Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Εφαρμογές Καθαρισμού σε Κτίρια, Καταστήματα & Δημόσιους Χώρους

ΠΟΜΟΛΑ-ΧΕΡΟΥΛΙΑ

Ψεκάζετε και καθαρίζετε συχνά τα πόμολα και τα χερούλια με διάλυμα για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα μικρόβια που δημιουργούνται από τη χρήση τους από πολλά άτομα.
Οδηγίες εφαρμογής: Ψεκασμός με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:30 σε νερό.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Για να απομακρύνετε τις δαχτυλιές, τη μουτζούρα και τα καυσαέρια από τα πλαστικά, ξύλινα και μεταλλικά κουφώματα, ψεκάζετε και με ένα νωπό σφουγγάρι καθαρίζετε τις επιφάνειες. Στη συνέχεια στεγνώνετε με ένα πανί.
Οδηγίες εφαρμογής: Ψεκασμός με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:30 σε νερό.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ψεκάζετε και καθαρίζετε το ακουστικό του τηλεφώνου με διάλυμα FACTOR EDIFICE για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα μικρόβια που δημιουργούνται κατά τη χρήση του από πολλά άτομα. Καθαρίζετε επίσης και όλη τη συσκευή με το ίδιο διάλυμα. Σκουπίζετε με στεγνό πανί.
Οδηγίες εφαρμογής: Ψεκασμός με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:30 σε νερό.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

Ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR DISHWASH τα άπλυτα σκεύη όπως είναι τοποθετημένα στο πλυντήριο των πιάτων. Ρίχνουμε 1 φλυτζάνι του καφέ FACTOR DISHWASH στη θήκη του απορρυπαντικού. Τα πιάτα και τα σκεύη καθαρίζουν τέλεια και απομακρύνονται όλες οι μυρωδιές.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ψεκάζουμε με διάλυμα 50% FACTOR HRCF την εστία και γενικά όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε λιγο να δράσει και αφαιρούμε με νωπό πανι. Για ξεραμένα λίπη και εντονη βρωμιά ψεκάζουμε με 100% και τρίβουμε με σκληρό σφουγγάρι ή ψιλό σύρμα απαλά, για να μη γδάρουμε την επιφάνεια. Αφαιρούμε με νωπό πανι. Στεγνώνουμε.

ΤΟΥΑΛΕΤΑ – ΝΙΠΤΗΡΑΣ

Για να εξασφαλίσετε λάμψη και απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, ψεκάστε με FACTOR EDIFICE χωρίς αραίωση και καθαρίστε τοπικά με νωπό σφουγγαράκι. Στεγνώστε με πανί. Ψεκάστε εβδομαδιαία στα σημεία της αποχέτευσης, της υπερχείλισης και μέσα στην τουαλέτα για να εμποδίσετε την ανάπτυξη μικροβίων, τις δυσάρεστες οσμές και τα άλατα που σχηματίζονται.
Οδηγίες εφαρμογής: Ψεκασμός με διάλυμα FACTOR EDIFICE χωρίς αραίωση ή αραιωμένο μέχι 1:20 σε νερό.
Για το δίκτυο της αποχέτευσης, τα φρεάτια και τα σιφόνια χρησιμοποιήστε το FACTOR DRAIN.

ΠΑΤΩΜΑ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΑΡΜΟΙ

Για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε το μπάνιο σας, σφουγγαρίζετε το πάτωμα με διάλυμα FACTOR EDIFICE. Για την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων ανάμεσα στα πλακάκια, βάζετε αδιάλυτη ποσότητα σε νωπό σφουγγάρι και τρίβετε για λίγα λεπτά. Ξεβγάζετε καλά με ένα πανί.
Οδηγίες εφαρμογής: Σφουγγάρισμα με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:50 σε νερό.

ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ψεκάζετε και καθαρίζετε τακτικά το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό των κάδων με διάλυμα FACTOR EDIFICE και έτσι απομακρύνετε τα μικρόβια και τις οσμές αμέσως.
Οδηγίες εφαρμογής: Ψεκασμός με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:20 σε νερό. Σε πολύ βρώμικες επιφάνειες ψεκάζουμε με αναραίωτο υλικό. Αφαιρούμε με νερό υπό πίεση ή με σκληρό σφουγγάρι.

ΧΑΛΙΑ – ΜΟΚΕΤΕΣ – ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Σε πολύ βρώμικες επιφάνειες ψεκάζουμε τοπικά με FACTOR LAUNDRY χωρίς αραίωση και το αφήνουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, το αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι. Συνεχίζουμε να πλένουμε την επιφάνεια με διάλυμα 10%. Τέλος, αφαιρούμε με σκούπα αναρρόφησης ή με νωπό σφουγγάρι ή με νωπά πανιά και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Ψεκάζουμε με διάλυμα 10% FACTOR LAUNDRY και αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι.

ΑΝΟΞΕΙΞΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ:

Ψεκάζουμε με διάλυμα 1-2% FACTOR EDIFICE και αφαιρούμε με πράσινο σφουγγάρι. Στεγνώνουμε.

ΤΖΑΜΙΑ – ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ –ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

Ψεκάζουμε τις επιφάνειες με διάλυμα 1-2% FACTOR EDIFICE σε νερό. Σκουπίζουμε καλά με δέρμα ή βούρτσα σιλικόνης.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΔΑΠΕΔΑ (ΞΥΛΟ, ΜΑΡΜΑΡΟ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΜΩΣΑΪΚΟ)

Σφουγγαρίζουμε την επιφάνεια με FACTOR EDIFICE αραιωμένο σε νερό από 0,2% έως 2%. Σε περιπτώσεις σκληρής βρωμιάς σε μάρμαρα, μωσαϊκά ή πλακάκια ψεκάζουμε με διάλυμα 1:1 ή χωρίς αραίωση και ξεπλένουμε καλά με νερό. Τα μάρμαρα, οι αρμοί πλακιδίων και τα μωσαϊκά καθαρίζουν σε εντυπωσιακό βαθμό, χωρίς να τραχύνεται καθόλου η επιφάνειά τους.

ΤΟΙΧΟΙ

Αναμιγνύουμε στον κουβά διάλυμα 1% FACTOR EDIFICE σε νερό. Μικρότερη αραίωση απαιτείται για πολύ βρώμικους τοίχους. Καθαρίζουμε με βούρτσα μαλακιά (τρίχα) και τρίβουμε απαλά τον τοίχο. Ξεβγάζουμε με νερό. Αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ νερό, ψεκάζουμε τον τοίχο με διάλυμα 10 – 20% FACTOR EDIFICE και καθαρίζουμε με βρεγμένο πανί. Σε τοίχους σαγρέ, πολύ λερωμένους, ψεκάζουμε διάλυμα 8% FACTOR EDIFICE με πίεση 150 – 250 bar μηχανήματος νεροβολής.

Μοιράσου το στα social media