Βοτσαλωτά δάπεδα

Όμορφες βοτσαλωτές δημιουργίες από την εταιρεία μας, που αναλαμβάνει την επίστρωση δαπέδων με βότσαλα.

Η ποιότητα κατασκευής, η πληθώρα επιλογών σε μεγέθη και χρωματισμούς, η ταχύτατη υλοποίηση και παράδοση των έργων και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, πριν και μετά την πώληση, έχουν καθιερώσει την εταιρία στην αγορά, και ιδιαίτερα στο χώρο των ξενοδοχείων.

Πλεονεκτήματα

Ο βοτσαλοτάπητας είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που βρίσκει άριστη εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους, όπως λόγου χάρη, σε περιβάλλοντα χώρο πισίνας, αλλά και γενικότερα σε εξωτερικές επιφάνειες, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό. Το προϊόν είναι η πλέον κατάλληλη λύση για πολλούς λόγους. Μερικοί από αυτούς τους λόγους είναι οι εξής:

Απαιτείται μικρό χρονικό διάστημα για την κατασκευή του, είναι ιδιαίτερα οικονομικό, αντιολισθητικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό, φιλικό προς το περιβάλλον, δεν λερώνει, ενώ μεταξύ άλλων, η εταιρία παρέχει δέκα χρόνια εγγύηση.

Τέλος είναι οπτικά ευχάριστο, ξεκουράζει το μάτι, ενδείκνυται για μασάζ ποδιών και είναι μία όμορφη και πρωτότυπη λύση που εντυπωσιάζει και δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς στο χώρο.

Δείγματα βοτσάλων

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε πιο κάτω μερικά από τα δείγματα βοτσάλων που χρησιμοποιούμε στα έργα μας. Για να δείτε το πλήρες δειγματολόγιο επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Φωτογραφίες έργων FLEURIT Stone Carpets
(πατώματα χαλικιού)

Για δάπεδα αυτής της τεχνολογίας, που διαφέρει από τα βοτσαλωτά, πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media