H σειρά προϊόντων WinWet για λόγους απλούστευσης περιλαμβάνει μόνο έναν τύπο 100% ακρυλικού χρώματος πολύ υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και για όλων σχεδόν των ειδών τις πορώδεις επιφάνειες, έχει δε τόσο καλές ιδιότητες και αντοχές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως τσιμεντόχρωμα, Γι’ αυτό το λόγο και επειδή υπάρχει η επιπλέον δυνατότητα της προστασίας και ενίσχυσης του χρώματος με μία από τις υδρόφοβες ρητίνες της οικογένειας Winwet, θεωρείται περιττό να συμπληρωθεί η γκάμα με άλλα χρώματα άλλων ποιοτήτων.

Coverlack 935

οικολογικό ακρυλικό πλαστικό χρώμα

Αγοράστε τώρα το Coverlack 935 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις
1. Ταυτότητα του προϊόντος
Κατηγορία WINWET: 9. Χρώματα
Περιγραφή προϊόντος: Υψηλής ποιότητας αδιάβροχο ακρυλικό, έντονα λευκό πλαστικό χρώμα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με πρώτες ύλες Ιταλίας, με μεγάλη καλυπτικότητα, αντικολλητικό για τη σκόνη, χωρίς διαλύτες και άλλες καρκινογόνες ουσίες, χωρίς ενοχλητική οσμή, ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με αντοχή στο σαπούνι, με μυκητοκτόνο Fungostop κατά της μούχλας.
Δεδομένα ασφαλείας: Δεν περιέχει καρκινογόνους διαλύτες, έχει ως βάση το νερό. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος.
Υλικά πάνω στα οποία
εφαρμόζεται:
Τσιμέντο, σοβάς, τσιμεντένια δάπεδα, εμφανές μπετόν.
2. Η εφαρμογή του προϊόντος
Προετοιμασία επιφάνειας
πριν την εφαρμογή:
Καθαρίζονται οι επιφάνειες από σκόνες και πάσης φύσεως ξένα σώματα. Οι προς βαφή επιφάνειες ασταρώνονται, κατά προτίμηση με το υγρομονωτικό αστάρι Betostal F/18 που δίνει συνοχή, αδιαβροχία και πολύ καλή συγκολλητικότητα στο σοβά (βλέπε οδηγίες χρήσεως).
Προστασία
άλλων επιφανειών:
Επειδή, όταν στεγνώσει πάνω σε μάρμαρα, πλακάκια, μέταλλα κ.ά. επιφάνειες, πολύ δύσκολα καθαρίζεται, προστατέψτε τέτοιες επιφάνειες με νάιλον ή εφημερίδες. Σε περίπτωση που πέσει σε κάποια τέτοια επιφάνεια, σκουπίστε άμεσα καλά την επιφάνεια με βρεγμένο πανί ή χαρτί, πριν στεγνώσει το χρώμα.
Αραίωση: Αραιώνεται με νερό σε αναλογία 10-20%.
Αριθμός περασμάτων: Δύο χέρια.
Τρόποι εφαρμογής: Το χρώμα εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι και (ανάλογα με την κατάσταση της επιφάνειας). Τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό.
Καιρικές συνθήκες κατά την εφαρμογή: Με συννεφιά ή ηλιοφάνεια, με κρύο ή με ζέστη το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ο ήλιος και η ζέστη απλά επιταχύνουν το στέγνωμα. Αν υπάρχει πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχή, θα πρέπει η εφαρμογή να αναβληθεί.
Θερμοκρασία εφαρμογής: 7-35οC.
Χρόνος στεγνώματος: Μέσα σε 1-3 ώρες το χρώμα έχει στεγνώσει.
Δυνατότητα χρωματισμού με πρόσμικτο χρώμα: Χρωματίζεται εύκολα χωρίς να καταναλώνει πολύ χρώμα, ακόμα και σε σκούρες αποχρώσεις.
Οδηγίες χρήσης: Πατήστε εδώ για να δείτε σε μορφή αρχείου PDF την ετικέτα με τις οδηγίες χρήσης που είναι κολλημένη πάνω στο προϊόν.
3. Αντοχές του εφαρμοσμένου προϊόντος
Ανθεκτικότητα σε
συστολοδιαστολές,
δονήσεις και σεισμούς:
Πολύ καλή.
Ανθεκτικότητα σε
κτυπήματα και τριβές:
Πολύ καλή.
Αντοχή στις μεταβολές
θερμοκρασίας:
Πολύ καλή.
Αντοχή σε ακραίες
θερμοκρασίες:
Πολύ καλή.
Αντοχή στην υπεριώδη
ακτινοβολία του ήλιου:
Πολύ καλή.
Διάρκεια ζωής: Η διάρκεια ζωής του σε εξωτερικούς χώρους είναι τουλάχιστον 8 χρόνια, ακόμα και σε περιοχές με ακραίες καιρικές συνθήκες. Σε σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος (παραθαλάσσιες ή ορεινές και υγρές περιοχές) συνιστάται η προσθήκη μικρής ποσότητας Contraqua 7/50, το οποίο προσδίδει στη βαμμένη επιφάνεια υδροφοβία, ελαιοφοβία και ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής.
4. Φυσικές ιδιότητες του προϊόντος
Συγκολλητικότητα: Έχει εξαιρετική αγκίστρωση και μεγάλη διάρκεια ζωής πάνω σε επιφάνειες πλούσιες σε αλκάλια (τσιμέντο, σοβάς, τσιμεντένια δάπεδα, εμφανές μπετόν).
Πρόσφυση – διείσδυση: Μικρή διείσδυση, άριστη πρόσφυση.
Επικάλυψη: Απόλυτη.
Αεροδιαπερατότητα και
ατμοδιαπερατότητα:
Άριστη.
Αδιαβροχία: Άριστη.
Υδροφοβία και ελαιοφοβία: Για να επιτευχθεί επιπλέον της αδιαβροχίας και τέλεια υδροφοβία και ελαιοφοβία, απαιτείται πέρασμα ένα χέρι με Contraqua 7/50.
5. Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλογος πελατών: Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με αριθμούς τηλεφώνων και ονόματα αρμοδίων, που είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν τη θετική εμπειρία τους από το προϊόν
Περιγραφές εφαρμογών: Περιγραφές εφαρμογών του προϊόντος σε εγκαταστάσεις πελατών μας, που αποτελούνται από τις εξής ενότητες:

  1. αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ή των προβλημάτων που είχε ο πελάτης
  2. περιγραφή της λύσης ή των λύσεων που εφαρμόσαμε
  3. με ποιους τρόπους διαπίστωσε ο πελάτης ότι η εφαρμογή είχε επιτυχία
Συστατικές επιστολές Συστατικές επιστολές ικανοποιημένων πελατών που με τη βοήθεια του προϊόντος έλυσαν οριστικά κάποια προβλήματά τους που ως τότε δεν είχαν βρει λύση
Συχνές ερωτήσεις και
αντιρρήσεις πελατών:
Πατήστε εδώ για να σας απαντηθούν τυχόν απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που συχνά προβάλλουν οι υποψήφιοι αγοραστές του προϊόντος, μαζί με τις έγκυρες απαντήσεις που λαμβάνουν σχετικά με διάφορα θέματα, τα κυριότερα από τα οποία είναι:

  • η αρχή λειτουργίας του προϊόντος
  • η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του
  • η διάρκεια ζωής του
  • η υγεία και η ασφάλεια κατά τη χρήση του
  • ο τρόπος εφαρμογής του
  • ειδικές συνθήκες που καθιστούν αμφίβολη την επιτυχία της εφαρμογής
  • η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
6. Εμπορικές πληροφορίες
Συσκευασία, τιμή,
καλυπτικότητα:
Για τις συσκευασίες, τις τιμές και την καλυπτικότητα πατήστε εδώ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.
Εγγύηση: Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων WinWet πατήστε εδώ.

Αγοράστε τώρα το Coverlack 935 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media