Κίνηση Οχημάτων Κάθε Είδους με Ψυχρή Σύντηξη

Κίνηση χωρίς καύσιμα, αυτονομία για αρκετούς μήνες χωρίς ανεφοδιασμό.

Επειδή οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της ψυχρής σύντηξης στην κίνηση πλοίων, αυτοκινήτων, τρένων, αεροπλάνων, διαστημοπλοίων και κάθε άλλου είδους οχημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο ότι πολύ σύντομα τα μεγάλα τάνκερ, που η κίνησή του κοστίζει περίπου 27.000 USD ημερησίως, θα μπορούν να κινούνται με ένα ημερήσιο κόστος μόνο 350 USD. Παράλληλα, θα εξοικονομηθεί πολύ μεγάλος χώρος στα αμπάρια των πλοίων, καθώς θα καταργηθούν όλες οι ογκώδεις μηχανές και οι δεξαμενές καυσίμων. Στη θέση τους θα τοποθετηθούν 4 containers των 20 ποδών, που θα περιέχουν τον κατάλληλο αριθμό αντιδραστήρων ψυχρής σύντηξης για την παραγωγή επαρκούς ενέργειας  για την κίνηση, τη θέρμανση, την ψύξη, το φωτισμό και γενικά την πλήρη ενεργειακή κάλυψη του πλοίου. Θα καταργηθεί, επίσης, η ανάγκη ανεφοδιασμού σε λιμάνια (κόστος και καθυστέρηση), καθώς ο ανεφοδιασμός θα γίνεται εν πλω κάθε έξι περίπου μήνες. Τέλος, τα πλοία που θα κινούνται με ψυχρή σύντηξη θα είναι “πράσινα” και θα τους επιτρέπεται η είσοδος σε όλα τα λιμάνια χωρίς κόστος και διαδικαστικές δυσκολίες σύμφωνα με την καινούργια παγκόσμια νομοθεσία περί πράσινων πλοίων.

Θα δούμε, επίσης, πολύ σύντομα αυτοκίνητα, τρένα και αεροπλάνα που θα κινούνται με αυτονομία έξι μηνών, χωρίς καθόλου υγρά καύσιμα, με μηδαμινό κόστος κίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε πότε και πώς θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο πάνω δυνατότητες.

Μοιράσου το στα social media