Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους:

 1. Δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση αποτυχίας
  Στην απίθανη περίπτωση που ένα προϊόν FACTOR θα αποτύχει να διασπάσει και να απομακρύνει έναν ρύπο από οποιαδήποτε επιφάνεια, ύφασμα, μηχάνημα κτλ., επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση, αντικαθιστώντας το προϊόν με άλλο καθαριστικό, πιο εξειδικευμένο για το συγκεκριμένο είδος ρύπου.
 2. Εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μπορεί να αναλάβει την απομάκρυνση του ρύπου
  Αν χρειαστεί, μπορούμε να σας συστήσουμε ένα συνεργείο καθαρισμού, το οποίο με μικρή χρέωση θα αναλάβει την εφαρμογή του προϊόντος που θα επιλέξουμε. Το προϊόν της αντικατάστασης θα είναι και πάλι δωρεάν.
 3. Περιπτώσεις που εξαιρούνται της εγγύησης
  Εξαιρούνται της παρούσας εγγύησης οι πιο κάτω περιπτώσεις:

  1. Όταν ο ρύπος έχει πολυμεριστεί και έχει γίνει ένα σώμα με την επιφάνεια, τότε κανένα καθαριστικό δεν μπορεί να τον απομακρύνει. Για παράδειγμα, ο λεκές από αίμα σε ένα σεντόνι μπορεί να καθαριστεί άριστα με το FACTOR LAUNDRY, αρκεί να μην έχει πλυθεί σε υψηλή θερμοκρασία, η οποία δημιουργεί άρρηκτους χημικούς δεσμούς μεταξύ του λεκέ και των ινών του σεντονιού.
  2. Παρόμοια περίπτωση αποτελούν ορισμένες κόλλες, οι οποίες πολυμερίζονται και “ριζώνουν” επάνω στην επιφάνεια, συνδεόμενες με χημικό τρόπο με αυτές. Για κάποιες από αυτές τις κόλλες υπάρχουν οι κατάλληλοι χημικοί (τοξικοί) διαλύτες που τις διαλύουν. Ενδεχομένως να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, με πρόσθετη χρέωση, όχι εντός της εγγύησης, σε τέτοιες περιπτώσεις.
  3. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για για κάποια είδη βερνικιών και χρωμάτων που συνδέονται με χημικό τρόπο πάνω στις επιφάνειες. Αν χρησιμοποιηθεί το FACTOR EDIFICE χωρίς αραίωση και σε θερμοκρασία 50°C και μείνει για αρκετή ώρα πάνω στην επιφάνεια, υπάρχει περίπτωση να μαλακώσουν τα βερνίκια ή τα χρώματα και να μπορέσουν να απομακρυνθούν. Αν όχι, πάμε και πάλι στη λύση των διαλυτών.
  4. Όταν η επιφάνεια είναι πολύ πορώδης (π.χ. μάρμαρο), υπάρχει περίπτωση κάποιοι ρύποι, όπως σκουριά, πετρέλαιο, λάδι κτλ., να μην μπορούν να απομακρυνθούν 100%, επειδή το καθαριστικό προϊόν δεν έχει πρόσβαση σε τόσο μεγάλο βάθος.
Μοιράσου το στα social media