Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός των Τοίχων από τη Βρωμιά γύρω από τις Κορνίζες
με το Καθαριστικό και Απολυμαντικό Υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Πόσες φορές δεν έχουμε βάψει τοίχους επειδή δεν μπορούσαμε να τους καθαρίσουμε! Ειδικά η βρωμιά που συσσωρεύεται γύρω από τις κορνίζες των κάδρων, που συνήθως οφείλεται στο καυσαέριο της πόλης, απομακρύνεται πολύ δύσκολα και ποτέ εντελώς.

Κατά συνέπεια, μπορεί ένας τοίχος να είναι κατά τα άλλα καθαρός και εμφανίσιμος, αλλά να αναγκαστούμε να τον βάψουμε, επειδή υπάρχουν τα σημάδια από κάποια παλιά κάδρα που έχουν αφαιρεθεί από τον τοίχο. Ή μπορεί να συνεχίσουμε να ζούμε με αυτά τα τετράγωνα σημάδια βρωμιάς στους τοίχους μας.

Η λύση του FACTOR EDIFICE

Το οικολογικό καθαριστικό και απολυμαντικό προϊόν FACTOR EDIFICE δίνει τη λύση χάρη στις μοναδικές ιδιότητες που έχει. Χρησιμοποιήστε το με μεγάλη αραίωση 1:15 σε νερό. Ψεκάστε τον τοίχο στις περιοχές όπου υπάρχει η βρωμιά περιμετρικά από τις κορνίζες των κάδρων που έχουν αφαιρεθεί. Αφήστε το για λίγο, ώστε να μαλακώσει και να διαλύσει τη βρωμιά. Στη συνέχεια, καθαρίστε τον τοίχο με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε.

Ο τοίχος θα καθαρίσει εντελώς, και έτσι θα αποφύγετε το έξοδο και την αναστάτωση του βάψιμου. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με άλλα είδη ρύπων, όπως είναι, για παράδειγμα, η μούχλα, δηλαδή οι μύκητες που αναπτύσσονται σε περιοχές των τοίχων που έχουν υγρασία.

Προστασία από μελλοντικούς ρύπους

Εκτός από τον καθαρισμό των τοίχων, το FACTOR EDIFICE εξασφαλίζει και την προστασία τους από μελλοντικούς ρύπους, χάρη σε μία αόρατη και εντελώς αβλαβή βελούδινη υφή που αφήνει στην καθαρισμένη επιφάνεια, η οποία δεν επιτρέπει στους ρύπους να επικάθηνται και να συσσωρεύονται πάνω στην επιφάνεια.

Σημείωση:
Επειδή ο τοίχος θα καθαρίσει εντελώς στην περιοχή που θα εφαρμόσετε το FACTOR EDIFICE, ενδέχεται να φαίνεται πιο ανοικτόχρωμος και πιο λαμπερός από τον υπόλοιπο τοίχο και από τους άλλους τοίχους του δωματίου. Προκειμένου να έχετε ομοιόμορφους τοίχους και το ίδιο λαμπερούς σε ολόκληρο το δωμάτιο, συνιστούμε να τους καθαρίσετε όλους με το ίδιο προϊόν. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν απαιτείται κάποιος χρόνος αναμονής στις περιοχές που δεν έχουν συγκεντρωμένη πολλή βρωμιά. Ένα απλό πέρασμα του υλικού με ένα σφουγγάρι ή πανί και ένα ξέβγαλμα στη συνέχεια είναι αρκετά για να γίνουν οι τοίχοι σαν καινούργιοι.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media