Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Πρωτοποριακή Τεχνολογία Καθαρισμού FACTOR:
Δραστικότητα + Συμπύκνωση = Τέλειος Καθαρισμός

Η μεγάλη επιτυχία των προϊόντων του συστήματος FACTOR οφείλεται στην αποτελεσματική συνέργεια δύο καθοριστικών παραγόντων:

  1. Δραστικότητα λόγω της μυστικής συνταγής
    Οι Έλληνες ερευνητές που τα σχεδίασαν επινόησαν μία μυστική συνταγή που ξεφεύγει εντελώς από το σκεπτικό όλων των άλλων καθαριστικών προϊόντων της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς. Πρόκειται για μία εξαιρετικά απλή ιδέα, που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο να τη σκεφτεί κάποιος, επειδή είναι εντελώς αντισυμβατική. Αυτή η μυστική συνταγή είναι, με άλλα λόγια, προϊόν ενός πολύ πρωτοποριακού τρόπου σκέψης. Είναι αποτέλεσμα αυτού που λέμε “thinking out of the box”. Έτσι, τα προϊόντα του ελληνικού συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης FACTOR, επειδή εξαρχής βασίζονται σε ένα εντελώς διαφορετικό σκεπτικό, έχουν εκπληκτικές ιδιότητες, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τις έχουν τα καθαριστικά προϊόντα ούτε των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες διαθέτουν πολυμελή ερευνητικά εργαστήρια και επενδύουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο για να βελτιώνουν συνεχώς τις συνταγές των προϊόντων τους.
  2. Συμπύκνωση σε ακραίο βαθμό
    Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR περιέχουν πολύ λίγο νερό σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά της αγοράς. Υπάρχουν στην αγορά πολλά καθαριστικά που είναι συμπυκνωμένα ή “υπερσυμπυκνωμένα”. Αυτό σίγουρα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για ένα καθαριστικό προϊόν, όμως δεν είναι από μόνο του αρκετό για να αποδώσει τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού. Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR μπορούν να είναι ακόμα πιο συμπυκνωμένα, δηλαδή να περιέχουν ακόμα λιγότερο νερό, χάρη στη μυστική συνταγή τους, η οποία επιτρέπει την πολύ μεγάλη μείωση της ποσότητας του νερού που περιέχεται μέσα στο προϊόν, χωρίς αυτή η μείωση να βλάπτει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του προϊόντος. Έτσι, μία ελάχιστη ποσότητα ενός προϊόντος του συστήματος FACTOR μπορεί να καθαρίσει πολύ δύσκολους ρύπους πολύ καλύτερα από μία μεγαλύτερη ποσότητα ενός “υπερσυμπυκνωμένου” συμβατικού καθαριστικού.

Με άλλα λόγια, τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης του συστήματος FACTOR κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό γνωστικό πεδίο, που δεν το έχουν ούτε καν υποψιαστεί οι παραγωγοί των άλλων καθαριστικών. Άρα, δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο καθαριστικό, ούτε να ταξινομηθούν σε κάποια από τις γνωστές κατηγορίες καθαριστικών ή απολυμαντικών προϊόντων. Αποτελούν από μόνα τους μία εντελώς ξεχωριστή κατηγορία, προσφέροντας στους χρήστες οφέλη και πλεονεκτήματα που δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστά με τα συμβατικά καθαριστικά, και γι’ αυτό μπορεί να ακούγονται μερικές φορές ως απίστευτα. Όμως, γίνονται αμέσως πιστευτά, όταν κάποιος τα δοκιμάσει: τέλειος και γρήγορος καθαρισμός και άμεση απόσμηση, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις ρύπων και μολύνσεων, χωρίς καμία αλλοίωση ή φθορά των επιφανειών και χωρίς καμία άμεση ή μακροπρόθεσμη παρενέργεια επάνω στην υγεία του χρήστη και στο περιβάλλον.

Αυτό, εξάλλου, είναι κάτι που το έχουν διαπιστώσει όλες οι μεγάλες εταιρείες και οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα επαγγελματικά καθαριστικά προϊόντα FACTOR. Αναλυτική παρουσίαση πολλών τέτοιων παραδειγμάτων θα βρείτε στις σελίδες της ενότητας Καθαριστικά Υλικά FACTOR – Περιγραφές Εφαρμογών, όπου παρουσιάζονται τα προβλήματα που είχαν πολλοί πελάτες με δύσκολους ρύπους και οι λύσεις που τους προσέφεραν τα καθαριστικά FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media