Ζητούνται Πωλητές και Μηχανικοί Πωλήσεων για Θερμομονωτικά και Στεγανωτικά Υλικά

από την τεχνική και εμπορική εταιρεία
Smart Technical Solutions

με έδρα τα Άνω Πατήσια στην Αθήνα

Τα ελληνικά στεγανωτικά και προστατευτικά υλικά WINWET

Το κυριότερο από τα αντικείμενα της Smart Technical Solutions είναι τα ελληνικής τεχνολογίας στεγανωτικά και προστατευτικά υλικά WINWET. Αυτά τα υλικά είναι ιδιαίτερα καινοτόμα, επειδή στεγανοποιούν τις επιφάνειες (π.χ. ταράτσες) με μία μοναδική τεχνολογία που βασίζεται στον εμποτισμό των επιφανειών αντί της επικάλυψής τους. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική σελίδα, αυτή η νέα μέθοδος έχει πολλά τεχνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα.

Τα θερμομονωτικά υλικά του συστήματος WINWET

Επιπλέον, τα θερμομονωτικά υλικά του συστήματος WINWET επιτυγχάνουν εξαιρετική θερμομόνωση το χειμώνα και το καλοκαίρι με μία απλή βαφή που εφαρμόζεται στις ταράτσες, στους τοίχους (μέσα και έξω) και στο ταβάνι του τελευταίου ορόφου. Και αυτά τα υλικά καταργούν ή μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για ογκώδη επικαλυπτικά θερμομονωτικά υλικά.

Ικανοποιημένοι πελάτες υλικών ή έργων μόνωσης και εγγυήσεις εφαρμογών

Από το 2005 που ξεκίνησε η εταιρεία την προώθηση αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, τα υλικά αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε αρκετές εκατοντάδες κτίρια με απόλυτη επιτυχία. Πολλοί από τους πελάτες εφάρμοσαν τα υλικά μόνοι τους ή με δικούς τους τεχνίτες, ενώ άλλοι προτίμησαν να αναλάβει την εφαρμογή συνεργείο συμβεβλημένο με την εταιρεία και να πληρώσουν ένα πρόσθετο κόστος, ώστε να είναι βέβαιοι για τη σωστή εφαρμογή των υλικών και να τους δοθεί η δεκαετής εγγύηση. Μερικοί, μάλιστα, προτίμησαν την εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Συνειδητοποιημένοι πελάτες που αναζητούν λύσεις στο διαδίκτυο

Σχεδόν όλοι οι πελάτες γνώρισαν τα υλικά αυτά μέσα από τον παρόντα δικτυακό τόπο, όπου είναι αναρτημένες πολλές σελίδες που περιγράφουν τόσο τα ίδια τα υλικά όσο και τις διάφορες εφαρμογές τους. Καθώς αναζητούσαν στο Google λύσεις για τα προβλήματα υγροθερμομόνωσης των κτιρίων τους, βρέθηκαν στις σελίδες που παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις εφαρμογές των υλικών WINWET, όπου ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα του εμποτισμού και αποφάσισαν να επιλέξουν αυτή τη νέα μέθοδο για τη μόνωση του κτιρίου τους. Πολλοί από αυτούς είχαν ήδη αρνητική εμπειρία με επικαλυπτικά υλικά στις ταράτσες τους, και αυτό τους έκανε να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένοι για να δεχθούν πιο εύκολα την “τολμηρή” καινοτόμο πρόταση των διεισδυτικών υλικών εμποτισμού.

Αναζήτηση υπεύθυνων πωλητών με πολλαπλά καθήκοντα για την προώθηση των υλικών WINWET

Η εταιρεία ζητά πωλητές για την περαιτέρω επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων μονωτικών υλικών, οι οποίοι θα αφοσιωθούν στην προώθηση αυτών των υλικών με πλήρη απασχόληση. Συγκεκριμένα, οι πωλητές αυτού του τομέα πωλήσεων της εταιρείας αναλαμβάνουν τα εξής καθήκοντα:

  1. την εξυπηρέτηση των εισερχόμενων ζητήσεων από νέους πελάτες που επισκέπτονται τον παρόντα δικτυακό τόπο σε καθημερινή βάση αναζητώντας καινοτόμες και οικολογικές τεχνολογίες για το δύσκολο πρόβλημα της μόνωσης, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί επί χρόνια εξαιτίας των επικαλυπτικών υλικών που χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι ή τα συνεργεία στα οποία ανέθεταν τη μόνωση των κτιρίων τους,
  2. την επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας, με σκοπό τη διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησής τους από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με την εταιρεία, την επίλυση τυχόν προβλημάτων τους, τη λήψη επαναληπτικών παραγγελιών, την εκμαίευση άλλων τεχνικών αναγκών τους και τη λήψη συστάσεων για δυνητικούς πελάτες που μπορεί να έχουν παρόμοια τεχνικά προβλήματα προς επίλυση,
  3. την παρουσίαση των υλικών σε μηχανικούς, τεχνικές εταιρείες και τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων, ώστε να τα χρησιμοποιούν στα έργα τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρουν αξιόπιστες, ευέλικτες και οικονομικές λύσεις στους πελάτες τους, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο ικανοποίησής τους και ενισχύονταςοντας με αυτόν τον τρόπο τη θέση τους στην αγορά χάρη σε αυτή τη σημαντική διαφοροποίηση από τους περισσότερους ανταγωνιστές τους,
  4. την παρουσίαση των υλικών σε γραφεία μελετών, ώστε να τα προδιαγράφουν στα έργα που μελετούν, με σκοπό να γίνει πλήρης παρακολούθηση του κάθε έργου μέχρι τη στιγμή της ανάθεσης σε εργολάβο, στον οποίο πρέπει να γίνει εκ νέου παρουσίαση των υλικών, για να προτιμήσει τα συγκεκριμένα υλικά για χρήση στο έργο που ανέλαβε να εκτελέσει,
  5. την προώθηση των υλικών σε χρωματοπωλεία και εταιρείες εμπορίας (“μάντρες”) οικοδομικών ή μονωτικών υλικών, που πάντα ενδιαφέρονται για καινοτόμα και οικολογικά υλικά που δίνουν έξυπνες και οικονομικές λύσεις στους πελάτες τους, χωρίς την αναγκαστική χρήση συνεργείου εφαρμογής (λύσεις do-it-yourself για τους πελάτες τους),
  6. την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων αυτών των υλικών σε ιδιοκτήτες κτιρίων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων, οι οποίοι, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εμπειρία της εταιρείας, σε μεγάλο ποσοστό έχουν κακή εμπειρία από τα επικαλυπτικά υλικά και είναι ανοικτοί να ακούσουν για νέες λύσεις με τις οποίες θα απαλλαγούν από τη συχνή ενόχληση των προβλημάτων μόνωσης στα κτίριά τους,
  7. την παρουσίαση ειδικότερα των θερμομονωτικών ανακλαστικών βαφών σε κλάδους της αγοράς που τα χρειάζονται απαραίτητα, όπως είναι για παράδειγμα τα ορνιθοτροφεία που τα καλοκαίρια με τον καύσωνα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα θνησιμότητας των πουλερικών, καθώς τα συστήματα δροσισμού δεν επαρκούν για να κατεβάσουν αρκετά τη θερμοκρασία στους θελάμους.
  8. την αναζήτηση πελατών που ενδιαφέρονται όχι μόνο για τα μονωτικά υλικά αλλά και για την εφαρμογή τους από συμβεβλημένα συνεργεία, όπως είναι για παράδειγμα ιδιώτες, πολυκατοικίες, τεχνικές εταιρείες, εργολαβοι και μηχανικοί που αναζητούν αξιόπιστους υπεργολάβους για τα έργα τους και άλλες κατηγορίες υποψηφίων πελατών, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στην αγγελία Ζητούνται Πωλητές για Έργα Θερμομόνωσης και Στεγανοποίησης και άλλα Δομικά Έργα.

Έτοιμο πελατολόγιο θετικά προδιατεθειμένο προς την εταιρεία

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο σε όλους τους πιο πάνω κλάδους της αγοράς. Οι πωλητές της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε όλο αυτό το πελατολόγιο. Αυτό διευκολύνει κατά πολύ την εργασία τους, καθώς απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι ήδη γνωρίζουν την εταιρεία ή έχουν συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

Η προϋπηρεσία και το τεχνικό υπόβαθρο των πωλητών

Είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η προϋπηρεσία των υποψήφιων πωλητών στον τομέα των πωλήσεων οικοδομικών ή μονωτικών υλικών. Επίσης, είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η ιδιότητα του μηχανικού ή του εργοδηγού με κάποια ειδικότητα που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τα μονωτικά υλικά (αρχιτέκτων, πολιτικός μηχανικός, εργοδηγός δομικών έργων κ.ά.). Τέλος, η ευκολία στη χρήση των υπολογιστών είναι απαραίτητη, για την παρακολούθηση της πορείας των πελατών μέσα από το σύστημα της εταιρείας.

Προϋποθέσεις καταλληλότητας πωλητή και όροι συνεργασίας

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους της προτεινόμενης συνεργασίας θα βρείτε εδώ.

Εξωτερικοί πωλητές: μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική μορφή συνεργασίας

Σημειώστε ότι για τους πωλητές που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να εργάζονται σε θέση εργασίας με υπολογιστή σε κλειστό χώρο αλλά προτιμούν να βρίσκονται συνέχεια έξω για να συναντούν πελάτες με ή χωρίς κλεισμένα ραντεβού, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν εξωτερικοί πωλητές και είτε να κάνουν ψυχρές επαφές είτε να πηγαίνουν σε ραντεβού κανονισμένα από άλλους πωλητές ή από τη γραμματεία πωλήσεων της εταιρείας.

Μοιράσου το στα social media