Ζητούνται Πωλητές και Μηχανικοί Πωλήσεων για Διαφανές Υλικό Επίστρωσης
Νανοτεχνολογίας για την Αύξηση της Απόδοσης των Φωτοβολταϊκών

από την τεχνική και εμπορική εταιρεία
Smart Technical Solutions

με έδρα τα Άνω Πατήσια στην Αθήνα

Ελληνική καινοτόμος τεχνολογία για την αύξηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών

Η Smart Technical Solutions προωθεί ένα εντελώς καινοτόμο ελληνικό προϊόν, το οποίο εφαρμόζεται πάνω στα τζάμια των φωτοβολταϊκών πάνελ και βελτιώνει κατά πολύ την απόδοσή τους και, κατά συνέπεια, αυξάνει το εισόδημα του ιδιοκτήτη τους.

Το πρόβλημα της καθαριότητας των πάνελ

Υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα εγκατεστημένων πάνελ σε όλη την Ελλάδα. Ένα μόνιμο πρόβλημα των ιδιοκτητών αυτών των πάνελ (που βρίσκονται σε φωτοβολταϊκά πάρκα ή σε στέγες κτιρίων) είναι η διατήρηση της καθαριότητας στα τζάμια, προκειμένου να μην απορροφάται από τη σκόνη και άλλους ρύπους ένα μέρος της ακτινοβολίας του ήλιου πριν γίνει η μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια.

Τα πάνελ παραμένουν καθαρά με μια απλή εφαρμογή υλικών νανοτεχνολογίας

Για το σκοπό αυτό, μία ομάδα Ελλήνων ερευνητών ανέπτυξε τη μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία επάλειψης υλικών τριών σταδίων SOLAR-SKIN. Με αυτήν την τεχνολογία, που πρέπει να εφαρμόζεται περίπου κάθε τρία χρόνια για να έχει σταθερά τη μέγιστη δυνατή απόδοση, τα πάνελ παραμένουν καθαρά και ξεπλένονται εντελώς με τη βροχή ή με ένα απλό κατάβρεγμα.

Αναζήτηση υπεύθυνων πωλητών με πολλαπλά καθήκοντα

Η εταιρεία ζητά πωλητές με πλήρη απασχόληση για το τμήμα πωλήσεων των συγκεκριμένων υλικών. Οι πωλητές αυτού του τμήματος αναλαμβάνουν τα εξής καθήκοντα:

  1. την εξυπηρέτηση των εισερχόμενων ζητήσεων από νέους πελάτες του κλάδου των φωτοβολταϊκών, οι οποίοι επισκέπτονται τον παρόντα δικτυακό τόπο, κατά κανόνα μέσω του Google, αναζητώντας λύσεις για τη μείωση των κοστολογίων τους και την αύξηση της απόδοσης των πάνελ τους,
  2. την επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας, με σκοπό τη διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησής τους από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με την εταιρεία, την επίλυση τυχόν προβλημάτων τους, τη λήψη επαναληπτικών παραγγελιών, την εκμαίευση άλλων τεχνικών αναγκών τους και τη λήψη συστάσεων για δυνητικούς πελάτες που μπορεί να έχουν παρόμοια τεχνικά προβλήματα προς επίλυση,
  3. την ενημέρωση όλων των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών πάρκων σχετικά με αυτήν τη νέα τεχνολογία που το κόστος της αποσβένεται περίπου σε ένα εξάμηνο κάθε φορά που εφαρμόζεται, και στη συνέχεια τους παρέχει μία σημαντική αύξηση του εισοδήματός τους,
  4. την ενημέρωση όλων των εταιρειών καθαρισμού και συντήρησης φωτοβολταϊκών, για να προτείνουν αυτά τα υλικά στους πελάτες τους,
  5. την ενημέρωση των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, για να εφαρμόζουν εξαρχής αυτά τα υλικά στα έργα τους,
  6. τους εισαγωγείς και κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ, για να προτείνουν αυτά τα υλικά στους πελάτες τους.

Έτοιμο πελατολόγιο θετικά προδιατεθειμένο προς την εταιρεία

Η εταιρεία διαθέτει ήδη ένα σημαντικό πελατολόγιο στον κλάδο των φωτοβολταϊκών (ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες καθαρισμού και εισαγωγείς και κατασκευαστές πάνελ). Οι πωλητές της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε όλο αυτό το πελατολόγιο. Αυτό διευκολύνει κατά πολύ την εργασία τους, καθώς απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι ήδη γνωρίζουν την εταιρεία ή έχουν συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

Η προϋπηρεσία και το τεχνικό υπόβαθρο των πωλητών

Είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η προϋπηρεσία των υποψήφιων πωλητών στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Επίσης, είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η ιδιότητα του ηλεκτρολόγου ή άλλης ειδικότητας που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Τέλος, η ευκολία στη χρήση των υπολογιστών είναι απαραίτητη, για την παρακολούθηση της πορείας των πελατών μέσα από το σύστημα της εταιρείας.

Προϋποθέσεις καταλληλότητας πωλητή και όροι συνεργασίας

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους της προτεινόμενης συνεργασίας θα βρείτε εδώ.

Μοιράσου το στα social media