Campbell UNDER SINK CUS-CMRSοικιακό φίλτρο για τοποθέτηση
κάτω από τον νεροχύτη

Εξελιγμένης τεχνολογίας συσκευή που περιλαμβάνει δύο ειδικά φίλτρα DW-CMR& DW-CB10 που ελαττώνουν τα επικίνδυνα χημικά, το χλώριο, τα βαριά μέταλλα, τα Giardia και τα Cryptosporidium cysts. Παρέχει διαυγές, άοσμο, υγιεινό νερό. Τοποθετείται εύκολα κάτω από το νεροχύτη σύμφωνα με οδηγίες. Έχει σύστημα ένδειξης για αντικατάσταση των φίλτρων στα 4.800 λίτρα. Είναι πλήρες με το βρυσάκι και τα εξαρτήματα εγκατάστασης.

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΜΕ ΦΠΑ)

7215

Διπλό φίλτρο CUS-CMRS
(Διατίθεται με τα 2 φίλτρα)

333,00

7216

Ανταλλακτικό βρυσάκι LFF 202

54,30

7201

Ανταλλακτικό φίλτρο DW-CMR

46,00

7203

Ανταλλακτικό φίλτρο DW-CB10

23,00

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Επιβεβαιώστε τις τιμές όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχουν αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Προεπεξεργασία πριν από την τελική φίλτρανση του νερού

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που το νερό σας έχει πολλά άλατα ή χώμα ή άλλους οργανικούς και ανόργανους ρύπους, βαρέα μέταλλα κτλ. είναι πιθανόν να χρειαστεί προεπεξεργασία. Πολλές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας έχουν σκληρά νερά. Τα άλατα δυσχεραίνουν τη λειτουργία του φίλτρου και μειώνουν τη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού, επειδή συσσωρεύονται πάνω στον ενεργό άνθρακα που περιέχει και δεν του επιτρέπουν να έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό για να το καθαρίζει σωστά. Μία πολύ καλή λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η προφίλτρανση με τα φίλτρα SILIPHOS.

Μοιράσου το στα social media