Συρόμενα Συστήματα Κουφωμάτων Αλουμινίου
(Θερμομονωτικά και Μη)

Καλέστε 2262056097-8 και 6977588308, για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει τα συρόμενα συστήματα κουφωμάτων της ΕΤΕΜ που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για κάθε είδους εφαρμογή: θερμομόνωση, ηχομόνωση, υψηλή αντοχή, προσιτή τιμή, λειτουργικότητα, υψηλού επιπέδου μόνωση από τον αέρα και την βροχή, μέγιστη ασφάλεια, ειδικές προδιαγραφές κ.ά.

Ε-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ, Συρόμενο Σύστημα Κουφωμάτων Ε-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ
Σύστημα «υψηλών απαιτήσεων»
Εκεί όπου οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες είναι ιδιαίτερες, το σύστημα Ε-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ (βαρέως τύπου) προσφέρει την απόλυτη λύση για θερμοηχομόνωση υψηλών απαιτήσεων σε συρόμενες επάλληλες κατασκευές. Σε μεγάλα έργα, όπως η ανακαίνιση του ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα και του MACEDONIA PALACE στην Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκε για τη δυνατότητα που έχει στη δημιουργία στιβαρών και ανθεκτικών κατασκευών για μεσαία και μεγάλα ανοίγματα.
Περισσότερα
Ε-22 ΑΡΤΕΜΙΣ, Συρόμενο Σύστημα Κουφωμάτων Ε-22 ΑΡΤΕΜΙΣ
Το «στιβαρό» σύστημα
Η σειρά Ε-22 ΑΡΤΕΜΙΣ είναι το συρόμενο σύστημα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αρτιότητα αλλά και την δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων.
Περισσότερα
Ε-19 ΔΑΝΑΗ, Συρόμενο Σύστημα Κουφωμάτων Ε-19 ΔΑΝΑΗ
Το «έξυπνο» σύστημα
Η σειρά Ε-19 ΔΑΝΑΗ είναι το συρόμενο σύστημα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αρτιότητα αλλά και την οικονομία, παράλληλα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαχρονικά συνοδεύουν τα προϊόντα της ΕΤΕΜ Building Systems, όπως ασφάλεια, αντοχή στο χρόνο και αισθητική.
Περισσότερα
Ε-52 ΚΑΛΥΨΩ, Συρόμενο Σύστημα Κουφωμάτων Ε-52 ΚΑΛΥΨΩ
Η νέα πρωτοποριακή πρόταση στα συρόμενα
Η Ε-52 ΚΑΛΥΨΩ είναι ένα απο τα νέα πρωτοποριακά σχεδιασμένα συρόμενα σύστηματα που διαθέτει άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες κατατάσσοντας τα κουφώματα της ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς.
Περισσότερα
E-70 LESS FRAME, Συρόμενο Σύστημα Κουφωμάτων .. E-70 LESS FRAME
Η Ε-70 είναι το νέο πρωτοποριακό σύστημα της ΕΤΕΜ για συρόμενες κατασκευές υψηλού επιπέδου.
Πρόκειται για ανασηκούμενο – ανασυρόμενο σύστημα που συνδυάζει την βέλτιστη λειτουργικότητα, τον υψηλότερο – για την κατηγορία του – συντελεστή θερμομόνωσης (Uf value) και πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών για ειδικές κατασκευές.
Περισσότερα
Μοιράσου το στα social media