Ηλιακά συστήματα (συλλέκτες & boilers)

για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ή θέρμανσης

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και συντήρηση μονάδων παραγωγής ζεστού νερού για κατανάλωση ή για υποβοήθηση συστημάτων θέρμανσης με σκοπό την εξοικονόμηση καυσίμων. Όλα τα συστήματα που προτείνει είναι τελευταίας τεχνολογίας, με τον ανώτατο δυνατό βαθμό απόδοσης, είτε είναι με σωλήνες κενού είτε είναι συμβατικού τύπου.

Τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία είναι από μικρές οικιακές εγκαταστάσεις μέχρι πολύ μεγάλες μονάδες για ξενοδοχεία και άλλες μεγάλες εγκαταστάσεις. Περιλαμβάνουν την εγκατάσταση των ηλιακών συλλεκτών και τη σύνδεσή τους:

  • είτε σε μικρά ατομικά boilers που εγκαθίστανται μαζί με τους συλλέκτες στην ταράτσα ή στην κεραμοσκεπή,
  • είτε σε κεντρικά boilers που συνήθως βρίσκονται στο λεβητοστάσιο των κτιρίων,
  • είτε στο κλειστό κύκλωμα της θέρμανσης με την κατάλληλη συνδεσμολογία και τους απαιτούμενους αυτοματισμούς, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμων.

Για την προληπτική συντήρηση των εγκαταστάσεων εφαρμόζονται προηγμένες οικολογικές τεχνολογίες για την καθοδική προστασία κατά της διάβρωσης και την προστασία κατά των επικαθίσεων αλάτων, έτσι ώστε τα εγκατεστημένα συστήματα να παραμένουν σε άριστη κατάσταση για αρκετές δεκαετίες, χωρίς τρυπήματα, χωρίς νερό με σκουριά και χωρίς μείωση της απόδοσης εξαιτίας των επικαθίσεων.

Χάρη σε αυτά τα δύο δοκιμασμένα συστήματα προληπτικής συντήρησης, μειώνεται στο ελάχιστο η ανάγκη για τακτική συντήρηση, η οποία περιορίζεται έτσι σε μία απλή επιθεώρηση με μετρήσεις θερμοκρασιών, πιέσεων και ηλεκτρολυτικών τάσεων σε διάφορα σημεία του δικτύου, χωρίς να προκύπτει ανάγκη για επισκευές.

Για δωρεάν αυτοψία, προμελέτη και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας. Σε ιδιωτικές κατοικίες μπορεί να υπάρξει μία μικρή χρέωση για την αυτοψία και τη σύνταξη προσφοράς.

___________________________________________

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SOL

Ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα

Εκτός από τα τρόφιμα, βασικά και ανελαστικής ζήτησης αγαθά είναι τα καθαριστικά, τα είδη προσωπικής υγιεινής, ο οικιακός εξοπλισμός κλπ. Μέσα σε όλα αυτά περιλαμβάνεται και ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας.

Ο Ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα απαραίτητο “εργαλείο” για το νοικοκυριό. Με ζεστό νερό θα κάνουμε την προσωπική μας υγιεινή, θα πλύνουμε το παιδάκι μας, θα πλύνουμε τα πιάτα ή και κάποια λίγα ρούχα στο χέρι, για να μη βάλουμε μπρός το ηλεκτροβόρο πλυντήριο, για μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο.

Μια μέση οικογένεια στην Ελλάδα τριών με τεσσάρων ατόμων, ξοδεύει κατά μέσο όρο 1,41 ευρώ την ημέρα για ζεστό νερό. Αν αφαιρέσουμε τις 30 μέρες, που οι στατιστικές της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας εκτιμούν για εντελώς συννεφιασμένες μέρες, έχουμε 335 μέρες με ικανοποιητική ηλιοφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι μας κάνουν 472,35 ευρώ τον χρόνο με σημερινά κοστολόγια ΔΕΗ, οπότε ο Ηλιακός COMPACT 130 L αποσβένεται μέσα σε ένα μόλις χρόνο.

Στη διάρκεια της ζωής του ο ηλιακός θερμοσίφωνας, εκτός από την οικονομία στο πορτοφόλι μας, εξοικονομεί  έκλυση περίπου 30 τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ενώ κάθε ντους με νερό από ηλιακό θερμοσίφωνα, ισοδυναμεί με τρία κιλά διοξειδίου του άνθρακα λιγότερα στην  ατμόσφαιρα.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ένας Ηλιακός Θερμοσίφωνας COMPACT 130 L στην τιμή των 472,32 ευρώ είναι ιδανικός για να αποσβέσετε τα χρήματά σας μέσα σε έναν ακριβώς χρόνο.

Μοιράσου το στα social media