Ζητούνται Πωλητές και Μηχανικοί Πωλήσεων για Υλικά και Εξοπλισμό
για Ταπητοκαθαριστήρια, Βιομηχανικά Πλυντήρια και Στεγνοκαθαριστήρια Ρούχων

από την τεχνική και εμπορική εταιρεία
Smart Technical Solutions

με έδρα τα Άνω Πατήσια στην Αθήνα

Καθαριστικά και απορρυπαντικά για καθαριστήρια και πλυντήρια ιματισμού

Μία από τις κυριότερες κατηγορίες καθαριστικών προϊόντων της Smart Technical Solutions είναι τα προϊόντα που απευθύνονται σε ταπητοκαθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια και βιομηχανικά πλυντήρια. Αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών που καλύπτει η εταιρεία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων θα βρείτε στην ενότητα: Απορρυπαντικά για Πλυντήρια Ρούχων και Ταπητοκαθαριστήρια.

Άλλα προϊόντα για τον ίδιο κλάδο

Όμως, υπάρχουν και άλλα προϊόντα για αυτόν τον κλάδο, τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα στον δικτυακό τόπο της εταιρείας. Επιπλέον, αυτός ο κλάδος χρειάζεται επίσης λύσεις που αφορούν την επεξεργασία νερού, την προστασία των εγκαταστάσεων από διαβρώσεις, επικαθίσεις αλάτων και άλλες φθορές, καθώς επίσης και την επεξεργασία των υγρών αποβλήτων. Αυτά τα θέματα παρουσιάζονται αναλυτικά εδώ.

Σημαντικός αυτός ο κλάδος για την εταιρεία και τους πωλητές της

Αυτός ο κλάδος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφενός λόγω του μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων που ενεργοποιούνται σε αυτόν και αφετέρου λόγω της σημαντικής κατανάλωσης που κάνουν αυτές οι επιχειρήσεις σε διάφορα προϊόντα κατά την παραγωγή τους.

Αναζήτηση υπεύθυνων πωλητών με πολλαπλά καθήκοντα

Η εταιρεία ζητά πωλητές με πλήρη απασχόληση για το τμήμα πωλήσεων προς ταπητοκαθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια και βιομηχανικά πλυντήρια. Οι πωλητές αυτού του τμήματος αναλαμβάνουν τα εξής καθήκοντα:

  1. την εξυπηρέτηση των εισερχόμενων ζητήσεων από νέους πελάτες του κλάδου, οι οποίοι επισκέπτονται τον παρόντα δικτυακό τόπο, κατά κανόνα μέσω του Google, αναζητώντας αξιόπιστες, πρακτικές και οικονομικές λύσεις για βελτιώσεις και μείωση των κοστολογίων στην παραγωγή τους, καθώς επίσης και για θέματα επεξεργασίας νερού και αποβλήτων και προστασίας των εγκαταστάσεών τους,
  2. την επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας, με σκοπό τη διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησής τους από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με την εταιρεία, την επίλυση τυχόν προβλημάτων τους, τη λήψη επαναληπτικών παραγγελιών, την εκμαίευση άλλων τεχνικών αναγκών τους και τη λήψη συστάσεων για δυνητικούς πελάτες που μπορεί να έχουν παρόμοια τεχνικά προβλήματα προς επίλυση,
  3. την παρουσίαση των καθαριστικών και των άλλων καινοτόμων και οικολογικών τεχνολογιών της εταιρείας σε επαγγελματίες και σε εταιρείες αυτού του κλάδου, ώστε να δημιουργηθεί σταδιακά ένα σταθερό πελατολόγιο που θα δίνει τακτικά επαναληπτικές παραγγελίες.

Έτοιμο πελατολόγιο θετικά προδιατεθειμένο προς την εταιρεία

Η εταιρεία διαθέτει ήδη ένα σημαντικό πελατολόγιο σε αυτόν τον κλάδο. Οι πωλητές της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε όλο αυτό το πελατολόγιο. Αυτό διευκολύνει κατά πολύ την εργασία τους, καθώς απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι ήδη γνωρίζουν την εταιρεία ή έχουν συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

Η προϋπηρεσία και το τεχνικό υπόβαθρο των πωλητών

Είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η προϋπηρεσία των υποψήφιων πωλητών στον τομέα των πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών σε αυτόν τον κλάδο. Επίσης, είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η ιδιότητα του μηχανολόγου ή του χημικού ή άλλης ειδικότητας που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με αυτόν τον κλάδο. Τέλος, η ευκολία στη χρήση των υπολογιστών είναι απαραίτητη, για την παρακολούθηση της πορείας των πελατών μέσα από το σύστημα της εταιρείας.

Προϋποθέσεις καταλληλότητας πωλητή και όροι συνεργασίας

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους της προτεινόμενης συνεργασίας θα βρείτε εδώ.

Εξωτερικοί πωλητές: μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική μορφή συνεργασίας

Σημειώστε ότι για τους πωλητές που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να εργάζονται σε θέση εργασίας με υπολογιστή σε κλειστό χώρο αλλά προτιμούν να βρίσκονται συνέχεια έξω για να συναντούν πελάτες με ή χωρίς κλεισμένα ραντεβού, υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν εξωτερικοί πωλητές και είτε να κάνουν ψυχρές επαφές είτε να πηγαίνουν σε ραντεβού κανονισμένα από άλλους πωλητές ή από τη γραμματεία πωλήσεων της εταιρείας.

Μοιράσου το στα social media