LEGIONCARE-S

Οικονομικός Τύπος για Ημερήσια Κατανάλωση έως 50 Κυβικών Νερού

Η προσιτή και αξιόπιστη λύση για το πρόβλημα της απολύμανσης του νερού ύδρευσης
και ειδικότερα για την πρόληψη κατά του θανατηφόρου βακτηρίου της λεγεωνέλλας.

Μετά από επίμονη ζήτηση πολλών μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, ιδιωτικών κλινικών, μαιευτηρίων, γηροκομείων, camping, μικρών νοσοκομείων και άλλων μονάδων, αλλά και μεγάλων ιδιωτικών κατοικιών με μικρή ημερήσια κατανάλωση νερού, η Smart Technical Solutions ζήτησε από τον Έλληνα κατασκευαστή του συστήματος LEGIONCARE να σχεδιάσει έναν οικονομικό τύπο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις εποχής μας, ειδικά για μονάδες με μικρή κατανάλωση νερού.

Πράγματι, είμαστε τώρα σε θέση να παρουσιάσουμε την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της λεγεωνέλλας: Το σύστημα LEGIONCARE-S είναι από άποψη ποιοτικών προδιαγραφών καθ’ όλα ισοδύναμο του συστήματος LEGIONCARE, αλλά κοστίζει μόνο 7.500€.

Η μόνη διαφορά του είναι ότι είναι κατάλληλο για δεξαμενές έως 100 κυβικών και ημερήσια κατανάλωση έως 50 κυβικών. Για μεγαλύτερες καταναλώσεις, μπορούν να αγοραστούν δύο ή περισσότερα συστήματα ή ένα μεγάλο σύστημα LEGIONCARE με την κατάλληλη δυναμικότητα (τύπος Ι ή ΙΙ ή ΙΙΙ) ανάλογα με την κατανάλωση της κάθε εγκατάστασης.

Η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται κατά κανόνα στη δεξαμενή του κρύου νερού, σε διάταξη ανακυκλοφορίας. Αν δεν υπάρχει δεξαμενή, μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να τοποθετηθεί και απευθείας στο σωλήνα της κεντρικής παροχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τον τρόπο εγκατάστασης, το κόστος τοποθέτησης και τις οδηγίες χρήσης του συστήματος, καθώς επίσης και τις μεθόδους ελέγχου της απόδοσής του, επικοινωνήστε μαζί μας ή μελετήστε τις σελίδες της ενότητας LEGIONCARE.

____________________________________________

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

Μία οικονομική και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της λεγεωνέλλας, με πολύ χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα. Προτείνουμε να τη μελετήσετε και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε μαζί ποια είναι η ιδανική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις.

Μοιράσου το στα social media