POLYUREA 91PU250

Ελαστομερής μεμβράνη υψηλής αντοχής

για βιομηχανικά δάπεδα, στεγανοποίηση τοιχίων,
πισίνες, δεξαμενές, πράσινες στέγες
και πολλές άλλες εφαρμογές.

Η νέα εποχή μετά τις εποξειδικές ρητίνες.

Το φινίρισμα που προτιμήθηκε κατά κύριο λόγο
στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Πεκίνου.

Σε σύγκριση με τα εποξειδικά δάπεδα η POLYUREA 91PU250 έχει τα εξής πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα:

  1. Λεπτή Επίστρωση:
    Με στρώμα πάχους 300 μικρών μόνο επιτυγχάνει πολύ καλύτερες αντοχές από τα δάπεδα πάχους 2-3 mm.
  2. Μη Ρηγμάτωση:
    Δε ραγίζει – δεν ξεφλουδίζει μετά από λίγα χρόνια όπως τα εποξειδικά δάπεδα, επειδή έχει πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα και δε γηράσκει.
  3. Αντοχή σε Φορτία:
    Αντέχει ακόμα και σε τριαξονικό φορτωμένο με φορτίο 40 τόνων. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά διπλασιάζουμε το πάχος της επίστρωσης.
  4. Διατηρείται Καθαρή:
    Δεν ανοίγουν οι πόροι της με την πάροδο του χρόνου και δε λερώνει, όπως συμβαίνει στα εποξειδικά δάπεδα, που, όταν αρχίσουν να θαμπώνουν, είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστούν.
  5. Γρήγορη Εφαρμογή:
    Σε μία μέρα βγαίνουν 1.500 τ.μ. δαπέδου! Τα εποξειδικά δάπεδα θέλουν πολλές μέρες για να βγει μία τόσο μεγάλη επιφάνεια. Έτσι, καταργεί το downtime και μπορεί να εφαμοστεί τμηματικά, ενώ λειτουργεί κανονικά η παραγωγή στον υπόλοιπο χώρο.
  6. Άμεσο Στέγνωμα:
    Έτοιμη για κάθε χρήση μόλις μία ώρα μετά την εφαρμογή, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος. Τα εποξειδικά δάπεδα θέλουν καλό στέγνωμα για αρκετές ημέρες σε θερμό και στεγνό περιβάλλον.
  7. Εφαρμόζεται Χειμώνα-Καλοκαίρι:
    Είναι το μοναδικό υλικό που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε παγωνιά και σε καύσωνα, 12 μήνες το χρόνο, χωρίς εξαίρεση: σε θερμοκρασίες από -15ºC έως +65ºC, ενώ αντίθετα τα εποξειδικά δάπεδα δε δουλεύονται κάτω από τους 10ºC.
  8. Ματ Φινίρισμα:
    Η ενοχλητική και κουραστική γυαλάδα των εποξειδικών δαπέδων καταργείται με το ματ φινίρισμα της POLYUREA 91PU250, που, αν και είναι ματ, δε μαζεύει σκόνη.
  9. Χωρίς Αρμούς Διαστολής:
    Χάρη στην πολύ μεγάλη ελαστικότητά της η POLYUREA 91PU250 εφαρμόζεται χωρίς αρμούς διαστολής. Έτσι, καταργείτεται η συνεχής ηχορρύπανση και η φθορά των τροχών σε καρότσια και κλαρκ κάθε φορά που περνάνε πάνω από έναν αρμό.
  10. Διάρκεια ζωής:
    Για 40 χρόνια τουλάχιστον δε θα ξαναχρειαστεί να ασχοληθείτε εσείς (και οι απόγονοί σας) με την επισκευή του δαπέδου σας!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η POLYUREA 91PU250 είναι ένα αμερικάνικης τεχνολογίας ελαστομερές ψεκαζόμενο υλικό δύο συστατικών από καθαρή Polyurea που αποτελείται 100% από στερεά, δεν περιέχει καθόλου VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις, που είναι τοξικές) και δημιουργεί μία λεπτή μεμβράνη χωρίς αρμούς, η οποία έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Αποτελεί το ιδανικό φινίρισμα για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, χάρη στη μοναδική σκληρότητα, την ελαστικότητα και την αντοχή του σε χημικά και σε κακή και βίαιη μεταχείριση.

Η POLYUREA 91PU250 παρέχει σε σύγκριση με άλλα υλικά ένα πιο λείο φινίρισμα, με μεγαλύτερη δυνατότητα επιμήκυνσης, ολκιμότητα και ελαστικότητα, και χωρίς γυαλάδα.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  1. Δάπεδα: Σε αποθήκες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χώρους στάθμευσης κτλ. η POLYUREA 91PU250 αποτελεί την καλύτερη λύση που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα. Πιστοποιημένη και για δάπεδα σε χώρους παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων. Τυχόν διαγραμμίσεις γίνονται αφού τελειώσει η εφαρμογή, με εποξειδική βαφή.
  2. Δεξαμενές: Εσωτερική επένδυση και στεγανοποίηση (είναι κατάλληλη και πιστοποιημένη για πόσιμο νερό και υγρά τρόφιμα)
  3. Σωληνώσεις: προστασία των μεταλλικών σωληνώσεων από την οξείδωση και των πλαστικών σωληνώσεων από τη γήρανση του υλικού. Σε συνδυασμό με μία ανακλαστική (ψυχρή) βαφή επιτυγχάνεται και θερμομόνωση.
  4. Μεγάλοι Κυλινδρικοί Αγωγοί: Σε αγωγούς μεγάλης διατομής (π.χ. ύδρευσης) εφαρμόζεται η POLYUREA 91PU250 στο εσωτερικό τους, για λόγους υγιεινής και συντήρησης των σωληνώσεων: το μεταφερόμενο υγρό δε μολύνεται από τυχόν σκουριές και οι σωλήνες παραμένουν ανέπαφοι για δεκαετίες. Εφαρμόζεται σε όλα τα πιθανά υλικά κατασκευής.
  5. Κανάλια Ορθογώνιας Τομής: Και εκεί εφαρμόζεται η POLYUREA 91PU250 στην εσωτερική ή και στην εξωτερική επιφάνειά τους, για την προστασία από τη διάβρωση (σε κανάλια διακίνησης νερού ή άλλων υγρών μεταλλικά ή τσιμεντένια ή από άλλο υλικό).
  6. Εξωτερικοί τοίχοι κτιρίων: αθάνατο φινίρισμα για πολλές δεκαετίες, που δε λερώνει και δεν ξεθωριάζει, δε ρηγματώνει και στεγανοποιεί εντελώς το κτίριο. Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι η Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Πεκίνου.
  7. Τοιχία υπογείων: Στεγανοποίηση πριν τα μπάζωμα. Καταργεί εντελώς την ανάγκη για τοποθέτηση αυγοθηκών, καθώς δε φθείρεται ακόμα και αν πέσει πάνω της μεγάλη κοτρώνα με δύναμη ή αν δεχθεί ισχυρό κτύπημα από το μηχάνημα κατά το μπάζωμα.
  8. Πισίνες: Αντί οποιουδήποτε άλλου είδους βαφής (εποξειδική κτλ.). Δεν ξεθωριάζει από το χλώριο, δεν επιτρέπει τη δημιουργία άλγεων (πρασινίλα) και τις επικαθίσεις αλάτων, δε ρηγματώνει, παραμένει στεγανή ακόμα και αν εκτεθεί στο ηλιακό φως χωρίς να έχει νερό (όλες οι άλλες βαφές καταστρέφονται αν συμβεί αυτό, λόγω των συστολοδιαστολών)
  9. Αρμοί Διαστολής Δαπέδων: Σε βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει συχνά το πρόβλημα της ηχορρύπανσης και της συχνής βλάβης των ρουλεμάν των τροχών εξαιτίας της συνεχούς διέλευσης καροτσιών, κλαρκ κ.ά. τροχοφόρων πάνω από αρμούς διαστολής, οι οποίοι επιπλέον συνεχώς φθείρονται και χρειάζονται επισκευή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν υφίσταται λόγος επισκευής του υπόλοιπου δαπέδου, συνιστάται το γέμισμα των αρμών με κάποιο ελαστομερές και στη συνέχεια η εφαρμογή της ψυχρής POLYUREA (που ονομάζεται POLYASPARTIC και εφαρμόζεται με το χέρι, χωρίς μηχάνημα) κατά μήκος των αρμών, με τρόπο ώστε οι λωρίδες που θα δημιουργηθούν να εκτείνονται σε πλάτος 20-50 cm δεξιά και αριστερά από τους αρμούς διαστολής, οι οποίοι έτσι συνεχίζουν να απορροφούν τις συστολοδιαστολές του δαπέδου, χωρίς όμως να καταστρέφονται και να δημιουργούν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Το πλάτος των 20-50 cm της λωρίδας εξασφαλίζει ότι οι κραδασμοί απορροφώνται από την ελαστική POLYASPARTIC και δε μεταφέρονται μέχρι τον αρμό, με αποτέλεσμα αυτός να μη φθείρεται.
  10. Ταράτσες με Βαριά Ψυκτικά Μηχανήματα: Σε μεγάλα κτίρια, που στην ταράτσα τους έχουν πύργους ψύξης και άλλα μεγάλα και βαριά μηχανήματα, οι ροπές που δημιουργούνται εξαιτίας των φορτίων είναι τεράστιες και κάθε απόπειρα στεγανοποίησης είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η POLYUREA 91PU250 δίνει τη λύση. Το πάχος επίστρωσης που απαιτείται είναι, κατ’ εξαίρεση 1,2 – 2,0 mm, δηλαδή πολύ μεγαλύτερο από το πάχος των άλλων εφαρμογών, που είναι 300-400 μικρά. Τεχνικοί μας ειδικά εκπαιδευμένοι στον Καναδά είναι σε θέση να αναλάβουν και τέτοιου είδους δύσκολες εφαρμογές.
  11. Επισκευή Δαπέδου Κατάψυξης: Μόνο η POLYUREA είναι σε θέση να επισκευάσει μέσα σε μία ώρα, σε αρνητική θερμοκρασία, δάπεδο κατάψυξης και τα τρόφιμα να επιστρέψουν στην κατάψυξη χωρίς να προλάβουν να ξεπαγώσουν, ώστε να μην αλλοιωθούν. Και αυτό, για τους εξής τρεις λόγους:
    1. επειδή μόνο η POLYUREA εφαρμόζεται τόσο γρήγορα,
    2. επειδή μόνο η POLYUREA στεγνώνει τόσο γρήγορα,
    3. επειδή μόνο η POLYUREA εφαρμόζεται σε αρνητικές θερμοκρασίες.
  12. Δάπεδο παιδικής χαράς μαλακό, για αποφυγή τραυματισμών: Στις παιδικές χαρές, καθώς και σε άλλους χώρους όπου κινούνται και παίζουν παιδιά, είναι σημαντικό το δάπεδο να είναι μαλακό, ώστε να απορροφά τους κραδασμούς και να μην τραυματίζονται τα παιδιά όταν πέφτουν κάτων με το κεφάλι. Εφαρμόζοντας την POLYUREA πάνω σε χοντρό πανί στερεωμένο στο χώμα επιτυγχάνεται σημαντική απορρόφηση των κραδασμών, που προστατεύει το κεφάλι, τον αυχένα, τη σπονδυλική στήλη, αλλά και της αρθρώσεις των άκρων και τα οστά της λεκάνης σε περίπτωση πτώσης, χωρίς να είναι υπερβολικά μαλακό ή να υποχωρεί σε βαθμό που να δυσκολεύει το περπάτημα. Για ακριβείς οδηγίες επικοινωνήστε μαζί μας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Πήζει σχεδόν ακαριαία και μπορεί να πατηθεί μόλις ένα λεπτό μετά την εφαρμογή του, ενώ μέσα σε μία ώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε βαριά χρήση!
  • Άριστη καλυπτικότητα σε οποιοδήποτε πάχος με μία μόνο εφαρμογή – τέλεια διείσδυση και ύγρανση των πόρων του υποστρώματος για πιο λείο φινίρισμα
  • Θερμοκρασία εφαρμογής: από -15ºC έως +65ºC
  • Χωρίς αρμούς, ελαστικό, αντέχει σε απότομα θερμικά σοκ
  • Αντέχει σε επαφή με όλα σχεδόν τα χημικά
  • Είναι ιδανικό υλικό στεγανοποίησης
  • Δεν περιέχει καθόλου VOC
  • Είναι εγκεκριμένο από τον οργανισμό USDA (κατάλληλο και για βιομηχανίες τροφίμων)

ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Δυνατότητα επιμήκυνσης: D-638 250%
  • Εφελκυστική αντοχή: D-638 2500 psi (120 MPa) Shore
  • Σκληρότητα: D-2240 D-51
  • Αντοχή στο σχίσιμο: D-624 450 pli
  • Εκπομπή υδρατμών: E-96 0.02 perm
  • 100% Modulus (psi) D-638 1600 psi (77 MPa)
  • 100% Modulus (psi) D-638 2100 psi (100 MPa)
  • Μετάδοση φωτιάς: E-108 Κλάση A (περίπου όμοιο με το UL 790)
  • Αντοχή στην απόξεση: (CS-17/1000g/1000 rev) D-4060 <6 mg

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

  1. Το υλικό πρέπει να εφαρμόζεται πάνω σε καθαρές, στεγνές επιφάνειες, χωρίς σκόνη, σωματίδια ή άλλα ξένα υλικά. Συμβουλευτείτε μας για την απαραίτητη προετοιμασία της επιφάνειας για το συγκεκριμένο είδος εφαρμογής που σας ενδιαφέρει.
  2. Σε γενικές γραμμές, η προετοιμασία της επιφάνειας γίνεται ως εξής: γεμίζονται πρώτα οι λακούβες και οι αρμοί με κατάλληλο ελαστομερές υλικό, γίνεται ένας καλός καθαρισμός και στη συνέχεια εφαρμόζεται η POLYUREA 91PU250.
  3. Η τράχυνση της επιφάνειας δεν είναι πάντα απαραίτητη. Πάντως, μία μικρή τράχυνση με τριβείο ή άλλο μέσο βοηθάει στην καλύτερη πρόσφυση του υλικού.
  4. Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη φθαρμένο εποξειδικό δάπεδο, εφαρμόζεται πρώτα κάποιο ειδικό primer (αστάρι), ώστε να “δέσει” καλά η POLYUREA 91PU250 από πάνω.
  5. Σε περίπτωση που υπάρχουν εγκατετημένα μηχανήματα, καλύπτονται οι βάσεις τους με αυτοκόλλητη ταινία που σταματάει λίγα εκατοστά πάνω από το δάπεδο, ώστε η POLYUREA 91PU250 να καλύψει και το κάτω μέρος των βάσεων, για καλύτερη προστασία.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ο κατάλληλος εξοπλισμός έχει κρίσιμη σημασία για την εφαρμογή, που γίνεται με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει η εταιρεία μας. Η αναλογία των δύο συστατικών πρέπει να είναι ακριβώς 1:1. Απαιτείται μηχάνημα ταυτόχρονης θέρμανσης δύο συστατικών παρόμοιο με το H-2000 ή το H-3500 ή το νέο H-20/35 με GX7, GX7-400. Η POLYUREA 91PU250 πρέπει να ψεκάζεται με πίεση τουλάχιστον 2000 psi (96 MPa) και θερμοκρασία 71OºC στο πιστόλι ψεκασμού. Γι’ αυτό το λόγο η εφαρμογή συνιστούμε να γίνεται μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ Ή ΥΔΡΑΤΜΩΝ >3lbs MVT>5% ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΥΓΡΑΣΙΑ.
Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί αστάρι. Συνιστούμε το BETOSTAL SLN, αν πρόκειται για οριζόντια επιφάνεια, ή το BETOSTAL F18, αν πρόκειται για κατακόρυφη επιφάνεια.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

  • Χρόνος πήξεως, ώστε να αντέχει σε αιχμηρά αντικείμενα: 4 έως 12 δευτερόλεπτα
  • Χρήση / Περπάτημα: σε 1 λεπτό

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

  • Διατίθεται άχρωμη (διαφανής) και σε όλα τα χρώματα.
  • Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του υλικού που θα απαιτηθεί.
  • Το φινίρισμα του υλικού είναι ματ: Semi-Gloss 50-60 / 600.

ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • Η POLYUREA 91PU250 είναι μία υψηλής καλυπτικότητας αρωματική Polyurea δύο συστατικών που μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα πάχη με μία μόνο στρώση. Δηλαδή δεν απαιτείται δεύτερο και τρίτο χέρι, αν θέλουμε να επιτύχουμε μεγαλύτερο πάχος, απλά ρυθμίζουμε την παροχή υλικού από το μηχάνημα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό πάχος επικάλυψης.
  • Η περιεκτικότητά της σε στερεά είναι (+/- 2%) 100% κατ’ όγκο.
  • Αριθμός στρώσεων: 1 στρώση πάχους 300 μικρών τουλάχιστον
  • Καλυπτικότητα: περίπου 3,3 τ.μ. ανά λίτρο στα 300 μικρά πάχος

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Επικίνδυνα προϊόντα: χρώμα, εύφλεκτο υλικό, UN1263 Class III Hazchem 3YE
  • Περιεκτικότητα σε VOC: 0
  • Σημείο ανάφλεξης (πριν την εφαρμογή): 94°C
  • Αποθήκευση: Όπως όλα τα υλικά επίστρωσης, πρέπει να αποθηκεύεται και να διαχειρίζονται με τρόπο που να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς που αφορούν τα εύφλεκτα ή τα άκρως εύφλεκτα υγρά. Να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και προστατευμένο χώρο, καλά αεριζόμενο, με θερμοκρασία μεταξύ 5ºC και 35ºC, και να μην έρχεται σε απευθείας επαφή με το ηλιακό φως, την υγρασία ή τη βροχή. Να διατηρείτε το μη αναμιγμένο υλικό πάντα σε σφραγισμένα δοχεία.
  • Χρόνος ζωής προϊόντος στο ράφι: τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, εφόσον αποθηκεύεται σύμφωνα με τις πιο πάνω υποδείξεις και εφόσον δεν ανοιχθεί και το δοχείο του παραμένει σφραγισμένο. Βεβαιωθείτε ότι και τα δύο συστατικά έχουν ομοιογένεια και ομοιομορφία τόσο στην εμφάνιση όσο και στο ιξώδες τους μετά την ανάδευσή τους.
  • Αποφύγετε τη διείσδυση υγρασίας μέσα στα δοχεία.
  • Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS) του προϊόντος και την ετικέτα που είναι κολλημένη στο δοχείο.
  • Σημείωση: Πριν από τη χρήση μελετήστε προσεκτικά το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας του καθενός από τα δύο συστατικά. Η ανάμιξη των δύο υλικών τα καταστρέφει και τα δύο. Οι οδηγίες για προφυλάξεις για λόγους ασφαλείας πρέπει να τηρούνται αυστηρά κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, της διαχείρισης και της χρήσης των υλικών.

ΤΥΠΟΙ POLYUREA

  1. Θερμή POLYUREA της BASF
    Γερμανική τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών. Δείτε περισσότερα εδώ.
  2. Θερμή POLYUREA 91PU250 ή 91PU450 Aromatic Elastomeric Membrane:
    Ο πρώτος τύπος έχει ελαστικότητα 250% και ο δεύτερος τύπος 450%. Κατά κανόνα χρησιμοποιείται ο πρώτος τύπος, ο δεύτερος ενδείκνυται μόνο για πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές.
  3. Ψυχρή POLYUREA (POLYASPARTIC):
    Πάχος φιλμ: 300 μικρά. Καλυπτικότητα: 3,3 τ.μ. ανά λίτρο. Υλικό δύο συστατικών, που αναμιγνύονται σε αναλογία είτε 1:2 είτε 1:3, ανάλογα με το χρόνο στεγνώματος που θέλουμε να επιτύχουμε.
    Είναι η ιδανική λύση για τη στεγανοποίηση και το γέμισμα αρμών διαστολής σε δάπεδα και σε ταράτσες. Ο πρώτος τύπος έχει ελαστικότητα 500% και ο δεύτερος τύπος 800%. Κατά κανόνα χρησιμοποιείται ο πρώτος τύπος, ο δεύτερος ενδείκνυται μόνο για πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές. Η POLYASPARTIC εφαρμόζεται με το χέρι, χωρίς το ειδικό μηχάνημα θερμικής ανάμιξης των δύο συστατικών που χρειάζεται η POLYUREA. Λόγω μικρής διάρκειας ζωής δεν υπάρχει σε στοκ, είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας. Υπάρχει σε τέσσερις τύπους:
    81PA100 Polyflo ASP PD
    81PA100 Polyflo MMR PD
    81PA220 Polyflo ASP PD
    81PA320 Polyflo MMR PD
    Συμβουλευτείτε μας για την επιλογή του κατάλληλου τύπου.
    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτούς τους τύπους θα υπάρχουν προσεχώς στο site μας.
  4. Άλλοι τύποι POLYUREA:
    91PU200 Aromatic Water Portable
    91PU210 Adhesive
    91PU500 Aliphatic Membrane
    91PU800 Aliphatic Membrane
    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτούς τους τύπους θα υπάρχουν προσεχώς στο site μας.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το κόστος εφαρμογής κυμαίνεται μεταξύ 35€ και 50€ το τετραγωνικό μέτρο συν έξοδα διαμονής του συνεργείου (αν χρειαστεί). Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της επιφάνειας, την ευκολία πρόσβασης, τη χιλιομετρική απόσταση, την κατάσταση της επιφάνειας και την απαιτούμενη προετοιμασία της πριν από την εφαρμογή της POLYUREA 91PU250. Το πιο πάνω κόστος συμπεριλαμβάνει υλικά και εργασία για την εφαρμογή. Δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Μοιράσου το στα social media