Επιστολή προς Εργολαβικές Εταιρείες Έργων Μόνωσης

Συνοπτική παρουσίαση των προτάσεων της Smart Technical Solutions
προς τις εταιρείες
που αναλαμβάνουν έργα μόνωσης θερμότητας
και στεγανοποίησης
κτιρίων και άλλων δομικών κατασκευών.

Ακολουθεί ένα περιεκτικό κείμενο που απευθύνεται σε έναν κλάδο ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς από μία καλή μόνωση εξαρτάται όχι μόνο η άνετη διαβίωση μέσα σε ένα κτίριο, αλλά και η αποφυγή σοβαρών δαπανών για συντήρηση και επισκευές, ακόμα και η ασφάλεια και η διάρκεια ζωής ολόκληρου του κτιρίου.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα σας διευκολύνουν στα έργα σας:

 1. ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ WINWET:
  1. Για πληρωμή με μετρητά θα έχετε έκπτωση …% πάνω στις τιμές του Τιμοκαταλόγου Μονωτικών Υλικών WINWET. Για μεγάλες παραγγελίες θα υπάρχει μικρή πρόσθετη έκπτωση.
  2. Στην ενότητα Τα πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας WINWET θα βρείτε αναλυτική παρουσίαση πολλών διαφορετικών εφαρμογών αυτών των υλικών.
  3. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι εξής σελίδες:
  4. Ενδεικτικά κείμενα προσφορών προς πελάτες μας θα βρείτε στην ενότητα:
   Οικοδομικά – Κτιριακά – Τεχνικές και Οικονομικές Προτάσεις προς Πελάτες
 2. ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ PENETRON ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ PENETRON:
  1. Ζητήστε μας τον αναλυτικό τιμοκατάλογο, για να έχετε πλήρη εικόνα για αυτά τα υλικά.
  2. Επάνω στις τιμές του τιμοκαταλόγου θα έχετε έκπτωση …% για πληρωμή με μετρητά. Για μεγάλες παραγγελίες θα υπάρχει μικρή πρόσθετη έκπτωση.
  3. Τα υλικά της PENETRON προσφέρουν σημαντική οικονομία, αν και σε κάποιες εφαρμογές μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται ακριβά.
  4. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά και για να πάρετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων των υλικών PENETRON, προτείνω να οργανώσουμε ένα τρίωρο σεμινάριο για όλους τους μηχανικούς σας και τους εργοδηγούς σας.
 3. ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ Κ.Ά. ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ: STOPCOR

  1. Δείτε τη σελίδα Καθοδική Προστασία Χαλύβδινου Οπλισμού Σκυροδέματος.
  2. Δείτε επίσης τη σελίδα STOPCOR, Μεγάλη Ποικιλία Εφαρμογών για την Προστασία από τη Διάβρωση.
  3. Το κόστος των συσκευών αυτών είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το κόστος των εγκαταστάσεων που προστατεύουν και τα προβλήματα που προλαμβάνουν (διάβρωση οπλισμού και ό,τι αυτό συνεπάγεται).
  4. Χρόνος ζωής: 3-5 έτη. Με μία απλή μέτρηση με ένα μιλιβολτόμετρο ελέγχεται εύκολα η κατάσταση του ανοδίου και αν χρειάζεται ή όχι αντικατάσταση.
  5. Η ποσότητα των συσκευών STOPCOR που απαιτούνται για την προστασία μίας κατασκευής προσδιορίζεται με βάση έναν τύπο, που θα σας τον δώσουμε. Συνήθως, όμως, ο υπολογισμός γίνεται εμπειρικά. Κατά κανόνα, εφαρμόζουμε περισσότερες συσκευές από όσες απαιτούνται, αφενός επειδή το κόστος τους είναι χαμηλό και αφετέρου επειδή με αυτόν τον τρόπο επιμηκύνουμε το χρόνο ζωής τους ανάλογα.
 4. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ:
  1. Στις πιο κάτω σελίδες αναφέρονται οι πιο πάνω τεχνικές προτάσεις μας, μαζί με αρκετές ακόμα, που μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:
  2. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τα έργα σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media