Ψυχρή Σύντηξη: Θέρμανση Κτιρίων και
Κεντρική Θέρμανση Πόλεων (Τηλεθέρμανση)

Ένας αντιδραστήρας ψυχρής σύντηξης (αμιγώς ελληνικής τεχνολογίας) διαστάσεων μικρότερων από ένα πλυντήριο πιάτων, είναι σε θέση να θερμαίνει επί έναν ολόκληρο χειμώνα ένα κτίριο 1.000m2 με κόστος μικρότερο από 100€, χωρίς να χρειάζεται δεξαμενή ή σιλό αποθήκευσης υγρών ή στερεών καυσίμων.

Μία συστοιχία αντιδραστήρων είναι σε θέση να θερμάνει πολύ μεγαλύτερα κτίρια ή συγκροτήματα κτιρίων.

Ο ανεφοδιασμός γίνεται εύκολα, με την αντικατάσταση της ειδικά επεξεργασμένης σκόνης νικελίου, κάθε μερικούς μήνες. Σε όλο αυτό το διάστημα το σύστημα λειτουργεί με απόλυτη αυτονομία και πλήρη έλεγχο των ωρών και της θερμοκρασίας της λειτουργίας του.

Τηλεθέρμανση πόλεων: Σε αυτές τις εφαρμογές η θερμική ενέργεια προέρχεται είτε από μονάδες αφαλάτωσης με ψυχρή σύντηξη είτε από βιομηχανικές ή άλλες εφαρμογές ψυχρής σύντηξης. Η περίσσεια θερμότητα μεταφέρεται στα κτίρια της πόλης με ένα σύστημα εναλλακτών και υπόγειων σωληνώσεων. Το κάθε κτίριο διαθέτει το δικό του εναλλάκτη, που μεταφέρει τη θερμότητα στα θερμαντικά σώματα ή στα fan coils του κτιρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, είτε για χρήση στις εγκαταστάσεις σας είτε για επαγγελματική χρήση σε εγκαταστάσεις πελατών σας είτε για επενδυτικούς σκοπούς σε αυτή τη μορφή θερμικής ενέργειας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media