Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε Κοινόχρηστα
Πόμολα, Χερούλια, Πλήκτρα, Κουμπιά κτλ.
με το καθαριστικό υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Σε κοινόχρηστους επαγγελματικούς χώρους, κέντρα διασκεδάσεως, δημόσια κτίρια, αεροδρόμια, ξενοδοχεία κτλ. υπάρχουν σε πολλά σημεία πόρτες με πόμολα και χερούλια, τα οποία τα αγγίζουν με τα χέρια τους εκατοντάδες άτομα καθημερινά. Επίσης, το ίδιο ισχύει με τα κουμπιά των ανελκυστήρων, με τα πλήκτρα καταχώρισης κωδικών ασφαλείας για άνοιγμα πόρτας και γενικά με όλα τα μέσα που χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα και το κλείσιμο θυρών, παραθύρων, βρυσών και άλλων κοινόχρηστων μηχανισμών.

Η λύση που προτείνουμε

Καθαρίζετε συχνά τα πόμολα, τα χερούλια και τα κάθε είδους κοινόχρηστα κουμπιά και πλήκτρα με το καθαριστικό FACTOR EDIFICE αραιωμένο σε νερό σε αναλογία από 1:100 έως 1:25, ανάλογα με την ποσότητα και το είδος των ρύπων, για να απομακρύνετε τη βρωμιά και τα μικρόβια που αναπτύσσονται σε αυτές τις επιφάνειες. Ψεκάστε το διάλυμα ή εφαρμόστε το με πανί ή σφουγγάρι. Σε ευαίσθητους μηχανισμούς, όπως είναι για παράδειγμα τα πληκτρολόγια υπολογιστών δημόσιας χρήσης, εφαρμόστε το διάλυμα με ψεκασμένο και καλά στυμένο πανί, για να μην περάσει νερό στα ηλεκτρονικά μέρη. Σκουπίστε με νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR EDIFICE έχουμε τα ακόλουθα οφέλη:

  1. Παρεμποδίζουμε τη μετάδοση ασθενειών και μολύνσεις στα μάτια και σε άλλα σημεία του σώματος που αγγίζουμε συχνά με τα χέρια μας.
  2. Παράλληλα, όλα τα καθαρισμένα μέρη αποκτούν την αρχική τους λάμψη, καθώς φεύγει εντελώς από πάνω τους η μικρή ποσότητα λίπους που αφήνουν τα δάχτυλα ή ρύπων μου μεταφέρουν τα λερωμένα χέρια.
  3. Τέλος, μία πρόσθετη λειτουργία του FACTOR EDIFICE είναι η προστασία των επιφανειών από την επικάθιση νέων ρύπων, τη διάβρωση και τη χημική αλλοίωση των χρωμάτων, χάρη σε ένα αδιόρατο προστατευτικό φιλμ που αλλάζει ελαφρώς την υφή της επιφάνειας και τη θωρακίζει έναντι ήπιων αλλά συνεχόμενων φυσικών και χημικών επιδράσεων.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media