Τεχνικές και Οικονομικές Προτάσεις προς Πελάτες
(ΤΟΠΠ)

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται τεχνικές προτάσεις και κείμενα προσφορών που έχει υποβάλει κατά καιρούς η Smart Technical Solutions σε πελάτες της για διάφορα είδη και υπηρεσίες της. Τα κείμενα αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

  1. για τους συνεργάτες της εταιρείας (franchisees, αντιπροσώπους, μηχανικούς και τεχνίτες εφαρμογών), για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους,
  2. για τους πελάτες της εταιρείας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τεχνικές λεπτομέρειες και τρόπους και κόστος εφαρμογής των υλικών της εταιρείας σε διάφορες περιπτώσεις που είναι πολύ πιθανό να μην αναφέρονται στα κυρίως κείμενα παρουσίασης των προϊόντων & υπηρεσιών.

Προς το παρόν, τα κείμενα που παρουσιάζονται είναι λίγα, θα συμπληρώνονται όμως σταδιακά, ώστε σύντομα να δημιουργηθεί μία πλούσια συλλογή κειμένων με πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εφαρμογών των υλικών της εταιρείας, με πλήρη τεχνική και οικονομική προσφορά.

Τα κείμενα έχουν ταξινομηθεί στο Αριστερό Μενού με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει και η ταξινόμηση στα Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Παρατηρήσεις σχετικά με τις τιμές που αναφέρονται στα κείμενα:

  1. Οι τιμές των προϊόντων που αναφέρονται στις προσφορές ενδέχεται να έχουν αλλάξει. Για να πληροφορηθείτε τις σωστές τιμές, επισκεφθείτε τις αντίστοιχες σελίδες των προϊόντων ή επικοινωνήστε μαζί μας.
  2. Τα κόστη υλικών και εργασίας που αναφέρονται στις προσφορές για διάφορα πεδία εφαρμογής είναι ενδεικτικά και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο έργο για το οποίο συντάχθηκε η κάθε προσφορά, επειδή εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι, για παράδειγμα, οι εξής:
    • η προετοιμασία που απατείται πριν από την εφαρμογή των υλικών,
    • η ευκολία πρόσβασης και οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο εφαρμογής,
    • η χιλιομετρική απόσταση των εγκαταστάσεων του πελάτη από την έδρα της εταιρείας.
Μοιράσου το στα social media