Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Δίκτυο Αντιπροσώπων και Συνεργείων Καθαρισμού
στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Smart Technical Solutions συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους εμπορικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς επίσης και με συμβεβλημένα συνεργεία καθαρισμού. Και οι μεν και οι δε έχουν λάβει πλήρη εκπαίδευση στα προϊόντα του συστήματος FACTOR, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στα πολλά διαφορετικά είδη εφαρμογών τους, ανάλογα με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό που θέλει να καθαρίσει, να απολυμάνει, να προστατεύσει και να συντηρήσει ο κάθε πελάτης.

  1. Ενημερωθείτε για το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων και συνεργείων καθαρισμού FACTOR.
    Ζητήστε μας τα στοιχεία του τοπικού αντιπροσώπου της περιοχής σας, αν θέλετε:

  2. Επιθυμείτε να γίνετε εμπορικός συνεργάτης ή συμβεβλημένο συνεργείο καθαρισμού FACTOR;
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση επάνω στα προϊόντα του συστήματος FACTOR και στις διάφορες εφαρμογές τους, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η συνεργασία μας. Δεν απαιτείται αρχικό κεφάλαιο, εκτός από το κόστος για την αγορά μίας αρχικής ποσότητας προϊόντων που είναι στοιχειωδώς απαραίτητη για να είστε σε θέση να εξυπηρετείτε άμεσα τους πελάτες σας. Πριν από την πρώτη επικοινωνία, παρακαλούμε μελετήστε αυτή τη σελίδα, έτσι ώστε η συζήτησή μας να είναι ουσιώδης.

Στις σελίδες του Αριστερού Μενού θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους κυριότερους από τους τοπικούς αντιπροσώπους των προϊόντων FACTOR.

Σημείωση:
Η Smart Technical Solutions συνεργάζεται επίσης και με αντιπροσώπους που προωθούν άλλα είδη της εταιρείας εκτός από τα προϊόντα FACTOR. Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο μεταπωλητών-αντιπροσώπων της εταιρείας, πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media