λύσης ή των λύσεων που εφαρμόσαμε
c. με ποιους τρόπους διαπίστωσε ο πελάτης ότι η εφαρμογή είχε επιτυχία
Συστατικές επιστολές Συστατικές επιστολές ικανοποιημένων πελατών που με τη βοήθεια του προϊόντος έλυσαν οριστικά κάποια προβλήματά τους που ως τότε δεν είχαν βρει λύση
Συχνές ερωτήσεις και αντιρρήσεις πελατών: Πατήστε εδώ για να σας απαντηθούν τυχόν απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που συχνά προβάλλουν οι υποψήφιοι αγοραστές του προϊόντος, μαζί με τις έγκυρες απαντήσεις που λαμβάνουν σχετικά με διάφορα θέματα, τα κυριότερα από τα οποία είναι:­

  • η αρχή λειτουργίας του προϊόντος­ η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του­ η διάρκεια ζωής του­ η υγεία και η ασφάλεια κατά τη χρήση του
  • ­ο τρόπος εφαρμογής του
  • ­ειδικές συνθήκες που καθιστούν αμφίβολη την επιτυχία της εφαρμογής
  • ­η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
7. Εμπορικές πληροφορίες
Συσκευασία, τιμή,
καλυπτικότητα:
Για τις συσκευασίες, τις τιμές και την καλυπτικότητα πατήστε εδώ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.
Εγγύηση: Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων WinWet πατήστε εδώ

 

οικολογικό υδατικό μυκητοκτόνο

Μοιράσου το στα social media