Συνεργεία Ελαιοχρωματισμού

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Τα συνεργεία ελαιοχρωματισμού μπορούν να ωφεληθούν πολύ από μία συνεργασία με τη Smart Technical Solutions, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στα έργα τους και παράλληλα αφήνοντας πίσω τους μόνο ικανοποιημένους πελάτες. Αφού διαβάστε τη σχετική εισαγωγή, που αφορά τα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, μπορείτε να μελετήσετε το πιο κάτω κείμενο.

Σημείωση: Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να μελετήσετε όλες τις παραγράφους του πιο κάτω κειμένου και τις σελίδες στις οποίες αυτές παραπέμπουν, διαβάστε μόνο τους τίτλους των παραγράφουν και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε προφορικά για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
  Για τέτοιου είδους θέματα δείτε τη σελίδα Συνεργεία Μονώσεων Υγρασίας & Θερμότητας. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε αρκετές χρήσιμες συμβουλές για κάθε ελαιοχρωματιστή, ιδιαίτερα στην εποχή μας όπου οι ειδικότητες τείνουν να αναμιχθούν, καθώς οι πελάτες αναζητούν όλο και πιο οικονομικές λύσεις με τη χρήση ει δυνατόν ενός συνεργείου για όλες τις εργασίες.
 2. ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΜΕΝΩΝ ΤΟΙΧΩΝ
  Δείτε τη σελίδα Κατακόρυφες εξωτερικές επιφάνειες (τοίχοι, κολώνες, δοκάρια κ.ά.) – υγρομόνωση, θερμομόνωση, προστασία.
  Επίσης, τη σελίδα Προστασία βαμμένων επιφανειών και τη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.
  Μερικές ακόμα συμπληρωματικές πληροφορίες μπορεί να βρείτε και στη σελίδα Ελαιοχρωματισμός: αστάρωμα, βάψιμο και τελική προστασία εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων, ταβανιών κ.ά. επιφανειών.
 3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ (ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ)
  Δείτε τη σελίδα Επισκευή ρωγμών και σπασιμάτων σε μπετόν και σοβά (μερεμέτια) και τη σελίδα Στοκάρισμα τριχοειδών ρωγμών σε σοβάδες, βαμμένους τοίχους, εμφανές μπετόν κ.ά. επιφάνειες.
 4. ΒΑΦΗ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ:
  Δείτε τη σελίδα Επισκευή οξειδωμένων (σκουριασμένων) σιδερένιων και χαλύβδινων κατασκευών.
 5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
  Δείτε τη σελίδα Προστασία μεταλλικών κατασκευών από τη διάβρωση και τους ρύπους.
 6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ GRAFFITI ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ
  Δείτε τη σελίδα Προστασία επιφανειών από το Graffiti και τη σελίδα Καθαρισμός και προστασία πορωδών απορροφητικών επιφανειών από ρύπους.
 7. ΜΟΥΧΛΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΒΑΝΙΑ
  Δείτε τη σελίδα: Αντιμετώπιση προβλημάτων μούχλας, σκόνης, λεκέδων, ξεθωριάσματος σε ταβάνια και εσωτερικούς τοίχους.
 8. ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
  Δείτε τη σελίδα Προστασία ξύλινων κατασκευών από την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία, την αλμύρα, τον πάγο, τον αέρα, τη σκόνη, τη φωτιά.
 9. ΤΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ
  Δείτε τη σελίδα Στεγανοποίηση και αστάρωμα επιφάνειας για σοβάτισμα και τη σελίδα Προετοιμασία (αστάρωμα) λείας επιφάνειας για σοβάτισμα.
 10. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ:
  Για έργα στα οποία έχετε αναλάβει και το σοβάτισμα, τοπικά ή συνολικά, συμβουλευτείτε τη σελίδα Σοβάτισμα τοίχων και άλλων επιφανειών με αδιάβροχο και ελαστικό σοβά.
 11. ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΕΙΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
  Για να μην έχετε αστοχίες και παράπονα από τους πελάτες σας για ρωγμές και ξεφλουδίσματα, συμβουλευτείτε τη σελίδα Βαφή σε εμφανές μπετόν κ.ά. λείες επιφάνειες.
 12. ΥΔΡΟΦΟΒΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
  Μία πιο σπάνια περίπτωση είναι αυτή. Και εδώ υπάρχει λύση, που παρουσιάζεται στη σελίδα Βαφή πάνω σε υδρόφοβη επιφάνεια.
 13. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
  Αν θέλετε να κάνετε τους πελάτες σας να σας ευγνωμονούν, εξοικονομήστε τους τα μισά από τα χρήματα που πληρώνουν σήμερα για κλιματισμό το καλοκαίρι και για θέρμανση το χειμώνα, χρησιμοποιώντας την ανακλαστική βαφή ANTITHERM στα έργα σας, στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς τοίχους. Περισσότερα για τις ανακλαστικές βαφές μπορείτε να μάθετε στη σελίδα Ανακλαστικές ή Ψυχρές Βαφές.
  Επίσης, αν αναλαμβάνετε και έργα εξωτερικής θερμομόνωσης, γνωρίστε το μοναδικό θερμομονωτικό υλικό που με πολύ μικρό πάχος επιτυγχάνει καλύτερο αποτέλεσμα από την πολυστερίνη και τα άλλα ογκώδη υλικά, ακριβώς επειδή έχει και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας: INOTHERM Ινοβάμβακας, Ελληνικές Θερμομονωτικές & Ηχομονωτικές Πλάκες από συνθετικές ίνες.
 14. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΥΔΡΟΦΟΒΙΑΣ
  Γνωρίζατε ότι με την εφαρμογή ενός υδρόφοβου διαφανούς υλικού στους εξωτερικούς τοίχους πέφτει κατακόρυφα η κατανάλωση της θέρμανσης τις βροχερές ημέρες του χειμώνα; Δείτε τη σελίδα Θερμομόνωση μέσω Υδροφοβίας, που εξηγεί με απλά λόγια αυτό το εντυπωσιακό φαινόμενο.
 15. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ WINWET
  Γενικά, όλες οι πιο πάνω εφαρμογές έχουν ένα μικρό κόστος υλικών ανά τ.μ. Για να το υπολογίσετε ακριβώς, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Τιμοκατάλογο Μονωτικών Υλικών WINWET ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 16. ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ – ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  Αν ανήκετε στην κατηγορία των ελαιοχρωματιστών που αναλαμβάνουν και τέτοιου είδους έργα, τότε μπορείτε να βρείτε πολύ σημαντικές συμβουλές σε αρκετές ακόμα σελίδες της ενότητας Τα πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας WINWET. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τα μεγάλα πλεονεκτήματα του εμποτισμού έναντι της επικάλυψης.
 17. ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ
  Αν σας ανατεθεί τέτοιο έργο, διαβάστε τις σελίδες Βαφές Δαπέδων και Υδρόφοβα και Ελαιόφοβα Διαφανή Υλικά Προστασίας Επιφανειών, για να είστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσετε τον πελάτη σας.
 18. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Ή ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ
  Σε πολλά έργα συμβαίνει να παραμένουν κατάλοιπα από τσιμέντο και άλλους ρύπους πάνω σε κουφώματα ή άλλες επιφάνειες από αλουμίνιο ή μπρούτζο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Επίσης, παρουσιάζονται οξειδώσεις σε διάφορα σημεία αυτών των επιφανειών. Σε αυτήν την περίπτωση ο ιδιοκτήτης του έργου απαιτεί καθαρισμό αυτών των επιφανειών. Στη σελίδα PICKLING FLUID και PASSIVATING FLUID θα βρείτε μία απλή και αξιόπιστη λύση για τον πλήρη καθαρισμό και την παθητικοποίηση αυτών των μετάλλων, ώστε να μην υποστούν ξανά οξειδώσεις. Αυτή η παθητικοποίηση είναι ιδιαίτερα σε περιοχές με διαβρωτικές ουσίες στον αέρα, όπως για παράδειγμα σε βιομηχανικές ή παραθαλάσσιες περιοχές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή σχετικά με τα πιο πάνω ή άλλα ειδικά θέματα που αντιμετωπίζετε στα έργα σας.

 

Μοιράσου το στα social media