Υπεριώδης Ακτινοβολία (UV) για την Απολύμανση του Νερού στις Πισίνες

Η υπεριώδης ακτινοβολία εξολοθρεύει σε σχεδόν απόλυτο βαθμό όλους τους μικροοργανισμούς. Όταν εφαρμόζεται σε πισίνες, τοποθετούμε το θάλαμο υπεριώσους ακτινοβολία στην ανακυκλοφορία του νερού, εξασφαλίζοντας έτσι ότι όλη η μάζα του νερού θα απολυμαίνεται σε κάθε ανακυκλοφορία, δηλαδή περίπου κάθε 4 ώρες, εφόσον φυσικά λειτουργούν οι αντλίες της πισίνας.

Το σύστημα αυτό συνιστάται σε όλες τις πισίνες, ανεξαρτήτως μεγέθους και χρήσης (ιδιωτική ή επαγγελματική).

Το νερό, βέβαια, επιμολύνεται στη συνέχεια, καθώς έρχεται σε επαφή με οργανικούς και ανόργανος ρύπους. Συνεπώς, αυτή η μέθοδος δεν μπορεί από μόνη της να καλύψει την ανάγκη για επεξεργασία του νερού της πισίνας. Όμως, συνδυάζεται άριστα με οποιοδήποτε άλλο σύστημα ή αναλώσιμο υλικό χρησιμοποιούμε για την απολύμανση και το φιλτράρισμα του νερού της πισίνας, και μειώνει σε σημαντικό βαθμό την κατανάλωση των αναλωσίμων και τις ώρες λειτουργίας των συσκευών απολύμανσης που μπορεί να έχουμε εγκατεστημένες (δείτε σχετικά διάφορες μεθόδους που αναφέρονται στην ενότητα Επεξεργασία Νερού σε Πισίνες, Spa, Συντριβάνια).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα απολύμανσης νερού με υπεριώδη ακτινοβολία, πατήστε εδώ. Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media