MAX GROW

Πισίνες και σιντριβάνια

(Για αναλυτικότερη παρουσίαση αυτής της εφαρμογής πατήστε εδώ.)

Σε αυτήν την εφαρμογή οι επικαθίσεις σχηματίζονται μέσα στα φίλτρα, στις σωληνώσεις, στις αντλίες, στις βάνες, στα κυκλώματα καθαρισμού των φίλτρων με αντίστροφη ροή και σε πολλές άλλες επιφάνειες όπως είναι, για παράδειγμα, τα τοιχώματα και ο πυθμένας της ίδιας της πισίνας.

Στις πισίνες οι επικαθίσεις αλάτων ενισχύουν το φαινόμενα της ανάπτυξης βακτηρίων, μυκήτων και άλγης, που μεταδίδονται από τις επιφάνειες με τις επικαθίσεις στο νερό και το μολύνουν. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος γίνεται συνήθως καθαρισμός των επιφανειών με διάφορα χημικά όπως το χλώριο, που είναι ιδιαίτερα βλαβερό για τα μάτια και το δέρμα και δεν επιτρέπεται να εισπνέεται για πολλή ώρα επειδή βλάπτει τους πνεύμονες.

Η συσκευή MAX GROW αποικοδομεί και απομακρύνει όλες τις επικαθίσεις αλάτων, και μαζί τους μύκητες, τα βακτήρια και την άλγη από τα τοιχώματα και το μηχανολογικό εξοπλισμό στις πισίνες και στα σιντριβάνια.

Επιπλέον, η συσκευή MAX GROW μειώνει σημαντικά τη χρήση του χλωρίου ως μέσου απολύμανσης του νερού της πισίνας ή του σιντριβανιού, κάνοντας έτσι την πισίνα πιο οικολογική και ελαττώνοντας ένα σημαντικό λειτουργικό κόστος της που είναι η αγορά του χλωρίου. (Για άλλες συμπληρωματικές μεθόδους μετατροπής μίας πισίνας σε οικολογική πατήστε εδώ.)

Μοιράσου το στα social media