Επιστολή προς Τεχνικό Πολυκατάστημα
σε Τουριστικό Νησί του Αιγαίου

Κύριε …,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σχετικά με τον πελάτη μας που βρίσκεται στο νησί σας και έχει πρόβλημα διάβρωσης μεταλλικού οπλισμού στο κτίριό του, σας στέλνουμε μία σύντομη ενημέρωση για κάποιες καινοτόμες τεχνικές προτάσεις μας που σίγουρα θα ενδιαφέρουν τους πελάτες σας:

  1. Στη σελίδα Τεχνικό Πολυκατάστημα με Συνεργεία Εφαρμογής Διαφόρων Ειδικοτήτων θα βρείτε μία αρκετά ολοκληρωμένη ενημέρωση.
  2. Για την προληπτική προστασία του μεταλλικού οπλισμού από τη διάβρωση προτείνουμε, ανεξάρτητα από την επισκευή που γίνεται με τα υλικά της PENETRON, να εφαρμόζεται και μία απλή τεχνολογία καθοδικής προστασίας, η οποία προστατεύει το μεταλλικό οπλισμό ολόκληρου του κτιρίου από τη διάβρωση. Δείτε σχετικά τη σελίδα: Καθοδική Προστασία Χαλύβδινου Οπλισμού Σκυροδέματος. Αναφέραμε ήδη στον πελάτη μας που σας αναθέσαμε για αυτή τη δυνατότητα και τον ενδιέφερε, για να μην έχει ξανά προβλήματα μετά την επισκευή που θα του κάνει το συνεργείο σας. Αν σας ενδιαφέρει να προτείνετε αυτή τη λύση πρόληψης γενικότερα στους πελάτες σας, ζητήστε μας να σας στείλουμε τιμοκατάλογο και τρόπο επιλογής της κατάλληλης συσκευής ανάλογα με το μέγεθος του κάθε κτιρίου.
  3. Όλα τα ξενοδοχεία δαπανούν κάθε χρόνο μεγάλα ποσά για το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων τους, επειδή υποφέρουν από την αλμύρα, τη λασποβροχή, το ξεθώριασμα, τις ρηγματώσεις κτλ. Στη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία θα βρείτε μία πολύ απλή πρόταση που, αν την προτείνετε στους ξενοδόχους του νησιού σας και την εφαρμόσουν, θα σας ευγνωμονούν. Μπορεί, βέβαια, έτσι να μειωθεί τα επόμενα χρόνια ο τζίρος σας σε υλικά βαφής, όμως θα έχετε ενισχύσει τη σχέση σας με τους πελάτες, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί για εσάς πολύ σημαντικότερο από τη μείωση πωλήσεων υλικών βαφής.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις των πελατών σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media