Ακρυλική Βαφή για τα Τοιχώματα και τον Πυθμένα
σε Πισίνες, Διακοσμητικές Λίμνες και Σιντριβάνια

Η βαφή στις πισίνες γίνεται συνήθως με εποξειδικές ή πολυουρεθανικές βαφές.

Μία τεχνικά και αισθητικά ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τη βαφή των τοιχωμάτων και του πυθμένα σε πισίνες, διακοσμητικές λίμνες και σιντριβάνια είναι η ακρυλική στεγανωτική βαφή SMALTOFIX.

Το χρώμα του είναι λευκό, όμως χρωματίζεται εύκολα και μπορεί να αποκτήσει την απόχρωση της αρεσκείας σας με λαδομπογιά από οποιοδήποτε χρωματοπωλείο.

Εφαρμόζεται απευθείας πάνω στο σπατουλαρισμένο σοβά και τον στεγανοποιεί απόλυτα.

Αντέχει σε συνεχή επαφή με το νερό.

Για ακόμα καλύτερη προστασία συνιστούμε την εφαρμογή της διαφανούς προστατευτικής ακρυλικής ρητίνης AQUABLOCK πάνω από το SMALTOFIX.

Επιπλέον, το AQUABLOCK έχει το πλεονέκτημα ότι αποτρέπει τη δημιουργία επικαθίσεων αλάτων και την ανάπτυξη οργανικής επικάθισης (άλγη) επάνω στις επιφάνειες, επειδή είναι εντελώς υδρόφοβο υλικό χωρίς πόρους και κατά συνέπεια δεν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία επικαθίσεων και την ανάπτυξη φυτικών οργανισμών.

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του υλικού που έρχεται σε απευθείας επαφή με το νερό, δηλαδή του AQUABLOCK ή του SMALTOFIX, προτείνουμε την κατάργηση ή ελαχιστοποίηση του χλωρίου, που επιτυγχάνεται με τη μετατροπή της πισίνας σε οικολογική, που γίνεται είτε με ένα σύστημα ιονισμού και οξυγόνωσης OXYGENEO είτε με το συνδυασμό των αναλώσιμων υλικών BLUE MAGIC και OXONE. Το χλώριο είναι ένα χημικό προϊόν που καταστρέφει όλες τις βαφές πισίνας, αλλά και την υγεία των κολυμβητών και το περιβάλλον. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αναφέρουμε εδώ ότι το χλώριο είναι η βάση του δηλητηριώδους αερίου που χρησιμοποιήθηκε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ως χημικό όπλο, το οποίο μάλιστα στη συνέχεια απαγορεύτηκε με διεθνή σύμβαση να χρησιμοποιείται ως όπλο. Επιτρέπεται, όμως, δυστυχώς, η χρήση του ακόμα και σήμερα στις δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες!

Μοιράσου το στα social media