Θέσεις Εργασίας στη Γραμματειακή Υποστήριξη και στη Γραμματεία Πωλήσεων

στην τεχνική και εμπορική εταιρεία
Smart Technical Solutions

με έδρα τα Άνω Πατήσια στην Αθήνα

Η διακίνηση εκατοντάδων πληροφοριών καθημερινά

Η Smart Technical Solutions διακινεί καθημερινά εκατοντάδες πληροφορίες μεταξύ των προμηθευτών της, των συνεργαζόμενων μηχανικών, των συνεργείων εφαρμογής και των πελατών της.

Οι πελάτες της εταιρείας, κατά κανόνα, ζητούν άμεσα μία λύση σε κάποιο τεχνικό πρόβλημά τους. Όλες οι εισερχόμενες ζητήσεις περνάνε από τη γραμματεία (front desk). Το έργο των στελεχών της γραμματείας είναι αρκετά σύνθετο και υπεύθυνο, καθώς καλούνται να αξιολογήσουν σωστά την κάθε ζήτηση και να την αναθέσουν στον κατάλληλο πωλητή ή συνεργείο εφαρμογής ή προμηθευτή και παράλληλα να καταχωρίσουν στο CRM όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και να προγραμματίσουν το follow-up για την κατάλληλη ημερομηνία.

Η ενεργός συμμετοχή των στελεχών της γραμματείας στις πωλήσεις

Παράλληλα, τα στελέχη της γραμματείας έχουν και άλλες σημαντικές αρμοδιότητες. Μία από αυτές είναι το άνοιγμα νέων αγορών για τους πωλητές. Η εταιρεία διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από τεχνικά προϊόντα, τα οποία είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα ειδικά σε κάποιους κλάδους της αγοράς. Η ενημέρωση αυτών των κλάδων της αγοράς, είτε με μαζικό τρόπο είτε εξατομικευμένα, είναι έργο που αναλαμβάνει η γραμματεία της εταιρείας, σε συνεργασία με τους πωλητές της. Με άλλα λόγια, τα στελέχη της γραμματείας ασχολούνται και με πωλήσεις, δηλαδή παίζουν και το ρόλο της γραμματείας πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.

Πρόταση συνεργασίας προς πεπειραμένα στελέχη γραμματειακής υποστήριξης

Επειδή ο όγκος της εργασίας είναι συνεχώς αυξανόμενος, πάντα υπάρχουν θέσεις εργασίας για νέα στελέχη που έχουν όρεξη για οργανωμένη επαγγελματική απασχόληση με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αν διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα, σε συνδυασμό με ταχύτητα, ευελιξία, πρωτοβουλία και μία σχετική εμπειρία σε θέματα γραμματειακής υποστήριξης και γραμματείας πωλήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη θέση εργασίας υψηλών απαιτήσεων και αντίστοιχα υψηλών οικονομικών απολαβών.

Οι οικονομικές απολαβές εξαρτώνται για όλα τα στελέχη της εταιρείας σε σημαντικό βαθμό από τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα ολόκληρου του τμήματος πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρόταση και το γενικότερο κλίμα της συνεργασίας στην εταιρεία θα βρείτε στην κεντρική σελίδα της παρούσας ενότητας “Θέσεις Εργασίας“.

Μοιράσου το στα social media