Στεγανοποίηση σωλήνων από αμίαντο ή άλλα πορώδη υλικά

Πρόβλημα προς επίλυση:

Οι σωληνώσεις από αμίαντο, τσιμέντο ή άλλα πορώδη υλικά διαποτίζονται από το νερό, το οποίο φτάνει στα εξωτερικά τοιχώματά τους και εξατμίζεται. Έτσι, μία μεγάλη ποσότητα νερού χάνεται. Επίσης, τέτοιες σωληνώσεις είναι επιρρεπείς στη μόλυνση του μεταφερόμενου νερού από καρκινογόνα λιπάσματα, κολοβακτηρίδια από το αποχετευτικό δίκτυο και άλλες ουσίες που συχνά περιέχουν τα υπόγεια ύδατα.

Η λύση που προτείνει η τεχνολογία WinWet:

Η τεχνολογία WinWet προσφέρει λύση σε αυτά τα προβλήματα με τη χρήση του Smaltofix, το οποίο εφαρμόζεται υποχρεωτικά πάνω σε υγρές επιφάνειες (δύο χέρια) για να αποκτήσει βαθιά πρόσφυση και διείσδυση μέσα στους πόρους τους. Η υγρασία της επιφάνειας «δένει» με τη ρητίνη και το αποτέλεσμα είναι μία ολόστεγνη κατάλευκη εξωτερική επιφάνεια του σωλήνα λίγες ώρες μετά την εφαρμογή.

Η εφαρμογή των υλικών:

Όλα τα υλικά WinWet μπορούν να εφαρμοστούν είτε από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Smart Technical Solutions σε όλη την Ελλάδα είτε από οποιονδήποτε τεχνίτη ή άλλο άτομο που έχει μία σχετική εξοικείωση με παρόμοιες εργασίες. Σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των υλικών, αν έχετε απορίες που δεν διευκρινίζονται από τις οδηγίες της συσκευασίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

PENETRON, εναλλακτική πρόταση για τη στεγανοποίηση σκυροδέματος:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αμερικάνικη τεχνολογία χημικής δράσης PENETRON, που αναπτύσσει αδιάβροχους κρυστάλλους μέσα στους πόρους και στις τριχοειδείς ρωγμές του σκυροδέματος, πατήστε εδώ. Αυτή η τεχνολογία απαιτεί για την εφαρμογή της εξειδικευμένο συνεργείο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί από ανειδίκευτους. Σε αρκετές περιπτώσεις αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουμε να έχουμε 100% στεγανοποίηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη από τις δύο τεχνολογίες ανάλογα με το ειδικό πεδίο εφαρμογής σας.

Μοιράσου το στα social media