MARCALOR

Οικονομικά Θερμαντικά Σώματα Μαρμάρου, Γρανίτη και Πέτρας

Μία πρωτοποριακή, αμιγώς ελληνική τεχνολογία, που ρίχνει το κόστος της θέρμανσης στο 1/4.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810540119, 6945124516 

Μεγάλη οικονομία στη θέρμανση

Τα θερμαντικά σώματα MARCALOR είναι μία ελληνική ευρεσιτεχνία, με την οποία το κόστος θέρμανσης μειώνεται στο 1/4 του κόστους που έχουμε με άλλα θερμαντικά σώματα μαρμάρου της αγοράς.

Οι θερμαινόμενες επιφάνειες από μάρμαρο, γρανίτη ή πέτρα διαθέτουν καινοτόμο σύστημα χαμηλότερης κατανάλωσης με ενσωματωμένη ηλεκτρική αντίσταση, η οποία, ανάλογα με το μέγεθος, καταναλώνει από 0,22 έως 0,65 kW, καλύπτοντας ένα χώρο περίπου 20 m², σε αντίθεση με άλλα υπέρυθρα θερμαντικά σώματα, που η κατανάλωσή τους πλησιάζει ή ξεπερναει τα 2kW.

Αν τη συγκρίνουμε και με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θέρμανσης, θα δούμε ότι το λειτουργικό κόστος είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλό. Αλλά και το αρχικό κόστος αγοράς είναι επίσης λογικό, οπως μπορείτε να δείτε στο Αριστερό Μενού.

Συγκεκριμένα, μία κατοικία 125m2 μπορεί να θερμαίνεται για 24 ώρες συνεχόμενα με κόστος μόνο 4,50€. Στην πραγματικότητα, όμως, το κόστος είναι πολύ μικρότερο και δεν υπερβαίνει το 1,50€ ανά 24ωρο, επειδή, όπως θα δούμε πιο κάτω, τα σώματα αυτά τις περισσότερες ώρες δεν χρειάζεται να λειτουργούν, καθώς η θερμότητα αποθηκεύεται σε όλα τα αντικείμενα, τους τοίχους και τις άλλες επιφάνειες του χώρου και αποδίδεται σταδιακά.

Πολύ σύντομη απόσβεση της επένδυσης

Συνεπώς, η αγορά σωμάτων MARCALOR για το χώρο σας είναι μία πολύ συμφέρουσα επένδυση που θα αποσβεστεί μέσα σε ένα χειμώνα. Σας συμφέρει να καταργήσετε όποια άλλη μέθοδο θέρμανσης χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα και να εγκαταστήσετε τα σώματα MARCALOR στο χώρο σας. Αυτό ισχύει όχι μόνο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές (δείτε στο Αριστερό Μενού τα Πεδία Εφαρμογής).

Τεχνολογία παγκόσμιας εμβέλειας

Αυτή η μοναδική επιτυχία οφείλεται στον τρόπο μετατροπής της ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμική και στον τρόπο μετάδοσης της θερμικής ενέργειας στην πέτρα, που γίνονται με μία νέα μέθοδο, που αναπτύχθηκε από Έλληνα ερευνητή και έχει πάρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για όλη την Ευρώπη. Η Smart Technical Solutions, πιστή στο Όραμά της και στην αρχή της προώθησης ελληνικών καινοτόμων τεχνολογιών, έχει συμπεριλάβει αυτή τη νέα ελληνική τεχνολογία στις τεχνικές προτάσεις της.

Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε αυτήν την πρωτοποριακή οικολογική και οικονομική τεχνολογία σε παγκόσμια κλίμακα, επειδή αποτελεί καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο και δίνει λύση στο πρόβλημα του απαγορευτικού κόστους ενέργειας που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια οικογένειες στην Ελλάδα και σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να ζουν για αρκετούς μήνες κάθε χρόνο χωρίς επαρκή θέρμανση, με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους και στην εν γένει ποιότητα ζωής τους.

Τι είναι η υπέρυθρη θέρμανση

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας νέος, εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης που έχει την ιδιότητα να θερμαίνει απευθείας τα αντικείμενα (τοίχους, δάπεδα, έπιπλα κτλ.) και τα έμβια όντα, χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω από αυτά. Λειτουργεί ακριβώς όπως και οι ακτίνες του ήλιου, δηλαδή ζεσταίνει οτιδήποτε, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Η υπέρυθρη θέρμανση έχει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Η υπέρυθρη θέρμανση δεν διαφέρει σε τίποτα από την οικεία σε όλους, ευεργετική θερμότητα που προσλαμβάνουμε από τον ήλιο στην καθημερινότητά μας και, φυσικά, δεν είναι σε καμία περίπτωση επιβλαβής για τον άνθρωπο. Αντίθετα, έχει επιστημονικά αποδειχθεί η ευεργετική της επίδραση για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και για τα ζώα.

Ειδικότερα, η τεχνολογία MARCALOR βασίζεται σε επιφάνεια μαρμάρου ή γρανίτη, που με την κρυσταλλική του δομή αντανακλά μέσω θερμικών ακτινών τη ζέστη ομοιόμορφα στο χώρο (όπως ο ήλιος στη φύση.)

Περισσότερες πληροφορίες για την υπέρυθρη θέρμανση θα βρείτε στο Αριστερό Μενού, στη σελίδα “Τι είναι το Υπέρυθρο Φως”.

Προγράμματα επιδοτήσεων

Η τεχνολογία MARCALOR πληροί όλες τις προϋποθέσεις που κατά κανόνα τίθενται για να θεωρείται μία δαπάνη επιλέξιμη στα διάφορα ευρωπαικά προγράμματα επιδοτήσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων, την προστασία του περιβάλλοντος, τις καινοτόμες τεχνολογίες κ.ά. Ζητήστε μας πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που τρέχουν αυτήν την εποχή.

Φωτογραφίες εγκατεστημένων θερμαντικών σωμάτων MARCALOR

marcalor              MARCALOR2_2

MARCALOR3-e1389530654510_2              MARCALOR4-e1389530697663_2

Μοιράσου το στα social media