ECOSOFT CLEANING SERVICES

Υπηρεσίες ήπιου μη καταστροφικού καθαρισμού

1. ευγενικός αλλά τέλειος καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών
2. ήπιος αλλά αποτελεσματικός
χημικός καθαρισμός δικτύων
3. αντιρρυπαντική προστασία
επιφανειών και υδραυλικών δικτύων

1. CALSOFT POWDER
Ήπιος καθαρισμός επιφανειών με ειδικό ασβεστούχο
υδατικό διάλυμα με πολύ χαμηλή πίεση (0,5 έως 3 bar) και
καθαριστική ικανότητα ισοδύναμη με υδροαμμοβολή 500 bar,
χωρίς προξένηση φθοράς ή απώλεια επιφανειακής μάζας
στις καθαριζόμενες επιφάνειες.
Δείτε το video στο κάτω μέρος της σελίδας.
Περισσότερα

2. FYTOCLEAN LIQUID
Καθαρισμός και προληπτική συντήρηση κατά των
επικαθίσεων με 100% φυτικό οικολογικό υγρό για
άλατα, σκουριά και γενικά ανόργανες επικαθίσεις,
για σωληνώσεις και υδραυλικές εγκαταστάσεις,
αλλά και για οικιακή χρήση, όπως μωσαϊκά,
μάρμαρα, πλακάκια, σκεύη κουζίνας κ.ά.
Περισσότερα

3. ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ολοκληρωμένη αντιρρυπαντική προστασία επιφανειών
με την εφαρμογή του ειδικού διαφανούς αντιρρυπαντικού
και anti-graffiti υλικού νανοτεχνολογίας Stainblocker.
Για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις: προστασία
από επικαθίσεις αλάτων και σκουριάς,
χωμάτων κ.ά. φερτών υλών, άλγης κτλ.
Περισσότερα

Σύντομη περιγραφή των μεθόδων

Η ECOSOFT CLEANING SERVICES αποτελεί ένα τμήμα της Smart Technical Solutions, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ένα εξειδικευμένο συνεργείο που έχει αναπτύξει και κατέχει την τεχνογνωσία της μοναδικής μεθόδου ήπιου καθαρισμού CALSOFT POWDER και του 100% φυτικής προέλευσης καθαριστικού υγρού για άλατα, σκουριά και γενικά ανόργανες επικαθίσεις FYTOCLEAN LIQUID, για την επίλυση προβλημάτων καθαρισμού ευαίσθητων επιφανειών κάθε είδους, καθώς και δικτύων και εξοπλισμού διακίνησης και αποθήκευσης νερού και άλλων υγρών από ρύπους και επικαθίσεις χωρίς την παραμικρή διάβρωσή τους. Η ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στηρίζεται σε άλλες τεχνολογίες της εταιρείας, οι οποίες εξασφαλίζουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής των καθαρισμών που γίνεται με τις δύο πρώτες μεθόδους.

Τόσο η μέθοδος CALSOFT POWDER όσο και η μέθοδος FYTOCLEAN LIQUID αποτελούν μοναδικές καινοτομίες της Smart Technical Solutions με εξαιρετικές ιδιότητες, που δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία άλλη μέχρι τώρα γνωστή τεχνολογία της κατηγορίας τους.
Με τις δύο αυτές ονομασίες ονομάζουμε τις δύο μεθόδους καθαρισμού αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτές.

Πανελλαδική και παγκόσμια κάλυψη

Αναλαμβάνουμε έργα καθαρισμών σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, καθώς επίσης και ειδικούς καθαρισμούς σε πλοία σε όλα τα λιμάνια του κόσμου.

Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιεί η ECOSOFT CLEANING SERVICES

Εκτός από τις μεθόδους CALSOFT POWDER και FYTOCLEAN LIQUID, η ECOSOFT CLEANING SERVICES σε κάποιες περιπτώσεις, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, χρησιμοποιεί και άλλες μεθόδους λιγότερο ήπιου καθαρισμού, δηλαδή με υψηλή πίεση νερού και πιο δραστικά αλλά πάντοτε οικολογικά χημικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και να μειωθούν έτσι τα κοστολόγια για τον πελάτη.
____________________________________________

Καθαρισμός σκαφών αναψυχής από την
ECOSOFT CLEANING SERVICES

Στα σκάφη αναψυχής η ECOSOFT CLEANING SERVICES εφαρμόζει και τις τρεις μεθόδους της ως εξής:
CALSOFT POWDER: καθαρισμός στα ύφαλα, στις εξωλέμβιες μηχανές, στα χρώμια, κάγκελα κτλ., στα πλαστικά μέρη. Ο καθαρισμός κοστίζει αρκετά πιο ακριβά, αλλά γίνεται πολύ πιο σωστά σε σύγκριση με άλλα συνεργεία καθαρισμού, που ξύνουν με σβουράκια ή διαβρώνουν την επιφάνεια με αμμοβολή
FYTOCLEAN LIQUID: Τα άλατα στο κύκλωμα ψύξης της μηχανής απομακρύνονται με την ανακυκλοφορία του υλικού, χωρίς να προκαλέσουν διάβρωση στα μεταλλικά μέρη όπως κάνουν τα οξέα. Για την προστασία από νέες επικαθίσεις αλάτων στο μέλλον προτείνουμε την εφαρμογή ενός δακτυλίου επεξεργασίας νερού Merus στο σωλήνα τροφοδοσίας νερού προς το κύκλωμα ψύξης.
ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ειδικό υλικό αντί της μουράβιας μετά τον καθαρισμό. Δεν υπάρχει ειδική σελίδα για αυτό το υλικό σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, όμως οι προδιαγραφές του είναι παρόμοιες με του υλικού FPU, που το παράγει η ίδια εταιρεία.

***************************************

Ένα ερώτημα γενικού ενδιαφέροντος:
Γιατί στα αρχαία μνημεία δεν βρίσκουμε ποτέ κουτσουλιές;

Το συνεργείο μας έχει παρατηρήσει ότι σε όλους τους καθαρισμούς αρχαίων μνημείων ποτέ δεν έτυχε να συναντήσει μία κουτσουλιά από πουλιά. Αυτό μας κίνησε την περιέργεια και κάναμε μία αναζήτηση στο internet, όπου βρήκαμε σε ένα forum μία εξήγηση, η οποία φαίνεται να ευσταθεί. Τη μεταφέρουμε εδώ αυτούσια, χωρίς αλλαγές ή ορθογραφικές διορθώσεις:

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΑΝ ΝΑΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ Η ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ.
…ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ) ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ)
ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΔΙΟ (ΚΟΜΒΟΙ ΗΑΡΤΜΑΝ) ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΟΡΡΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ). ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΝ Η ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΕΓΧΘΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ , ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΙΕΡΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ‘ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ΄’ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ???
ΥΓ. Επειδή σιγα σιγα μετατοπίζεται ο γεωμαγνητικός βορράς, μετατοπίζονται εν γένει και τα σημεία/κόμβοι άρα το πεδίο στις θέσεις των ναών σήμερα διαφέρει ελαφρά απο αυτό που ηταν όταν χτίστηκε (βέβαια εδώ μεγάλο ρόλο παίζει η μορφολογία του εδάφους, βλεπε θεση Κλασσικής Ακρόπολης η οποία είναι μετατοπισμένη σε σχέση με την αρχαϊκή)

 

Μοιράσου το στα social media