Προστασία επιφανειών από το Graffiti

Πρόβλημα προς επίλυση:

To Graffiti και το γράψιμο διαφόρων συνθημάτων με ανεξίτηλα χρώματα πάνω σε βαμμένους τοίχους, εμφανές μπετόν, μάρμαρα, μεταλλικές επιφάνειες πινακίδων και αυτοκινήτων καθώς και σε άλλα είδη επιφανειών είναι ένα γνωστό πρόβλημα που απασχολεί τους ιδιοκτήτες τέτοιων επιφανειών και τους βάζει συχνά σε έξοδα για το ξαναβάψιμό τους ή την αντικατάσταση μαρμάρων και άλλων τμημάτων των επιφανειών.

Η λύση που προτείνει η τεχνολογία WinWet:

Το υδρόφοβο και ελαιόφοβο υλικό νανοτεχνολογίας Stainblocker παρέχει πλήρη προστασία των επιφανειών κάθε είδους από το graffiti και πολλούς άλλους ρύπους, όπως λάδια, χρώματα, κόλλες, καυσαέριο κ.ά. Είναι εντελώς διαφανές και ουδέτερο, δεν προσδίδει καμία γυαλάδα ούτε τονίζει καθόλου το χρώμα της επιφάνειας. Αν θέλουμε να τονίσουμε το χρώμα, για να το κάνουμε να φαίνεται λίγο σαν βρεγμένο, εφαρμόζουμε πριν από το Stainblocker το διαφανές βερνίκι εμποτισμού Brilux.

Όταν πρόκειται για μεταλλικές ή πλαστικές επιφάνειες, το Aquablock είναι πιο σωστή λύση, επειδή δένει καλύτερα με το υπόστρωμα και διατηρείται έτσι για περισσότερο καιρό.

Όταν πρόκειται για ξύλο, η πιο σωστή λύση είναι το Contraqua WS.

Και στις δύο πιο πάνω περιιπτώσεις, εάν η επιφάνεια (μέταλλο, πλαστικό ή ξύλο) είναι βαμμένη, τότε το Stainblocker είναι επίσης κατάλληλο.

Για τον καθαρισμό επιφανειών από γκράφιτι και άλλους ρύπους δείτε τη σελίδα ECOSOFT CLEANING SERVICES.

Υλικά καθαρισμού για γκράφιτι θα βρείτε στη σελίδα Καθαριστικά Υλικά.

Η εφαρμογή των υλικών:

Τα πιο πάνω υλικά μπορούν να εφαρμοστούν είτε από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Smart Technical Solutions σε όλη την Ελλάδα είτε από οποιονδήποτε τεχνίτη ή άλλο άτομο που έχει μία σχετική εξοικείωση με παρόμοιες εργασίες. Σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των υλικών, αν έχετε απορίες που δεν διευκρινίζονται από τις οδηγίες της συσκευασίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να δείτε και τη σελίδα: Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.

Μοιράσου το στα social media