Προληπτική προστασία επιφανειών, εξοπλισμού & εγκαταστάσεων

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται οι κυριότερες από τις εφαρμογές της τεχνολογίας WINWET που αφορούν την προληπτική προστασία επιφανειών ή ολόκληρων κατασκευών από φθορές όπως ρηγματώσεις, σπασίματα, απότριψη, ξεθώριασμα, λεκέδες, μούχλα, καύση κτλ. εξαιτίας συστολοδιαστολών, δονήσεων, κρούσεων, μεγάλων φορτιών, υγρασίας, ηλιακής ακτινοβολίας, αλμύρας, σκόνης, φωτιάς κτλ. Βέβαια, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις παράλληλα με την προστασία από φθορές γίνεται και αδιαβροχοποίηση των επιφανειών, που όμως δεν είναι το κυρίως θέμα αυτής της ενότητας.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε τα θέματα αυτής της ενότητας.

Η εφαρμογή των υλικών:

Τα υλικά που αναφέρονται στις πιο πάνω εφαρμογές μπορούν να εφαρμοστούν είτε από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Smart Technical Solutions σε όλη την Ελλάδα είτε από οποιονδήποτε τεχνίτη ή άλλο άτομο που έχει μία σχετική εξοικείωση με παρόμοιες εργασίες. Σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των υλικών, αν έχετε απορίες που δεν διευκρινίζονται από τις οδηγίες της συσκευασίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

PENETRON, εναλλακτική πρόταση για τη στεγανοποίηση σκυροδέματος και τσιμεντοκονίας:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αμερικάνικη τεχνολογία χημικής δράσης PENETRON, που αναπτύσσει αδιάβροχους κρυστάλλους μέσα στους πόρους και στις τριχοειδείς ρωγμές του σκυροδέματος και της τσιμεντοκονίας, πατήστε εδώ. Αυτή η τεχνολογία απαιτεί για την εφαρμογή της εξειδικευμένο συνεργείο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί από ανειδίκευτους. Σε αρκετές περιπτώσεις αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουμε να έχουμε 100% στεγανοποίηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη από τις δύο τεχνολογίες ανάλογα με το ειδικό πεδίο εφαρμογής σας.

Μοιράσου το στα social media