Θερμομόνωση Κτιρίων

Τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια
χρηματοδοτούνται από προγράμματα επιδοτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η ολοκληρωμένη θερμομόνωση κτιρίων εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες και κατά την ψύξη με τα κλιματιστικά τους θερινούς μήνες.

Μία πραγματικά ολοκληρωμένη θερμομόνωση είναι η συνισταμένη πολλών παραγόντων, όπως είναι η εξωτερική θερμομόνωση, οι ανακλαστικές βαφές, τα κουφώματα και άλλα. Η καθεμιά από αυτές τις μεθόδους φέρνει μόνο μερικό αποτέλεσμα, ενώ ο συνδυασμός τους εξασφαλίζει πραγματικά μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων σε καύσιμα ή ηλεκτρική ενέργεια.

Στη σελίδα Μείωση της Ενέργειας που Καταναλώνουν τα Κλιματιστικά Μηχανήματα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το θέμα.

Στην ενότητα Μόνωση Θερμότητας θα βρείτε τις κυριότερες από τις προτάσεις της Smart Technical Solutions σε αυτόν τον τομέα. Επειδή δεν είναι δυνατό να γίνει πλήρης καταγραφή όλων των μεθόδων θερμομόνωσης, επικοινωνήστε μαζί μας για μεθόδους που δεν αναφέρονται σε αυτήν την ενότητα ή για τυχόν διευκρινίσεις πάνω στις μεθόδους που παρουσιάζονται σε αυτήν.

Μοιράσου το στα social media