Χαρτί Υγείας BATP® (Biologic Active Tissue Paper)

Το ελληνικό, διεθνώς πατενταρισμένο Χαρτί Υγείας BATP® (Biologic Active Tissue Paper) είναι σχεδιασμένο ώστε να πετιέται απευθείας στην αποχέτευση.

Αυτό συμβαίνει διότι είναι πλήρως βιοδιασπώμενο στο νερό και επειδή είναι εμποτισμένο με ένζυμα, λειτουργεί ως καθαριστικό για τις αποχετεύσεις.

Με μια κίνηση, έχετε λιγότερα απορρίμματα στο μπάνιο σας, ενώ παράλληλα βοηθάτε τις σωληνώσεις σας να διατηρούνται καθαρές, καθώς τα ένζυμα δεν επιτρέπουν τη συσσώρευση ακαθαρσιών και λιπαρών ουσιών αλλά και την παραγωγή δυσάρεστων οσμών.

Και όλα αυτά, με κανένα απολύτως κόστος, αφού η τιμή του Χαρτιού Υγείας BATP® είναι ίδια, ίσως και χαμηλότερη από την τιμή του κοινού χαρτιού υγείας!

Εξαλείφει τα κυριότερα προβλήματα που συναντάμε στις τουαλέτες μας:

  • Τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αναθυμιάσεις.
  • Τη συσσώρευση μικροβίων, που αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης από παθογόνους οργανισμούς και λοιμώξεις, και τη μετάδοσή τους τόσο στους επισκέπτες όσο και στο προσωπικό καθαρισμού, που με την εντατική χρήση χημικών καθαριστικών προκαλεί φθορές στις σωληνώσεις και στο αποχετευτικό σύστημα.
  • Τον κίνδυνο υπερχείλισης ή φραγής των σωληνώσεων.
  • Τα καλαθάκια απόρριψης χαρτιού υγείας στις τουαλέτες, που είναι μία μόνιμη εστία ρύπανσης του χώρου.
  • Την κακή εικόνα που σχηματίζουν οι πελάτες ξενοδοχείων και οι επισκέπτες δημόσιων κτιρίων κάθε είδους εξαιτίας της ρύπανσης που προκαλούν τα καλαθάκια και η δυσοσμία.

Περιγραφή προϊόντος:

Χαρτί Υγείας βιοδιασπώμενο στο νερό διαποτισμένο με επιλεγμένους ωφέλιμους μικροοργανισμούς και ένζυμα. Απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Διαστάσεις φύλλου: 9,7cm x 10,6cm
Αριθμός φύλλων ανά ρολό: 304 (δίφυλλο) ή 203 (τρίφυλλο)
Μήκος ρολού: 32,20m (δίφυλλο) ή 21,48 (τρίφυλλο)
Καθαρό βάρος ρολού: 100gr

Τρόπος λειτουργίας:

  1. Όταν το χαρτί υγείας έρχεται σε επαφή με το νερό, οι καλοί μικροοργανισμοί ενεργοποιούνται.
  2. Οι μικροοργανισμοί παράγουν ένζυμα που τρέφονται με την οργανική ρύπανση που υπάρχει στους σωλήνες και στο αποχετευτικό σύστημα.
  3. Οι μικροοργανισμοί πολλαπλασιάζονται γρήγορα και επεκτείνουν τη δράση τους ακόμα και σε «τυφλές» περιοχές του δικτύου αποχέτευσης, όπου οι χημικές και μηχανικές λύσεις καθαρισμού δεν μπορούν να φτάσουν.
  4. Οι καλοί μικροοργανισμοί εξαλείφουν τους κακούς αφαιρώντας την τροφή τους («ανταγωνισμός τροφών») και συμβάλλουν επίσης στη μείωση των επιφανειοδραστικών που απελευθερώνονται από τα απορρυπαντικά στις αποχετεύσεις.
  5. Αφού ολοκληρωθεί η δράση τους, οι μικροοργανισμοί βιοδιασπώνται, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.
  6. Κατά μέσο όρο χρειάζονται 4 εβδομάδες για τον απόλυτο καθαρισμό και την τέλεια απόσμηση ολόκληρου του αποχετευτικού δικτύου. Για να διατηρηθούν αυτά τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται συνεχώς και αδιάλειπτα.

Συσκευασία:
Μία συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια.

Μοιράσου το στα social media