PT4 CLOROBEN

Καθαριστικό και Αποσμητικό
για αποχετευτικά συστήματα

Υπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό,
εξαιρετικής αποτελεσματικότητας.

  • Υγροποιεί και διαλύει λίπη, πουρί, απορρυπαντικά, κατάλοοιπα τροφίμων, μούργα και άλλα στερεά που απικάθονται στις σωληνώσεις της αποχέτευσης, τα φρέατια και τους λιποσυλλέκτες.
  • Καθαρίζει και προλαμβάνει τα βουλώματα, ενώ συγχρόνως σταματά αμέσως τη δυσοσμία και αρωματίζει τις σωληνώσεις του αποχετευτικού συστήματος.
  • Κατάλληλο για χρήση σε: ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, εστιατόρια, νοσοκομεία, supermarkets κτλ.
  • Βιοδιασπώμενο. Μη τοξικό.
  • Διατηρεί το αποχετευτικό δίκτυο καθαρό, χωρίς δυσοσμίες και σε πλήρη αποχετευτικότητα.

Χρησιμοποιήστε το σε: Αποχετευτικά Δίκτυα, Λιποσυλλέκτες, Σιφώνια, Βόθρους (απορροφητικούς & σηπτικούς), Χημικές Τουαλέτες, Χώρους Απορριμμάτων, Βρώμικες Επιφάνειες Κουζίνας, Κεραμικά Πλακάκια, Δάπεδα, Τοίχους.

Cloro-Doser
Αυτόματος Δοσομετρητής για το PT4

Ρίχνει περιοδιοκά την απαιτούμενη ποσότητα του PT4 μέσα στο επιβαρυμένο από λίπη αποχετευτικό σύστημα των κτιρίων. Με τον τρόπο αυτό διατηρείται καθαρό και χωρίς δυσοσμία όλο το αποχετευτικό δίκτυο (οι σωληνώσεις, τα σιφόνια, οι λοποσυλλέκτες κ.ά.).

ΤΕΡΜΑ πλέον στο φρόξιμο των σωληνώσεων, τη δυσοσμία και τις ζημιές από υπερχείλιση στους λιποσυλλέκτες.

δ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΜΕ ΦΠΑ)

5122

1lt

27,00

5123

4lt

103,50

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Επιβεβαιώστε τις τιμές όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχουν αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Σημείωση: Για τη συνολική παρουσίαση όλων των μεθόδων χημικού και μηχανικού καθαρισμού υδραυλικών εγκαταστάσεων από σκουριά, άλατα και άλλες ανόργανες και οργανικές επικαθίσεις που προτείνει η Smart Technical Solutions πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media