SPONTAN SUPER

Αδρανοποιημένο, Μη Διαβρωτικό Χημικό για Καθαρισμούς
Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, Επιφανειών, Αντικειμένων κτλ.

Γερμανικό πιστοποιημένο προϊόν
www.kleenpurgatis.de

Χαρακτηριστικά

  • SPONTAN SUPER, Αδρανοποιημένο, Μη Διαβρωτικό Χημικό για Καθαρισμούς Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, Επιφανειών, Αντικειμένων κτλ.

    Παρέχει ισχυρό και άμεσο καθαριστικό αποτέλεσμα.

  • Διαλύει γρήγορα τα άλατα ασβεστίου, το ανόργανο πουρί και τη σκουριά, χάρη σε ένα συνδυασμό οξέων που συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους.
  • Παράλληλα, δρα και ως απορρυπαντικό, καθώς αφαιρεί χωρίς δυσκολία τα κατάλοιπα από λίπη και σαπούνια.
  • Δεν διαβρώνει τις επιφάνειες, επειδή δεν περιέχει υδροχλωρικό οξύ ή άλλα οξέα που διαβρώνουν. Ακόμα και το αδρανοποιημένο υδροχλωρικό οξύ χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή του για να μην προξενήσει διάβρωση. Οι αδρανοποιητές που περιέχει απλά καθυστερούν τη διάβρωση, δεν την εκμηδενίζουν ολοκληρωτικά.
  • Η γερμανική εταιρεία που το παράγει (www.kleenpurgatis.de) είναι ίσως η μοναδική βιομηχανία χημικών καθαρισμού που διαθέτει ένα πλήρως επανδρωμένο τμήμα ερευνητών, οι οποίοι ως κύριο αντικείμενό τους έχουν τη συνεχή βελτίωση των καθαριστικών προϊόντων τους ώστε να καθαρίζουν καλύτερα προξενώντας μηδενική διάβρωση στις επιφάνειες. Η μηδενική διαβρωτική δράση των προϊόντων της KLEEN PURGATIS βασίζεται σε δύο κυρίως παράγοντες: στη σωστή επιλογή και αναλογία των πρώτων υλών και των οξέων που χρησιμοποιεί και στην ανάπτυξη νέων αδρανοποιητών με ειδικές χημικές συνθέσεις, που είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί από τους συνήθεις αδρανοποιητές που χρησιμοποιούνται σε άλλα καθαριστικά προϊόντα. Η Smart Technical Solutions έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν, αφήνοντάς μέσα σε αυτό μία πλάκα τιτανίου (από εναλλάκτη θερμότητας), η οποία μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής μέσα σε αδιάλυτο υλικό δεν παρουσίασε κανένα σημάδια διάβρωσης.

Εφαρμογές

  • Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό επιφανειών που είναι ανθεκτικές στην επαφή με τα οξέα.
  • Χρησιμοποιείται από συνεργεία χημικών καθαρισμών υδραυλικών δικτύων, λεβήτων, ατμολεβήτων, πύργων ψύξης, εναλλακτών θερμότητας, boilers, σερπαντινών και άλλου εξοπλισμού που υποφέρει από τις επικαθίσεις αλάτων. Δεν προξενεί καμία απολύτως διάβρωση στην εγκατάσταση.
  • Χρησιμοποιείται, επίσης, για τον καθαρισμό υγρών χώρων σε πισίνες και σε άλλους χώρους όπου θέλουμε να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής.
  • Είναι ιδανικό για τον τελικό καθαρισμό νεόδμητων κτιρίων και την αφαίρεση της θολότητας που αφήνει το τσιμέντο σε επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Δεν είναι κατάλληλο για αντικείμενα από εμαγιέ και μάρμαρο.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογίας

  • Για καθαρισμό επιφανειών:
    Πρώτα υγραίνουμε τις επιφάνειες με νερό πριν από την εφαρμογή του προϊόντος. Διαλύουμε τουλάχιστον 80ml σε έναν κουβά των 8 λίτρων ή το χρησιμοποιούμε αδιάλυτο, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της βρωμιάς. Περιμένουμε να δράσει το προϊόν και στη συνέχεια ξεπλένουμε καλά την επιφάνεια με άφθονο νερό. Εάν χρησιμοποιούμε το προϊόν αδιάλυτο, το βάζουμε σε υγρό σφουγγάρι, το απλώνουμε στην επιφάνεια και μετά ξεπλένουμε. Δοκιμάζουμε πάντα τοπικά την ανθεκτικότητα των ευαίσθητων υλικών, πριν κάνουμε την εφαρμογή
  • Για τον καθαρισμό εργαλείων και άλλων αντικειμένων
    Γεμίζουμε έναν κουβά ή μία μικρή δεξαμενή με το υλικό αραιωμένο σε αναλογία ως άνω, δηλαδή από 1:100 έως εντελώς αναραίωτο, ανάλογα με τη δυσκολία της βρωμιάς. Εμβαπτίζουμε τα αντικείμενα στο υγρό και σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά, ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των επικαθίσεων, έχουν καθαρίσει.
  • Για τον καθαρισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων
    Το υλικό χρησιμοποιείται με ανακυκλοφορία, με άντληση από ένα δοχείο και επιστροφή σε αυτό. Ο καθαρισμός έχει ολοκληρωθεί όταν διαπιστώσουμε ότι δεν βγαίνει άλλη βρωμιά. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, συμπεριλαμβανομένου και του αδρανοποιημένου υδροχλωρικού οξέως, δεν υπάρχει κίνδυνος για διάβρωση της εγκατάστασης αν το υλικό παραμείνει περισσότερη ώρα από όση χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός. Επιπλέον το ξέπλυμα μπορεί να γίνει και με σκέτο νερό, δεν χρειάζεται δηλαδή κάποια βάση για το σκοπό αυτό, όπως συνηθίζεται με τα άλλα οξέα της αγοράς, εκτός φυσικά αν αυτό επιβάλλεται για υγειονομικούς λόγους.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και συσκευασίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media