Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Εφαρμογές Καθαρισμού σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα & Φοιτητικές Εστίες

(βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, σχολεία, ιδιωτικές σχολές, πανεπιστήμια κ.ά.)

Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΤΟΙΧΟΙ: Καθαρίζουμε όλους τους τοίχους με FACTOR EDIFICE αραιωμένο από 1:50 έως 1:100 σε νερό.
ΔΑΠΕΔΑ: Καθαρίζουμε όλα τα δάπεδα από μάρμαρο, μωσαϊκό, πλακάκι, ξύλο ή τσιμέντο με FACTOR EDIFICE αραιωμένο από 1:50 έως 1:100 σε νερό.
ΤΖΑΜΙΑ: Ψεκάζουμε τις επιφάνειες με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:100 σε νερό.
ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Ψεκάζουμε με FACTOR EDIFICE αυτούσιο ή αραιωμένο μέχρι 1:10 τις λεκάνες, W.C., νιπτήρες, πλακάκια δαπέδου και τοίχου. Τρίβουμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι και ξεπλένουμε με νερό. Στεγνώνουμε. Επιτυγχάνουμε πλήρη καθαριότητα, μικροβιακή και μυκητιακή καταστολή.

Β. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Αίθουσες διδασκαλίας & ψυχαγωγίας
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ – ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Πλένουμε όλη την επιφάνεια με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:20 σε νερό. Ξεπλένουμε την επιφάνεια με υγρό πανί και την αφήνουμε να στεγνώσει.
ΜΟΚΕΤΕΣ: Βουρτσίζουμε με FACTOR LAUNDRY αραιωμένο 1:10 ολόκληρη τη μοκέτα. Σε σημεία όπου υπάρχουν δύσκολοι ρύποι, το χρησιμοποιούμε με μικρότερη αραίωση ή χωρίς καθόλου αραίωση. Η αφαίρεση του υλικού στη συνέχεια γίνεται με αλλεπάλληλες εφαρμογές υγρών πανιών. Στη συνέχεια αφήνουμε τη μοκέτα να στεγνώσει καλά πριν την χρησιμοποιήσουμε ξανά.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Όλα τα πλαστικά πλένονται και απολυμαίνονται με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:10 σε νερό. Στη συνέχεια, τα ξεβγάζουμε με νερό ή με υγρά πανιά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

Κοιτώνες
ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ: Πλένουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:20 σε νερό. Αφαιρούμε με νωπό πανί μέχρι να καθαρίσουν τελείως.
ΣΤΡΩΜΑΤΑ: Με FACTOR LAUNDRY αραιωμένο 1:2 έως 1:10 σε νερό πλένουμε τα λερωμένα στρωματάκια. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε με πιστολάκι.
ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ: Πλένουμε σε πλυντήριο κανονικά. Τοποθετούμε στον κάδο τα σκεπάσματα, αφού πρώτα ψεκάσουμε τοπικά με 100% FACTOR LAUNDRY πάνω στους λεκέδες. Τοποθετούμε στη θήκη του απορρυπαντικού 1 ½ φλυτζάνι του τσαγιού FACTOR LAUNDRY στην κυρίως πλύση και ½ φλυτζάνι τσαγιού στην πρόπλυση. Τα σκεπάσματα και τα σεντόνια πλένονται τέλεια και απαλλάσσονται από μύκητες και μικρόβια. Τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου προστατεύονται και αυτά άψογα, καθώς απομακρύνονται οι επικαθίσεις αλάτων και τυχόν σκουριές.

Αποθήκη Τροφίμων
Καθαρίζουμε δάπεδα και τοίχους όπως αναφέρεται παραπάνω.
ΡΑΦΙΑ : Ψεκάζουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:20 σε νερό. Αφαιρούμε με νωπό πανί και στεγνώνουμε.

Προαύλιο
ΚΑΓΚΕΛΑ, ΠΟΡΤΕΣ κτλ.: Ψεκάζουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:50 σε νερό. Ξεπλένουμε με νερό.
ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ: Ρίχνουμε νερό με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:100 σε νερό. Τρίβουμε με σκληρή βούρτσα και αφαιρούμε με νερό.
ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ: Ψεκάζουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:20 σε νερό και τρίβουμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Ξεπλένουμε με νερό.
ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΓΙΟΓΙΟ, ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ: Ψεκάζετε και απολυμαίνετε τα συνθετικά μέρη με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:25 σε νερό και τρίβετε με σφουγγάρι. Αφαιρείτε με νωπό πανί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ομοίως και σε ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ: Όταν η πισίνα είναι άδεια, την ξεφουσκώνετε, την ψεκάζετε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:25 σε νερό και την καθαρίζετε με ένα σφουγγάρι. Πριν χρησιμοποιηθεί ξανά την ξεβγάζετε με άφθονο νερό.

Γ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

ΘΡΑΝΙΑ: Σε έντονους ρύπους (μαρκαδόροι, στυλό, χρώματα κτλ.) εφαρμόζουμε FACTOR EDIFICE χωρίς αραίωση και αφαιρούμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι. Ξεβγάζουμε με νωπό πανί.
ΠΙΝΑΚΑΣ: Ψεκάζουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:50 σε νερό και σκουπίζουμε με στεγνό πανί.
ΕΔΡΑ – ΓΡΑΦΕΙΑ: Ψεκάζουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:20 σε νερό. Αφαιρούμε με σφουγγάρι. Στεγνώνουμε.
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Καθαρίζουμε με FACTOR EDIFICE αραιωμένο 1:50 σε νερό όλες τις επιφάνειες που επιθυμούμε. Αφαιρούμε καλά με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Ψεκάζουμε με FACTOR HRCF αραιωμένο 1:3 σε νερό την εστία (ανάλογα με τον ρύπο), τον φούρνο και όλη την επιφάνεια γενικά. Αφήνουμε λίγο να δράσει. Τρίβουμε απαλά με ψιλό σύρμα και αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ: Ψεκάζουμε τα σκεύη που έχουμε τοποθετήσει στον θάλαμο του πλυντηρίου με αυτούσιο FACTOR HRCF. Τοποθετούμε 1 φλυτζάνι του καφέ στη θήκη απορρυπαντικού.
ΨΥΓΕΙΑ: Πλένουμε εσωτερικά το ψυγείο με FACTOR HRCF αραιωμένο 1:10 σε νερό. Αφαιρούμε με νωπό πανί. Αν υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR HRCF και αφαιρούμε με νωπό πανί. Στεγνώνουμε.
ΚΥΛΙΚΕΙΟ: Τοίχοι, δάπεδα και τζάμια όπως αναφέραμε πιο πάνω. Φούρνοι και τοστιέρες : Ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR HRCF, καθαρίζουμε με σφουγγάρι ή βούρτσα και αφαιρούμε με νωπό πανί.
ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ: Οι διαδικασίες που προαναφέρθηκαν.

Μοιράσου το στα social media