ACRYPLEX

Πρωτοποριακό υγρό πρόσμικτο ακρυλικής βάσης σχεδιασμένο για πλαστικά χρώματα νερού,
που προσδίδει στο χρώμα ελαστικότητα και καλύτερη δυνατότητα πρόσφυσης σε λείες επιφάνειες,
όπως γυαλί, μέταλλο, πλαστικό κτλ., χωρίς τον κίνδυνο να ρηγματώσει ή να ξεφλουδίσει αργότερα.

Επίσης, το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται ως πρόσμικτο σε τσιμεντοκονίες,
επισκευαστικό τσιμέντο, κόλλα πλακιδίων, λάσπη αρμολόγησης και άλλες εφαρμογές,
όπως το BETOPLEX, για ακόμα μεγαλύτερη ελαστικότητα.

Εισαγωγή

Πολλές φορές βλέπουμε το χρώμα να ξεφλουδίζει αντιαισθητικά σε κάποιες περιοχές, ακόμα και σε φρεσκοβαμμένα κτίρια. Ένα τυπικό παράδειγμα είναι οι εμφανείς σωληνώσεις τις θέρμανσεις που για χάρη της ομοιομορφίας βάφτηκαν με πλαστικό χρώμα. Το χρώμα, και λόγω της θερμότητας αλλά και εξαιτίας της λείας επιφάνειας πάνω στην οποία εφαρμόστηκε, δεν αντέχει και σύντομα ξεφλουδίζει. Σε τέτοιες περιπτώσεις η λύση είναι το καινοτόμο πρόσμικτο προϊόν ACRYPLEX, που προστίθεται σε μικρή αναλογία μέσα στο χρώμα και του δίνει κολλητικές ιδιότητες τέτοιες ώστε να ”δένει” άριστα με λείες επιφάνειες όπως χαλκοσωλήνες, σιδηροσωλήνες, αλουμίνιο, γυαλί κτλ.

Συνιστούμε τη χρήση του ACRYPLEX σε κάθε περίπτωση χρήσης πλαστικού χρώματος, όχι μόνο όταν πρόκειται για εφαρμογή σε λείες επιφάνειες, επειδή προσθέτει αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, χωρίς να ανεβάζει σημαντικά το κόστος. Επιπλέον, συνιστούμε το COVERLACK 935 της σειράς WINWET ως ένα από τα ανώτερα ποιοτικά χρώματα της αγοράς.

Περιγραφή προϊόντος

Μεταποιητικός και ρυθμιστικός παράγοντας των ακρυλικών ρητινών που συνθέτουν κάθε οικοδομικό πλαστικό χρώμα.

Εφαρμογές

Το ACRYPLEX μπορεί να μεταμορφώσει κάθε πλαστικό χρώμα σε οικολογική ξυλομπογιά, σε σιδηρομπογιά βαφής των σωμάτων καλοριφέρ ώστε να μη μυρίζουν, σε βαφή μεμβρανών πλαστικών φύλλων πολυαιθυλενίου ή προπυλενίου που σκιάζουν τα θερμοκήπια. Ακόμα είναι δυνατή και η βαφή επάνω σε αλουμίνιο ή γαλβανιζέ λαμαρίνα, εάν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί το αστάρι FERACRYL.

Επίσης, είναι ιδανικό για την κατασκευή αυτοεπιπεδούμενης τσιμεντοκονίας καθώς και για άλλες εφαρμογές με μίγματα που έχουν ως βάση το τσιμέντο.

Αναλογία μίξης

Η ποσότητα της προσθήκης του ACRYPLEX στο χρώμα εξαρτάται από το είδος της επιφάνειας που θέλουμε να βάψουμε. Διαφορετική πρόσφυση και αντοχή π.χ. θέλουμε να έχει το χρώμα στο μέταλλο ή στο γυαλί. Ακόμα παίζει ρόλο και η ποιότητα του ξύλου ή του μετάλλου (άλλη πρόσφυση στο χαλκό και άλλη στον μπρούτζο). Γι΄ αυτό πριν από τη χρήση χρειάζεται να γίνεται πρώτα μία δοκιμή. Πάντως, σε καμία περίπτωση η ποσότητα του ACRYPLEX δεν ξεπερνάει το 10% του χρώματος.

Για την εφαρμογή του ως πρόσμικτο σε μίγματα με βάση το τσιμέντο δείτε τις αναλογίες μίξης του BETOPLEX. Το ACRYPLEX είναι πιο ακριβό υλικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρότερες αναλογίες, επειδή είναι πιο πυκνό στη σύστασή του. Επιπλέον, είναι και πιο ελαστικό.

Οικολογική λύση

Από το 2009 έχουν καταργηθεί κατόπιν εντολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για οικολογικούς λόγους, ορισμενοι διαλύτες που χρησιμοποιούνταν ευρέως στις λαδομπογιές και στα ντουκοχρώματα καθώς και στα εποξειδικά χρώματα. Η κατάργηση αυτή άφησε ένα τεχνικό κενό στην αγορά, επειδή αυτά τα μη οικολογικά υλικά έδιναν ισχυρή πρόσφυση σε λείες επιφάνειες. Το ACRYPLEX ήρθε να καλύψει αυτό το κενό.

Ολοκληρωμένη λύση για κατασκευαστές και συνεργεία

Με το ACRYPLEX επιτυγχάνετε την οικονομικότερη και απλούστερη μέθοδο, ώστε με ένα μόνο χρώμα (το COVERLACK 935 ) να βάφετε σχεδόν τα πάντα που αφορούν μία οικοδομή.

Τιμή, Συσκευασία, Καλυπτικότητα

Δείτε τον τιμοκατάλογο προϊόντων Winwet.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Μοιράσου το στα social media