Ψυχρή Σύντηξη: Θέρμανση Φούρνων Και Κλιβάνων Κάθε Είδους
(Αρτοποιίας, Μεταλλουργίας, Υαλουργίας, Τσιμέντου κ.ά.)

Οι αντιδραστήρες ψυχρής σύντηξης (αμιγώς ελληνική τεχνολογία) αντικαθιστούν άλλες μορφές ενέργειας σε φούρνους, κλιβάνους και στεγνωτικούς θαλάμους κάθε είδους. Μπορούν να εφαρμοστούν είτε σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις είτε σε εντελώς καινούργιο εξοπλισμό.

Ειδικότερα, στους φούρνους αρτοποιίας αντικαθιστούμε τον καυστήρα ή τις ηλεκτρικές αντιστάσεις με έναν αντιδραστήρα ψυχρής σύντηξης, που παρέχει πλήρη αυτονομία στο φούρνο για αρκετούς μήνες, με δυνατότητα για σταμάτημα και ξεκίνημα ή ρύθμιση της θερμοκρασίας του φούρνου ανά πάσα στιγμή με άμεση ανταπόκριση.

Σε μεγάλες μονάδες με κλιβάνους μεταλλουργίας, υαλουργίας, τσιμέντου ή στεγνωτικούς θαλάμους σε χαρτοποίες, βαφεία υφασμάτων κτλ. χρησιμοποιείται μία συστοιχία αντιδραστήρων ψυχρής σύντηξης, που παρέχει τις ίδιες ακριβώς ευκολίες με τους απλούς αντιδραστήρες.

Έτσι, μπορεί μία βιομηχανική μονάδα να εξοικονομήσει σχεδόν όλο το κόστος της ενέργειας και παράλληλα να γίνει “πράσινη”, αφού οι αντιδραστήρες δεν παράγουν κανένα αέριο, υγρό ή στερεό ή ραδιενεργό απόβλητο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εφαρμογή σε δικές σας εγκαταστάσεις ή για την εξυπηρέτηση πελατών σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media