Ζητούνται Πωλητές και Μηχανικοί Πωλήσεων για Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας
και Εναλλακτικές Μορφές Παραγωγής Ενέργειας για Κτίρια και Παραγωγικές Μονάδες

από την τεχνική και εμπορική εταιρεία
Smart Technical Solutions

με έδρα τα Άνω Πατήσια στην Αθήνα

Ενεργειακές τεχνολογίες

Η Smart Technical Solutions διαθέτει αρκετές ενεργειακές τεχνολογίες, ορισμένες από τις οποίες έχουν αναρτηθεί στις εξής ενότητες του παρόντος δικτυακού τόπου:

Αναζήτηση υπεύθυνων πωλητών με πολλαπλά καθήκοντα

Η εταιρεία ζητά πωλητές με πλήρη απασχόληση για το τμήμα πωλήσεων ενεργειακών τεχνολογιών. Οι πωλητές αυτού του τμήματος αναλαμβάνουν τα εξής καθήκοντα:

  1. την εξυπηρέτηση των εισερχόμενων ζητήσεων από νέους πελάτες, οι οποίοι επισκέπτονται τον παρόντα δικτυακό τόπο, κατά κανόνα μέσω του Google, αναζητώντας αξιόπιστες, πρακτικές και οικονομικές λύσεις για τη μείωση του κόστους ενέργειας σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, ιδιωτικές κατοικίες και σε διάφορα άλλα είδη ενεργοβόρων εγκαταστάσεων,
  2. την επικοινωνία με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας, με σκοπό τη διερεύνηση του βαθμού ικανοποίησής τους από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με την εταιρεία, την επίλυση τυχόν προβλημάτων τους, τη λήψη επαναληπτικών παραγγελιών, την εκμαίευση άλλων τεχνικών αναγκών τους και τη λήψη συστάσεων για δυνητικούς πελάτες που μπορεί να έχουν παρόμοια τεχνικά προβλήματα προς επίλυση,
  3. την ενημέρωση των ιδιοκτητών διαφόρων κτιριακών, βιομηχανικών και άλλων εγκαταστάσεων σχετικά με τις διάφορες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στις εγκαταστάσεις τους για την εξοικονόμηση ή την εναλλακτική παραγωγή ενέργειας,
  4. την επικοινωνία με σημαντικά “κέντρα επιρροής” για την καθιέρωση ορισμένων καινοτόμων και οικολογικών ενεργειακών τεχνολογιών στην αγορά (γραφεία μελετών, μηχανικοί, τεχνικές εταιρείες κ.ά.).

Έτοιμο πελατολόγιο θετικά προδιατεθειμένο προς την εταιρεία

Η εταιρεία διαθέτει ήδη ένα μεγάλο πελατολόγιο σε πολλούς κλάδους της αγοράς που διαθέτουν μεγάλες εγκαταστάσεις που καταναλώνουν πολλή ενέργεια. Οι πωλητές της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε όλο αυτό το πελατολόγιο. Αυτό διευκολύνει κατά πολύ την εργασία τους, καθώς απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι ήδη γνωρίζουν την εταιρεία ή έχουν συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

Η προϋπηρεσία και το τεχνικό υπόβαθρο των πωλητών

Είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η προϋπηρεσία των υποψήφιων πωλητών στον τομέα των ενεργειακών τεχνολογιών. Επίσης, είναι επιθυμητή αλλά όχι απαιτούμενη η ιδιότητα του μηχανολόγου, του πολιτικού μηχανικού ή άλλης ειδικότητας που σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με ζητήματα εξοικονόμησης ή παραγωγής ενέργειας. Τέλος, η ευκολία στη χρήση των υπολογιστών είναι απαραίτητη, για την παρακολούθηση της πορείας των πελατών μέσα από το σύστημα της εταιρείας.

Προϋποθέσεις καταλληλότητας πωλητή και όροι συνεργασίας

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους της προτεινόμενης συνεργασίας θα βρείτε εδώ.

Μοιράσου το στα social media