NANOSTAR 50 S

  Από €11,07Αγοράστε το εδώ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απομακρύνει εύκολα εξατμισμένα λίπη, έλαια, λευκωματούχες αποθέσεις, κατάλοιπα αίματος και άλλους επίμονους ρύπους. Το προϊόν αφήνει μια καθαρή επιφάνεια χωρίς λίπη και ενδείκνυται άριστα για την απομάκρυνση των αποθέσεων νικοτίνης και των εντόμων από οχήματα. Το Nanostar 50 S μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απορρυπαντικό γενικής χρήσης και να διαλυθεί σε νερό με οποιαδήποτε αναλογία. Το Nanostar 50 S παραμένει δραστικό ακόμα και όταν διαλύεται σε σκληρό νερό. Το προϊόν είναι υδροδιαλυτό και δεν περιέχει αλογονούχες ενώσεις, αιθυλενοδιαμινοτετραοξικό οξύ και νιτριλοτριοξεικό οξύ.

EΙΔΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Απορροφητήρες και φίλτρα,τοίχους, οροφές, πλαστικές επικαλύψεις,πλακάκια, τραπέζια, κουπόλες, παράθυρα,εγκαταστάσεις φωτισμού,μέταλλα, ανοξείδωτα μέταλλα, κατσαρόλες, χύτρες, κατάλληλο για ενδυμασία εργασίας

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ψεκασμός, εμβαπτισμός, επάλειψη

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το Nanostar 50 S είναι βιολογικά διασπώμενο. Είναι οικονομικό κατά τη χρήση και φιλικό προς το περιβάλλον με ευχάριστη οσμή.

  • Δεν περιέχει ΝΤΑ και EDTA
  • Δεν περιέχει APEO και AOX, πληρεί την προαιρετική Σύμβαση Βιομηχανίας Γερμανίας
  • Αφαιρεί αυτοδραστικά καπνιά και εκνεφώματα λαδιών και λίπους ζώων και φυτών
  • Αποτελεσματικός καθαρισμός χωρίς τρίψιμο – δημιουργεί καθαρότατες επιφάνειες χωρίς λίπος
  • Ακίνδυνη εφαρμογή, ιδιαίτερα κατάλληλο για εργασίες άνω του σώματος και του κεφαλιού σε οροφές και απορροφητήρες, ειδικά για φίλτρα απορροφητήρων. Συμπεριφέρεται ουδέτερα έναντι όλων των επιφανειών, οικονομικό κατά τη χρήση και φιλικό προς το περιβάλλον με ευχάριστη οσμή λεμονιού. .

Από €11,07Αγοράστε το εδώ

Μοιράσου το στα social media