Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Εφαρμογές Καθαρισμού σε Pet Shops (Καταστήματα για Κατοικίδια Ζώα)

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR είναι πανίσχυρα καθαριστικά, μη τοξικά, που απομακρύνουν τους ρύπους από κάθε επιφάνεια και καταπολεμούν μικρόβια, μύκητες και οσμές. Είναι  βιοδιασπώμενα, βιοαποικοδομήσιμα, άφλεκτα, μη καυστικά, αβλαβή για τον άνθρωπο, για τα κατοικίδια ζώα και για το περιβάλλον. Το FACTOR ANIMAL είναι το προϊόν που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του χώρου των κατοικίδιων ζώων.

Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες και όλα τα κατοικίδια

Το FACTOR ANIMAL είναι κατάλληλο για την καθημερινή περιποίηση των χωρών που χρησιμοποιεί το κατοικίδιο. Απολυμαίνει και απομακρύνει κάθε σκληρή βρωμιά και επίμονους λεκέδες ενώ, ως μη τοξικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές, ακόμη και όταν έρχεται σε άμεση επαφή με το κατοικίδιο. Με τη συχνή χρήση, καταπολεμά αποτελεσματικά μικρόβια, μύκητες και οσμές σε κάθε επιφάνεια από ξύλο, δέρμα, πλαστικό, πολυεστέρα, βινύλιο και ύφασμα, όπως χαλιά και μοκέτες. (Δείτε και το FACTOR CARPET.)

Δεν ξεβάφει τα χρώματα των επιφανειών όπου εφαρμόζεται. Μάλιστα, τα συντηρεί, καθώς μετά τη χρήση αφήνει επάνω στην επιφάνεια μία αόρατη επίστρωση που δεν επιτρέπει την επικάθιση των ρύπων. Περισσότερα

Υψηλή αποτελεσματικότητα

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR είναι καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για να δίνουν λύσεις σε δύσκολα προβλήματα ρύπανσης και μόλυνσης, καθώς καθαρίζουν αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνουν και συντηρούν τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζονται. Χάρη στην ειδική σύνθεσή τους, έχουν την πιο αποτελεσματική δράση ακόμα και στους πιο δύσκολους ρύπους. Η αποτελεσματικότητά τους δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τα συμβατικά καθαριστικά.

Αραίωση και τρόπος χρήσης

Η αραίωση του υλικού με νερό εξαρτάται από το είδος του κάθε ρύπου και της κάθε επιφάνειας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα FACTOR ANIMAL και στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος.

Πώληση του προϊόντος στα pet shops

Τα pet shops μπορούν επίσης να μεταπωλούν αυτά τα καθαριστικά προϊόντα στους πελάτες τους, για να τα εφαρμόζουν και εκείνοι στους δικούς τους χώρους όπου φιλοξενούν κατοικίδια ζώα, αλλά και γενικότερα σε όλους τους χώρους τους.

Μοιράσου το στα social media