Jet Clean
οικολογικό διεισδυτικό καθαριστικό
Αγοράστε τώρα το Jet Clean από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις
1. Ταυτότητα του προϊόντος
Κατηγορία WINWET: 8. Οικολογικά καθαριστικά – μυκητοκτόνα
Περιγραφή προϊόντος: Οικολογικό διεισδυτικό καθαριστικό για τον βαθύ καθαρισμό πορωδών επιφανειών.
Δεδομένα ασφαλείας: Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας
Υλικά πάνω στα οποία εφαρμόζεται: Μπετόν, σοβάς, πέτρα, μάρμαρο, μωσαϊκό και άλλες πορώδεις επιφάνειες που έχουν λερωθεί από λάδια και άλλους ρύπους.
2. Στοιχεία για τη λειτουργία του προϊόντος
Ποια προβλήματα λύνει το προϊόν και με ποιους τρόπους: Όταν η βρωμιά διεισδύσει μέσα στους πόρους της επιφάνειας, είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθεί. Το Jet Clean, όταν ψεκάζεται με πίεση, καθαρίζει αποτελεσματικά τις πορώδεις επιφάνειες σε βάθος.
Αρχή λειτουργίας και τρόπος δράσης: Το Jet Clean χάρη στην ειδική χημική του σύσταση και στην πίεση με την οποία χρησιμοποιείται, διεισδύει σε βάθος μέσα στους πόρους, όπου διαλύει τη βρωμιά, λάδια, λίπη κτλ. και τα ωθεί να βγουν έξω από τους πόρους, αφήνοντας έτσι την επιφάνεια καθαρή.
Οφέλη:
  1. Σημαντικό αισθητικό όφελος
  2. Δεν αναπτύσσονται μικρόβια μέσα στους πόρους
  3. Σε κλειστούς χώρους ο αέρας δεν μολύνεται και δε γίνεται δύσοσμος και αποπνικτικός εξαιτίας των οσμών που αναδύονται από το δάπεδο.
Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων: Το βασικό πλεονέκτημα έναντι άλλων καθαριστικών είναι ο βαθύς καθαρισμός που επιτυγχάνεται χάρη στη βαθιά διείσδυση.
Πείραμα ελέγχου της αποτελεσματικότητας του προϊόντος: Εφαρμόστε το Jet Clean με πίεση πάνω σε οποιαδήποτε λερωμένη επιφάνεια από μπετόν, πέτρα, μάρμαρο και θα δείτε τη διαφορά.
Πεδία εφαρμογής: Αυτός ο χώρος θα καλυφθεί προσεχώς με συνδέσμους (links) που θα οδηγούν σε ένα ξεχωριστό κείμενο για κάθε διαφορετικό πεδίο εφαρμογής του προϊόντος.
3. Η εφαρμογή του προϊόντος
Απαραίτητος εξοπλισμός για την εφαρμογή: Ένα τροχήλατο πιεστικό μηχάνημα για πλύσιμο με νερό (πλυστική μηχανή τύπου Kaercher), νερό, σφουγγάρι για τρίψιμο
Προετοιμασία επιφάνειας πριν την εφαρμογή: Καλό σκούπισμα.
Προστασία άλλων επιφανειών: Δεν προκαλεί φθορές στις επιφάνειες. Αν πέσει κατά λάθος σε κάποια επιφάνεια, απλά ξεπλύνετε με νερό.
Αραίωση: Χρησιμοποιείται αραιωμένο σε νερό τόσο ώστε να γίνει αρκετά υδαρές.
Τρόποι εφαρμογής: Με πιεστικό μηχάνημα για καλύτερη διείσδυση στους πόρους. Επίσης, θα βοηθήσει και τρίψιμο της επιφάνειας με σφουγγάρι.
Οδηγίες χρήσης: Πατήστε εδώ για να δείτε σε μορφή αρχείου PDF την ετικέτα με τις οδηγίες χρήσης που είναι κολλημένη πάνω στο προϊόν.
4. Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλογος πελατών: Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με αριθμούς τηλεφώνων και ονόματα αρμοδίων, που είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν τη θετική εμπειρία τους από το προϊόν.
Περιγραφές εφαρμογών: Περιγραφές εφαρμογών του προϊόντος σε εγκαταστάσεις πελατών μας, που αποτελούνται από τις εξής ενότητες:a. αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ή των προβλημάτων που είχε ο πελάτηςb. περιγραφή της λύσης ή των λύσεων που εφαρμόσαμεc. με ποιους τρόπους διαπίστωσε ο πελάτης ότι η εφαρμογή είχε επιτυχία.
Συστατικές επιστολές Συστατικές επιστολές ικανοποιημένων πελατών που με τη βοήθεια του προϊόντος έλυσαν οριστικά κάποια προβλήματά τους που ως τότε δεν είχαν βρει λύση.
Συχνές ερωτήσεις και αντιρρήσεις πελατών: Πατήστε εδώ για να σας απαντηθούν τυχόν απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που συχνά προβάλλουν οι υποψήφιοι αγοραστές του προϊόντος, μαζί με τις έγκυρες απαντήσεις που λαμβάνουν σχετικά με διάφορα θέματα, τα κυριότερα από τα οποία είναι:­

  1. η αρχή λειτουργίας του προϊόντος­ η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του­ η διάρκεια ζωής του­ η υγεία και η ασφάλεια κατά τη χρήση του
  2. ­ο τρόπος εφαρμογής του
  3. ­ειδικές συνθήκες που καθιστούν αμφίβολη την επιτυχία της εφαρμογής
  4. ­η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
5. Εμπορικές πληροφορίες
Συσκευασία, τιμή,
καλυπτικότητα:
Για τις συσκευασίες, τις τιμές και την καλυπτικότητα πατήστε εδώ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.
Εγγύηση: Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων WinWet πατήστε εδώ.

Jeat Clean, οικολογικό διεισδυτικό καθαριστικό

Αγοράστε τώρα το Jet Clean από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media