Προϊόντα για πέτρα, μάρμαρο, μωσαϊκό, αρμούς κτλ.

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας αραιώνονται σε οικολογικό διαλύτη (White Spirit) και όχι σε νερό όπως τα περισσότερα προϊόντα της οικογένειας WinWet, για να έχουν καλύτερη διείσδυση στους πολύ μικρούς πόρους των πετρωδών επιφανειών. Και τα τρία επιτυγχάνουν αδιαβροχοποίηση και ζωντάνεμα των χρωμάτων της επιφάνειας. Το Betostal SLV είναι εντελώς αδιάβροχο, υδρόφοβο και ελαιόφοβο, ενώ το Brilux είναι λιγότερο αδιάβροχο, αλλά δίνει και μία διακριτική γυαλάδα. Ο συνδυασμός των δύο προϊόντων δίνει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αδιαβροχίας, όμορφης εμφάνισης και προστασίας από λεκέδες και φθορές κάθε είδους και αιτιολογίας. Τέλος, το Aquablock προσδίδει επιπλέον και υδροφοβία και αυξάνει τις αντοχές των επιφανειών σε τριβές.

Όλα τα πιο κάτω υλικά είναι ακρυλικές ρητίνες που επιτυγχάνουν αδιαβροχοποίηση, ζωντάνεμα χρώματος χωρίς γυαλάδα, προστασία από ρύπους, πάγο, ξεφλούδισμα επιφάνειας, ολισθηρότητα και αντέχουν για πολλά χρόνια σε συνεχή έκθεση στον ήλιο.

Για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου υλικού για τη δική σας εφαρμογή μπορείτε να διαβάσετε τις αντίστοιχες σελίδες ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 • Betostal SLV, Aδιαβροχοποιητής αρμών, μαρμάρου, πέτρας
  Υγρομονωτική ρητίνη για αρμούς πλακιδίων, πέτρα, μάρμαρα, μωσαϊκό, ψηφίδες κτλ. Αποτρέπει την παγοπληξία. Ζωντανεύει ελαφρά τα χρώματα, χωρίς να προσδίδει αντιαισθητική γυαλάδα. Δε δημιουργεί πέτσα και κατά συνέπεια δεν ξεφλουδίζει.
 • Brilux
  Tο διακριτικό βερνίκι για πετρώδεις επιφάνειες: Διακριτικό βερνίκι αμετάβλητο στο χρόνο για πλάκες Καρύστου, μάρμαρα, πλακίδια, ψηφίδες, λιθοδομές, κεραμίδια, εμφανές μπετόν, χρωματιστό σοβά κτλ. Έχει άριστη πρόσφυση, ζωντανεύει τα χρώματα χωρίς να αλλάζει την απόχρωσή τους, δε φθείρεται από την υπεριώδη ακτινοβολία και δεν ξεφλουδίζει.
 • Aquablock, υδρόφοβος αδιαβροχοποιητής πέτρας, μαρμάρου, αρμών κτλ.
  Ακρυλική ρητίνη σε white spirit για αδιαβροχοποίηση και υδροφοβία σε πέτρες, μάρμαρα, αρμούς πλακιδίων, μωσαϊκό κ.ά. πορώδεις και πετρώδεις ή μεταλλικές κ.ά. επιφάνειες
 • Stainsealer
  Υδρόφοβη ακρυλική ρητίνη, ιδιαίτερα αντικολλητική και αντιρρυπαντική, κυρίως για τραχίες οριζόντιες επιφάνειες, όπου επικάθηται σκόνη και άλλοι ρύποι, που δεν απομακρύνονται εύκολα.
Μοιράσου το στα social media