Brilux

ακρυλικό διακριτικό βερνίκι εμποτισμού
για πετρώδεις επιφάνειες

Αγοράστε τώρα το Brilux από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις
1. Ταυτότητα του προϊόντος
Κατηγορία WINWET: 5. Προϊόντα για πέτρα, μάρμαρα, μωσαϊκό, αρμούς κτλ.
Περιγραφή προϊόντος: Τετραπολυμερική μη υδατοδιαλυτή ακρυλική ρητίνη εμποτισμού με απόλυτη διαφάνεια χωρίς έντονη γυαλάδα, αμετάβλητη στο χρόνο, ικανή να διεισδύσει στο εσωτερικό έστω και σε μικρό βάθος σε πετρώδη και άλλα υλικά, για την αδιαβροχοποίησή τους και την ανάδειξη του φυσικού χρώματός τους χωρίς αντιαισθητική γυαλάδα
Δεδομένα ασφαλείας: Δεν περιέχει καρκινογόνους διαλύτες, περιέχει μόνο White Spirit, που είναι το πιο οικολογικό και αβλαβές διαλυτικό μέσο που υπάρχει μετά το νερό. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος.
Προσοχή: Όλα τα προϊόντα που περιέχουν White Spirit, όταν εφαρμόζονται σε κλειστούς χώρους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με όλες τις προφυλάξεις, επειδή το White Spirit, όταν εισπνέεται για πολλή ώρα σε μεγάλη συγκέντρωση, προκαλεί πρόσκαιρη αδιαθεσία με ζαλάδες και εμετούς. Θα πρέπει τα παράθυρα (εάν υπάρχουν) να είναι ανοικτά, το σύστημα εξαερισμού να λειτουργεί, ο τεχνίτης να κάνει συχνά διαλείμματα για να βγαίνει στον καθαρό αέρα, πριν την εφαρμογή να έχει πιει γάλα κτλ.
Υλικά πάνω στα οποία εφαρμόζεται: Πέτρα, μάρμαρο, κεραμικά πλακίδια και ψηφίδες, αρμοί, σχιστόλιθος, πλάκες Καρύστου, μωσαϊκό, γαρμπιλομωσαϊκό, διακοσμητικά τούβλα και άλλες πετρώδεις και κεραμικές επιφάνειες με τους αρμούς τους, καθώς και σε άλλες πορώδεις ή μη επιφάνειες όπως εμφανές σκυρόδεμα, χρωματιστός σοβάς κ.ά.
2. Στοιχεία για τη λειτουργία του προϊόντος
Ποια προβλήματα λύνει το προϊόν και με ποιους τρόπους: Με τα χρόνια τα χρώματα της πέτρας, των μαρμάρων, των σχιστόλιθων κ.ά. επιφανειών χάνουν τη ζωντάνια τους εξαιτίας της ρύπανσης, της υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλων παραγόντων. Το βερνίκι εμποτισμού Brilux προστατεύει αυτά τα υλικά από το ξεθώριασμα και διατηρεί τα χρώματά τους ζωντανά, χωρίς να δημιουργεί επιφανειακή πέτσα που θα κινδύνευε να ξεφλουδίσει ή που θα έδινε υπερβολική γυαλάδα.
Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που λύνει το Brilux είναι οι φθορές (σπάσιμο, ξεφλούδισμα κτλ.) που υφίστανται οι πετρώδεις και οι κεραμικές επιφάνειες εξαιτίας της παγοπληξίας και των μηχανικών φθορών (τριβές, κρούσεις κτλ.), καθώς επίσης και το ξεκόλλημά τους εξαιτίας της διείσδυσης της υγρασίας μέσα στη συνδετική λάσπη, η οποία, παγώνοντας, καταστρέφει τη συνοχή της λάσπης. Το Brilux δίνει και αδιαβροχία και αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις και έτσι προστατεύει τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται από τέτοια φαινόμενα.
Αρχή λειτουργίας και τρόπος δράσης: Χάρη στη διεισδυτική ικανότητα του White Spirit στο οποίο είναι διαλυμένο και στους ειδικούς διεισδυτές που περιέχει, το ρητινούχο βερνίκι Brilux εισέρχεται μέσα στους πόρους και τις τριχοειδείς ρωγμές των αρμών και της πέτρας, των μαρμάρων, των κεραμικών πλακιδίων κτλ., ενώ παράλληλα δημιουργεί μία ανεπαίσθητη επίστρωση πάνω στην επιφάνεια. Στη συνέχεια, καθώς το White Spirit εξατμίζεται, η ρητίνη στεγνώνει. Τότε, καθώς έρχεται σε επαφή με τον αέρα, αρχίζει ο πολυμερισμός («πλαστικοποίηση») της ρητίνης. Με την ολοκλήρωση του πολυμερισμού όλοι οι υδατοπερατοί πόροι και οι τριχοειδείς ρωγμές έχουν οριστικά σφραγιστεί και δεν υπάρχει πλέον καμία δίοδος για το νερό και την υγρασία, ενώ αντίθετα οι πιο μικροί μη υδατοπερατοί πόροι παραμένουν ανοικτοί και επιτρέπουν τη διαπνοή. Το επιφανειακό φιλμ που σχηματίζεται πάνω στην επιφάνεια ζωντανεύει τα χρώματά της και την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια για πολλά χρόνια, χωρίς να την κάνει ολισθηρή.
Το Brilux εφαρμόζεται είτε απευθείας επάνω στην επιφάνεια είτε πάνω από το Betostal SLV, σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η στεγανοποίηση της επιφάνειας, όπως π.χ. στην περίπτωση λιθοδομής όπου το κτίριο παρουσιάζει υγρασία από τους αρμούς, επειδή στη λάσπη κτισίματος δεν είχε γίνει καμία προσθήκη του ειδικού πολυμερούς Betoplex.
Οφέλη: 1. Ομορφαίνει τις πετρώδεις και κεραμικές και άλλες επιφάνειες, καθώς ζωντανεύει τα χρώματά τους.2. Προστατεύει τα μάρμαρα, την πέτρα, τα μωσαϊκά από το σπάσιμο ή το ξεκόλλημα εξαιτίας του πάγου ή άλλων μηχανικών αιτίων (τριβές, κρούσεις κτλ.), καθώς και από τη ρύπανση, καθώς το Brilux πλένεται εύκολα και δεν επιτρέπει στη βρωμιά να διεισδύσει σε βάθος.
Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων: 1. Δεν δημιουργεί πέτσα και κατά συνέπεια δεν ξεφλουδίζει.
2. Δεν είναι ολισθηρό. Είναι απόλυτα βατό.
3. Δεν θαμπώνει με τον καιρό όπως άλλα βερνίκια. (Το θάμπωμα της πέτρας που γρήγορα αποκτά η ρητίνη όταν δεν έχει αντοχή στο UV είναι το συνηθέστερο μειονέκτημα ορισμένων βερνικιών πέτρας που μπορεί να έχουν πιο χαμηλή τιμή.)
4. Δεν έχει την έντονη αποκρουστική γυαλάδα των εποξικών ή άλλων πολυουρεθανικών ρητινών που ραγίζουν εύκολα και επιπλέον ξεφλουδίζουν λόγω μικρής αντοχής στην ηλιακή ακτινοβολία.
Σύγκριση με άλλα υλικά της οικογένειας Winwet: Σε σύγκριση με την υγρομονωτική ρητίνη Betostal SLV είναι λιγότερο αδιάβροχο και διεισδυτικό, αλλά δίνει πιο όμορφο φινίρισμα. Γι’ αυτό σε πολλές περιπτώσεις, όταν και η αδιαβροχία και το βερνίκωμα είναι εξίσου σημαντικά, χρησιμοποιούνται και τα δύο προϊόντα διαδοχικά.
Σε σύγκριση με την υδρόφοβη ρητίνη Aquablock είναι λιγότερο υδρόφοβο, όμως είναι το ίδιο αδιάβροχο. Επίσης, έχει μικρότερες αντοχές σε τριβές και άλλες μηχανικές καταπονήσεις, γι’ αυτό και σε περιπτώσεις δαπέδων προτιμάται το Aquablock.
Πείραμα ελέγχου της αποτελεσματικότητας του προϊόντος: Δεν προτείνεται κάποιο ιδιαίτερο πείραμα για αυτό το προϊόν. Απλά εφαρμόστε το σε επιφάνειες που θέλετε να προστατεύσετε και να ομορφύνετε και απολαύστε το αποτέλεσμα!
Πάντως, η ιδιότητα της υδροφοβίας εύκολα διαπιστώνεται 3 μέρες μετά την εφαρμογή, αν ρίξετε λίγο νερό πάνω στην επιφάνεια. Θα διαπιστώσετε ότι το νερό κάνει “μπίλιες” όπως ο υδράργυρος.
Πεδία εφαρμογής: Αυτός ο χώρος θα καλυφθεί προσεχώς με συνδέσμους (links) που θα οδηγούν σε ένα ξεχωριστό κείμενο για κάθε διαφορετικό πεδίο εφαρμογής του προϊόντος.
3. Η εφαρμογή του προϊόντος
Απαραίτητος εξοπλισμός για την εφαρμογή: Για την εφαρμογή της ρητίνης θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας όσα αναφέρονται στη Λίστα Εξοπλισμού Εφαρμογών Winwet.
Προετοιμασία επιφάνειας πριν την εφαρμογή: 1. Καθαρισμός και στέγνωμα επιφάνειας: Πρέπει η επιφάνεια να είναι απολύτως στεγνή και καλά σκουπισμένη, ώστε οι πόροι της να είναι ανοικτοί. Αν στην επιφάνεια έχει αναπτυχθεί μούχλα ή βρύα και άλλοι φυτικοί οργανισμοί, θα πρέπει αυτοί να απομακρυνθούν με μία σπάτουλα ή με τη χρήση χλωρίνης ή άλλου οικολογικού απολυμαντικού μέσου, όπως είναι το Belcan-C.
2. Επισκευή τρυπών, σπασιμάτων, κοιλοτήτων:
Αν υπάρχουν τρύπες, κοιλότητες, σπασίματα ή ανοικτές ρωγμές, θα πρέπει να καλυφθούν είτε με Armofix είτε με επισκευαστικό τσιμέντο που θα περιέχει Betoplex. Σε τριχοειδείς ρωγμές δεν υπάρχει ανάγκη κάλυψης με άλλο υλικό, το Brilux της γεμίζει άριστα.
Προστασία άλλων επιφανειών: Επειδή, όταν στάξει πάνω σε επιφάνειες χωρίς να έχει αραιωθεί και χωρίς να απλωθεί ομοιόμορφα πολύ δύσκολα καθαρίζεται, προστατέψτε τις γύρω επιφάνειες με νάιλον ή εφημερίδες. Σε περίπτωση που στάξει, σκουπίστε άμεσα καλά την επιφάνεια με βρεγμένο πανί ή χαρτί, πριν αρχίσει ο πολυμερισμός της ρητίνης.
Αραίωση: Εφαρμόζεται χωρίς αραίωση.
Αριθμός περασμάτων: Ένα ή δύο χέρια, αν έχει προηγηθεί το Betostal SLV, απαραίτητα δύο χέρια στην αντίθετη περίπτωση.
Δε χρειάζεται να στεγνώσει εντελώς το ένα χέρι για να περαστεί το επόμενο, αρκεί να έχει προλάβει να εισχωρήσει στους πόρους της επιφάνειας.
Τρόποι εφαρμογής: Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με σφουγγάρι, βούρτσα, πινέλο, ρολό κτλ.
Η καλυπτικότητά του εξαρτάται από το είδος της επιφάνειας. Το δοχείο των 20 λίτρων μπορεί να καλύψει π.χ. από 70 έως 120 m2 ή και ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια πέτρας. Θα διαπιστώσετε ότι οι αρμοί των πλακών απορροφούν περισσότερο υλικό. Αυτό βελτιώνει την αντοχή του αρμού, αλλά συγχρόνως τον αδιαβροχοποιεί.
Απαιτούμενος χρόνος για την εφαρμογή: Η εφαρμογή της ρητίνης είναι πολύ απλή και γρήγορη: περίπου 40 λεπτά για πέρασμα δύο χέρια σε επιφάνεια 100 m2
Καιρικές συνθήκες κατά την εφαρμογή: Με συννεφιά ή ηλιοφάνεια, με κρύο ή με ζέστη το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ο ήλιος και η ζέστη απλά επιταχύνουν τον πολυμερισμό και την αδιαβροχοποίηση. Αν υπάρχει πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχή, θα πρέπει η εφαρμογή να αναβληθεί.
Κατώτατη θερμοκρασία πολυμερισμού: 3οC. (Τις ώρες που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από αυτή τη θερμοκρασία ο πολυμερισμός προσωρινά αναστέλλεται και ξαναρχίζει όταν η θερμοκρασία ανέβει ξανά. Αν, όμως, η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 3οC πριν ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός, τότε οι ειδικοί διεισδυτές που περιέχει η ρητίνη αρχίζουν να παγώνουν, με αποτέλεσμα να χάνει τη συνεκτικότητα και την αδιαβροχία της. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η εφαρμογή της ρητίνης όταν κάνει πολύ κρύο. Όταν πλέον έχει πολυμεριστεί, η παγωνιά δεν προκαλεί καμία φθορά στη ρητίνη.)
Χρόνος στεγνώματος: Μέσα σε λίγη ώρα η ρητίνη έχει απορροφηθεί από την επιφάνεια και μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνει εντελώς.
Χρόνος ολοκλήρωσης του πολυμερισμού: 4 ημέρες ή λιγότερο. Τις ζεστές και ξηρές ημέρες του καλοκαιριού ο πολυμερισμός διαρκεί περίπου 24 ώρες.
Αν η επιφάνεια βραχεί πριν ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός της ρητίνης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με ένα ακόμα χέρι (αφού στεγνώσει εντελώς η επιφάνεια) η ζημιά αποκαθίσταται απόλυτα.
Δυνατότητα βαφής μετά την εφαρμογή: Η επιφάνεια μπορεί να βαφτεί αμέσως μετά το στέγνωμα της ρητίνης (αν και συνήθως τέτοιου είδους πετρώδεις επιφάνειες δεν προορίζονται για βάψιμο).
Δυνατότητα χρωματισμού με πρόσμικτο χρώμα: Δεν έχει νόημα η ανάμιξη της ρητίνης με χρώμα πριν την εφαρμογή της, επειδή δεν είναι επικαλυπτική και κατά συνέπεια δεν μπορεί να χρωματίσει την επιφάνεια στην οποία θα εφαρμοστεί.
Οδηγίες χρήσης: Πατήστε εδώ για να δείτε σε μορφή αρχείου PDF την ετικέτα με τις οδηγίες χρήσης που είναι κολλημένη πάνω στο προϊόν.
4. Αντοχές του εφαρμοσμένου προϊόντος
Ανθεκτικότητα σε συστολοδιαστολές, δονήσεις και σεισμούς: Πολύ καλή. Η πολυμερισμένη ρητίνη μέσα στους πόρους και τις τριχοειδείς ρωγμές δεν ξεχειλώνει ούτε σχίζεται εξαιτίας της κίνησης και των εσωτερικών τριβών που προκαλούν τέτοια φαινόμενα.
Ανθεκτικότητα σε κτυπήματα και τριβές: Πολύ καλή.
Συμπεριφορά σε όξινο και σε αλκαλικό περιβάλλον: Η πολυμερισμένη ρητίνη δεν προσβάλλεται από το αλκαλικό περιβάλλον που δημιουργούν π.χ. τα αδρανή υλικά ούτε από το όξινο περιβάλλον που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες, οι ρίζες φυτών κ.ά.
Αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας: Χάρη στην ελαστικότητά της η πολυμερισμένη ρητίνη αντέχει σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.
Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες: Άριστη, ακόμα και σε μεγάλο καύσωνα και σε παγωνιά σαν αυτές που συμβαίνουν μόνο σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου: Πολύ καλή: έχει αντοχή 7 στην οκτάβαθμη κλίμακα Simson, δηλαδή σχεδόν άριστη αντοχή.
Αντοχή σε συνεχή επαφή με νερό ή υγρό χώμα ή άλλη μορφή υγρασίας: Πολύ καλή: Μετά τον πολυμερισμό της η ρητίνη δε διαλύεται στο νερό και δε γαλακτωματοποιείται, ακόμα και αν παραμείνει σε συνεχή επαφή με νερό ή υγρασία για πολλούς μήνες.
Αντοχή σε θετική πίεση: Μεγάλη.
Αντοχή σε αρνητική πίεση: Αρκετά καλή.
Διάρκεια ζωής: Απεριόριστη. Η πολυμερισμένη ρητίνη δε χάνει τις ιδιότητές της με την πάροδο του χρόνου, επειδή έχει πρακτικά ανύπαρκτη γήρανση (δεν ξεραίνεται και δεν αποσυντίθεται, αντέχει στο UV) και μεγάλη ελαστικότητα (δεν ξεχειλώνει ούτε σκίζεται με συστολοδιαστολές).
Περιοδικές προληπτικές επαναλήψεις εφαρμογής: Δε θεωρείται απαραίτητη η επανάληψη για λόγους πρόληψης κάθε λίγα χρόνια. Προαιρετικά, για μεγαλύτερη σιγουριά μπορεί να περνιέται ένα χέρι για ενίσχυση κάθε πέντε ή δέκα χρόνια.
5. Φυσικές ιδιότητες του προϊόντος
Μορφή του προϊόντος πριν την εφαρμογή του: Διαφανές λεπτόρρευστο υγρό.
Μορφή του προϊόντος μετά την εφαρμογή και τον πολυμερισμό του: Ενιαία διαφανής, άχρωμη, αδιάβροχη συνεκτική ελαστική μάζα διάχυτη μέσα σε όλους τους πόρους και τις τριχοειδείς ρωγμές των αρμών και στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται
Ελαστικότητα: Καλή.
Συγκολλητικότητα: Καλή.
Πρόσφυση – διείσδυση: Μεγάλη.
Επικάλυψη: Ναι, διαφανής.
Αεροδιαπερατότητα και ατμοδιαπερατότητα: Η πολυμερισμένη ρητίνη επιτρέπει τη διαπνοή, επειδή διεισδύει μόνο στους υδατοπερατούς πόρους της επιφάνειας, οι οποίοι και στεγανοποιούνται απόλυτα. Αντίθετα, οι πόροι που είναι τόσο μικροί που το White Spirit δεν μπορεί να εισχωρήσει μέσα τους μένουν ακάλυπτοι. Οι πόροι αυτοί είναι αεροδιαπερατοί και ατμοδιαπερατοί, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η είσοδος φρέσκου αέρα στο κτίριο και η έξοδος των υδρατμών που παράγονται μέσα σε αυτό.
Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι η αεροδιαπερατότητα και η ατμοδιαπερατότητα ευνοούνται και από το γεγονός ότι η ίδια η πολυμερισμένη ρητίνη έχει τέτοια μοριακή δομή που δεν επιτρέπει τη διέλευση του νερού αλλά επιτρέπει τη διέλευση του αέρα και των υδρατμών ανάμεσα από τα μόριά της.
Έτσι, εξασφαλίζονται τα ακόλουθα σημαντικά οφέλη (τα οποία προφανώς αφορούν μόνο τις εφαρμογές σε πέτρινους τοίχους και σε πλακοστρωμένες ταράτσες):
1. Το κτίριο αερίζεται επαρκώς και η διαμονή σε αυτό γίνεται υγιεινή και ευχάριστη, γιατί δεν υπάρχει δυσοσμία («κλεισούρα») ούτε ανεπάρκεια οξυγόνου που προκαλεί πονοκεφάλους, υπνηλία, μειωμένη απόδοση κτλ.
2. Δεν επιδεινώνεται η τάση να σχηματίζονται συμπυκνώματα υδρατμών (σταγονίδια) και μούχλα στα ταβάνια και στους τοίχους.
3. Χάρη στον επαρκή αερισμό αποφεύγεται η σταδιακή απανθράκωση και εξασθένηση του σκυροδέματος που μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει αυξημένη συγκέντρωση του CO2μέσα στο κτίριο εξαιτίας κακού αερισμού.
Ικανότητα γεμίσματος κοιλοτήτων και ρωγμών: Όλες οι λεπτόρευστες διεισδυτικές ρητίνες Winwet γεμίζουν τριχοειδείς ρωγμές και πόρους. Σε περίπτωση που κάποιες ρωγμές δεν είναι τριχοειδείς αλλά έχουν ένα μικρό άνοιγμα, έστω και κλάσμα του χιλιοστού, δείτε πιο πάνω: «Προετοιμασία επιφάνειας πριν την εφαρμογή».
Διαλυτότητα στο νερό: Όχι.
Αδιαβροχία: Άριστη.
Υδροφοβία και ελαιοφοβία: Μερική υδροφοβία, μερική ελαιοφοβία.
Βατότητα: Η επιφάνεια περπατιέται αφού στεγνώσει καλά η ρητίνη. Για την αποφυγή δημιουργίας σημαδιών πάνω σε μάρμαρα, πλακάκια κτλ. αποφύγετε να περπατήσετε πάνω τους πριν στεγνώσουν καλά. Τις πρώτες μέρες τα παπούτσια μπορεί να κολλάνε λίγο πάνω στην επιφάνεια, αυτό όμως δεν προκαλεί καμία φθορά στην υγρομόνωση.
Ολισθηρότητα: Δεν προκαλεί ολισθηρότητα, αντίθετα μειώνει την ολισθηρότητα ολισθηρών επιφανειών.
Υφή και εμφάνιση της επιφάνειας μετά την εφαρμογή: Η επιφάνεια παραμένει λίγο κολλώδης μέχρι να ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός και για λίγες μέρες ακόμα. Τελικά η υφή της γίνεται όπως ήταν πριν την εφαρμογή, ελάχιστα πιο σκούρα και με λίγο πιο ζωντανά χρώματα, χωρίς όμως γυαλάδα.
6. Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλογος πελατών: Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με αριθμούς τηλεφώνων και ονόματα αρμοδίων, που είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν τη θετική εμπειρία τους από το προϊόν
Περιγραφές εφαρμογών: Περιγραφές εφαρμογών του προϊόντος σε εγκαταστάσεις πελατών μας, που αποτελούνται από τις εξής ενότητες:a. αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ή των προβλημάτων που είχε ο πελάτηςb. περιγραφή της λύσης ή των λύσεων που εφαρμόσαμεc. με ποιους τρόπους διαπίστωσε ο πελάτης ότι η εφαρμογή είχε επιτυχία
Συστατικές επιστολές: Συστατικές επιστολές ικανοποιημένων πελατών που με τη βοήθεια του προϊόντος έλυσαν οριστικά κάποια προβλήματά τους που ως τότε δεν είχαν βρει λύση
Συχνές ερωτήσεις και αντιρρήσεις πελατών: Πατήστε εδώ για να σας απαντηθούν τυχόν απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που συχνά προβάλλουν οι υποψήφιοι αγοραστές του προϊόντος, μαζί με τις έγκυρες απαντήσεις που λαμβάνουν σχετικά με διάφορα θέματα, τα κυριότερα από τα οποία είναι:­
– η αρχή λειτουργίας του προϊόντος­ η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του­ η διάρκεια ζωής του­ η υγεία και η ασφάλεια κατά τη χρήση του
-­ ο τρόπος εφαρμογής του
-­ ειδικές συνθήκες που καθιστούν αμφίβολη την επιτυχία της εφαρμογής
-­ η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
7. Εμπορικές πληροφορίες
Συσκευασία, τιμή,
καλυπτικότητα:
Για τις συσκευασίες, τις τιμές και την καλυπτικότητα πατήστε εδώ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας: Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.
Εγγύηση: Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων WinWet πατήστε εδώ

Αγοράστε τώρα το Brilux από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media