Λιπαντικά, χημικά και πρώτες ύλες πλαστικών

Η Smart Technical Solutions συνεργάζεται με τη ρώσικη εταιρεία λιπαντικών LUKOIL, που διαθέτει όλη την γκάμα λιπαντικών, γράσων και υδραυλικών λαδιών για οχήματα, βιομηχανία, ναυτιλία και άλλους κλάδους.

Η LUKOIL είναι μία από τις 6 μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής λιπαντικών στον κόσμο, με αξιόπιστα και συχνά καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, πράγμα που ισχύει και για τις άλλες επώνυμες εταιρείες λιπαντικών. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της LUKOIL είναι οι τιμές, που είναι στα περισσότερα προϊόντα της αισθητά χαμηλότερες από τις τιμές των άλλων μεγάλων εταιρειών.

Με άλλα λόγια, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της μία πολύ ικανοποιητική σχέση ποιότητας και τιμής, ίσως την καλύτερη της αγοράς.

Αυτός είναι και ο λόγος της πολύ γρήγορης ανάπτυξής της, καθώς ιδρύθηκε μόλις στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Στην Ελλάδα έχει έρθει πρόσφατα, μόνο με τα λιπαντικά, ενώ σε πολλές άλλες χώρες διαθέτει επίσης και μεγάλα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει χημικά για οχήματα και πρόσθετα καυσίμων, όπως αντιψυκτικά, AdBlue, υγρά φρένων, μυκητοκτόνα και βελτιωτικά καύσης για εξοικονόμηση καυσίμων, καθώς επίσης και πρώτες ύλες για τη βιομηχανία πλαστικών.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την LUKOIL και τα προϊόντα της στο site της εταιρείας www.lukoil.com.

Σημειώστε ότι όλα τα προϊόντα της LUKOIL διαθέτουν πιστοποιήσεις και εγκρίσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων και μηχανημάτων. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, τα χρησιμοποιούν για πρώτη τοποθέτηση στα οχήματα και στα μηχανήματα που κατασκευάζουν.

Για να λάβετε μία πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με κάποια πιο εξειδικευμένα προϊόντα της LUKOIL που διαθέτει η Smart Technical Solutions, μπορείτε να δείτε επίσης τις άλλες σελίδες που βρίσκονται στην ενότητα Λιπαντικά & Χημικά Παραγωγής.

__________________________________________________________

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Παρακαλούμε συμπληρώστε πιο κάτω τους τύπους των λιπαντικών που χρησιμοποιείτε, για να σας προτείνουμε τους αντίστοιχους τύπους λιπαντικών της LUKOIL:

(Παρακαλούμε αναφέρετε κατά προσέγγιση και τις ποσότητες που καταναλώνετε από το κάθε είδος σε ετήσια βάση.)

  1. ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  2. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  3. ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
  4. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
  5. ΓΡΑΣΑ
  6. ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ
  7. ΣΑΠΟΥΝΕΛΑΙΑ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΠΗΣ
  8. ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
  9. ΑΛΛΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Επίσης, μπορείτε να μας ζητήσετε προσφορά για τα εξής:

  1. ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
    (Αντιψυκτικά, AdBlue, υγρά φρένων, μυκητοκτόνα και βελτιωτικά καύσης – σημειώστε ενδεικτικές ποσότητες ανά είδος)
  2. ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
    (Σημειώστε τους ακριβείς τύπους και τις ποσότητες των πρώτων υλών HDPE, LDPE, PP που χρησιμοποιείτε, επισημαίνοντας επίσης και τη ροή (melting flow rate) και τη σκληρότητα (hardness) για τον κάθε τύπο ξεχωριστά.)

    1. HDPE
    2. LDPE
    3. PP
Μοιράσου το στα social media