Φίτρα Κεντρικής Παροχής Νερού JUDO Γερμανίας

Δικτυακός τόπος JUDO GmbH

Πατήστε εδώ για να δείτε: τύποι φίλτρων JUDO
Πατήστε εδώ για να δείτε: Κάτοψη του φίλτρου PROFI της JUDO

Φίλτρα νερού αυτοκαθαριζόμενα με τη μέθοδο της υποπίεσης.

Η JUDO προσφέρει την ιδανική λύση για την κατακράτηση στερεών (άμμος, χώμα κτλ.) που θολώνουν το νερό, καταστρέφουν τις σωληνώσεις και τα μηχανήματα και απειλούν την υγεία των καταναλωτών.
Ο αυτοκαθαρισμός επιτυγχάνεται με την περιστροφή της κεφαλής που προκαλεί υποπίεση. Η ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού αυτοκαθαρισμού του φίλτρου επιτυγχάνεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους (κατ’ επιλογή του πελάτη):

  1. Χειροκίνητη περιστροφή της κεφαλής σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατ’ εκτίμηση του πελάτη, δεδομένου ότι ο βαθμός ακαθαρσίας του φίλτρου είναι εξωτερικά εμφανής.
  2. Αυτόματη περιστροφή της κεφαλής κατόπιν εντολής του ενσωματωμένου χρονοδιακόπτη, τον οποίο έχει προρυθμίσει ανάλογα ο πελάτης.
  3. Αυτόματη περιστροφή της κεφαλής, όποτε λόγω συσσώρευσης σωματιδίων στα φίλτρα πέφτει η πίεση κάτω από ένα όριο που έχει θέσει ο πελάτης στον ενσωματωμένο πιεζοστάτη.
  • Είναι ανοξείδωτα, ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Έχουν ανοξείδωτη επάργυρη σίτα (πλέγμα) για αντιμυκητιακή προστασία.
  • Δεν χρειάζονται ανταλλακτικά ούτε αναλώσιμα. Το αυτοκαθαριζόμενο πλέγμα έχει διάρκεια ζωής πολλών ετών.
  • Μηδαμινό κόστος λειτουργίας.
  • Ο αυτοκαθαρισμός του φίλτρου γίνεται χωρίς διακοπή της ροής.

Το αποτέλεσμα των πιο πάνω χαρακτηριστικών τους είναι ότι ο πελάτης τα εγκαθιστά και μετά τα ξεχνάει για χρόνια, δε χρειάζεται να δαπανήσει ούτε τον ελάχιστο χρόνο ή χρήματα για τη συντήρησή τους.

Μοιράσου το στα social media