Υγροθερμομόνωση και Αντιρρυπαντική Προστασία σε Τροχόσπιτα

Ακολουθεί τεχνική και οικονομική πρόταση που στείλαμε σε πελάτη που εντόπισε τη Smart Technical Solutions όταν αναζήτησε στο διαδίκτυο λύση για το τροχόσπιτό του, προκειμένου να μην υποστεί φθορές λόγω των καιρικών συνθηκών και να διατηρεί δροσερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του το καλοκαίρι, ώστε η παραμονή σε αυτό να είναι ευχάριστη:

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σχετικά με την υγροθερμομόνωση και αντιρρυπαντική προστασία του τροχόσπιτού σας, σας προτείνουμε τα εξής:

  1. Αστάρι BETOCRYL, τόσο για τη μεταλλική οροφή όσο και για τις κατακόρυφες πλαστικές επιφάνειες με φινίρισμα σφυρήλατου. Το αστάρι είναι απαραίτητο για την καλή πρόσφυση της ανακλαστικής βαφής που θα ακολουθήσει, ώστε να μην συμβούν στο μέλλον ξεφλουδίσματα ή ραγίσματα στη βαφή. Το αστάρι θα πρέπει να εφαρμοστεί χωρίς καμία αραίωση επάνω σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια. Θα πρέπει να στεγνώσει για 48 ώρες και μετά να γίνει η εφαρμογή του χρώματος, όχι νωρίτερα. Αρκεί ένα χέρι.
  2. Ανακλαστική βαφή ANTITHERM με πολύ λεπτούς κόκκους ορυκτού οψιδιανού, για εξασφάλιση δροσιάς το καλοκαίρι μέσα στο τροχόσπιτο, καθώς επίσης και θερμική θωράκιση το χειμώνα, ώστε να μη διαφεύγει η θερμότητα του συστήματος θέρμανσης προς το περιβάλλον. Η βαφή αυτή μπορεί να χρωματιστεί με μικρή ποσότητα υδατοδιαλυτού χρώματος, ώστε να αποκτήσει ένα ανοικτό χρώμα. Η εφαρμογή θα γίνει σε δύο χέρια. Το φινίρισμα σφυρήλατου δεν θα αλλοιωθεί ούτε θα αμβλυνθεί εξαιτίας της βαφής, επειδή οι θερμομονωτικοί κόκκοι της είναι ιδιαίτερα λεπτοί. Παρόλα αυτά, οι κόκκοι είναι αισθητοί στην αφή, όχι όμως σε ενοχλητικό βαθμό.
  3. Τελική προστασία με τη διαφανή υδρόφοβη και αντικολλητική ρητίνη STAINSEALER, ώστε το τροχόσπιτο να παραμένει καθαρό και ανέπαφο από την αλμύρα, τη λασποβροχή, τα περιττώματα πτηνών και άλλους ρύπους, που θα καθαρίζονται ιδιαίτερα εύκολα χωρίς να αφήνουν σημάδια στην επιφάνεια. Αρκεί ένα χέρι. Μετά από 3-5 χρόνια, συνιστάται επαναληπτική εφαρμογή του υλικού. Η ποσότητα που θα περισσέψει από την πρώτη εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τότε, επειδή το υλικό αυτό δεν αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Οι τιμές των υλικών αυτών αναφέρονται στη σελίδα Τιμοκατάλογος Μονωτικών Υλικών WINWET.

Οι ποσότητες που θα χρειαστείτε για τα 28 τ.μ. της μεταλλικής οροφής και τα 46 τ.μ. των κατακόρυφων εξωτερικών επιφανειών (δύο πλαϊνές επιφάνειες και μπροστά και πίσω) είναι:
BETOCRYL 10 λίτρα
ANTITHERM 20 κιλά
STAINSEALER 10 λίτρα

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου επιβαρύνονται με ΦΠΑ …%, καθώς επίσης και με τα έξοδα αποστολής με ιδιωτικό πρακτορείο μεταφορών, που θα είναι το πολύ 15 ευρώ.

Σημειώστε ότι έχουμε κάνει και άλλες εφαρμογές σε τροχόσπιτα και όλοι οι πελάτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, τόσο από αισθητικής πλευράς όσο και από την άποψη της θερμομόνωσης και της διατήρησης της καθαριότητας των βαμμένων επιφανειών.

Μοιράσου το στα social media